Putket Hakusanalla putket löytyi 894 yritystä. Haun tarkentaminen on suositeltavaa.

Taipuisat putket kaukolämpöön ja teollisuuteen

Tekniikka kehittyy huimaa vauhtia, niin myös perinteinen putkien asennustekniikka.

BRUGG-PEMA OY markkinoi sveitsiläis-saksalaisen emoyhtiönsä, BRUGG ROHRSYSTEME:n valmistamia putkijärjestelmiä kauko- ja aluelämpöön, LVI-talotekniikkaan ja teollisuuden moninaisiin tarpeisiin.

Uutta teknologiaa olevien taipuisien CALPEX®-, CASAFLEX®-, FLEXWELL®-, LPG®-, NIROFLEX®-, SECON-X®- ja POLARFLEX®-putkien johtavana ideana on korvata perinteiset, jäykät salkoputkiverkostot taipuisilla, kieppeinä toimitettavilla putkilla.

CASAFLEX® - kaukolämpöputket ja CALPEX® - aluelämpöputket

Perinteinen, salkoputkista koostuvan putkiverkoston rakentaminen hitsaamalla ja eristämällä on hidasta ja myös kallista. ”Jäykän” putkilinjaston asentaminen vaatii erikoisammattimiehiä ja –välineitä, sillä salkoputkista ja ”mustasta” teräksestä rakennetun kaukolämpöverkoston kriittisimpiä kohtia ovat lukuisten saumojen hitsaus- ja eristystyöt (”muhvaus”). Pienenkin vaurion sattuessa on riski, että putkien käyttöikä jää lyhyeksi nopeasti syntyvän korroosion takia.

BRUGG-PEMA OY:n nykyaikaiset putket ovat täysin korroosiovapaita, esimerkiksi CASAFLEX®-putkella "sydän" on ruostumatonta terästä ja CALPEX®-putken "sydän" on PEX-muovia. CALPEX®- ja CASAFLEX®- alue-/kaukolämpöputket ovat heti valmiita asennettavaksi. Ne ovat polyuretaanilla eristettyjä ja toimitetaan kieppeinä, asiakkaan haluamina pituuksina. Yhdessä kiepissä toimitettavan putken pituus on enimmillään yli puoli kilometriä (riippuen putken ulkohalkaisijasta), joten maanalaisia putkiliitoksia tarvitaan hyvin vähän, jos ollenkaan.

Putkien aaltomainen, korrugoitu vaippaputki antaa ihanteelliset ominaisuudet: Taipuisuuden ja kuormituksen kestokyvyn. Taipuisuuden ansiosta kaivannot ovat kapeita ja reitti voidaan valita ihanteellisesti ympäristöä säästäen, esim. puutarhat, suuret kivet ja puut, jne. voidaan kiertää.

Eristysmateriaalina on kiinnivaahdotettu, CFC-vapaa polyuretaani, ja ulkovaippa on PE-LD-muovia. CALPEX®-putken käyttöalue sopii alle 95 ºC:n lämpötilaisille nesteille, 6 tai 10 bar:n käyttöpaineilla ja saatavilla olevia kokoja ovat DN 20 – 125. CASAFLEX®-putken käyttöalue on max. 160 ºC ja 25 bar ja CASAFLEX® putkien koot ovat DN 20 – 100.

Taipuisten kaukolämpö- ja aluelämpöputkien etuja ovat mm. huomattavat kustannusten säästöt hitsaus-, jatkos- ja eritystöissä, korroosiovapaat materiaalit, paisuntaosien ym. erikoisosien poisjääminen, asennustöiden nopeus, kapeat putkikaivannot sekä putkilinjojen reititys ympäristön ja maaston ehdoilla.

Kaupunki- ja teollisuusalueilla, joissa kaivannot tulee saada umpeen nopeasti, CASAFLEX®putket voidaan peittää heti asentamisen jälkeen, vaikka kyseessä olisi korkealämpötilainen ensiölinja. Perinteiselle, ”jäykälle” putkiverkolle vaadittavia aikaa vieviä hitsaussaumojen tarkistuksia ja putkien esilämmityksiä ei tarvita.

Asennustöiden helppoudesta johtuen esim. CASAFLEX®putkilla on voitu rakentaa lämpöverkostoja alueille, joissa perinteisen, ”jäykän” putkiverkon tekeminen olisi ollut vaikeata, ehkäpä mahdotonta. Referenssikohteita on mm. Lapin tunturialueilla, kuten Pallaksella, Oloksella, Saariselällä, Levillä, ja Suomulla. Lisää kohteita on tulossa koko ajan.

POLARFLEX® - jäätymätön vesijohto

Monen pakkastalven tuttu ongelma: Vesijohto jäätynyt!

POLARFLEX® -putki on ratkaisu ongelmaan. Siinä on itsesäätyvä lämmityskaapeli polyuretaanieristyksen ja virtausputken välissä. Lämmityskaapelin virrankulutus on pieni, nimellisteho vain 11 W/m tai 17 W/m (riippuen putken koosta) talven pakkasilla. Lämpimän kauden ajaksi kaapelista voidaan katkaista virta joko käsikytkimellä tai automaattisesti erillisen termostaatin avulla.

POLARFLEX® -putki toimitetaan asennuspaikalle halutun pituisina kieppeinä. Putki soveltuu erinomaisesti kalliomaastoihin yms., joissa putken kaivaminen syvälle on vaikeaa ja kallista. POLARFLEX®-putkilla onkin rakennettu esim. saaristojen vesijohtoverkostoja.

POLARFLEX® -putkia on saatavana koot DN 25 - 100.

TEOLLISUUSPUTKET

Teollisuusputkiin kuuluvien FLEXWELL®-, LPG® NIROFLEX® SECON-X®-putkien virtausputket ovat haponkestäviä erikoisteräksiä, riippuen pumpattavan nesteen tai kaasun koostumuksesta, lämpötilasta, paineesta, jne. Edellä mainitut materiaalit mahdollistavat jopa 50 vuoden käyttöiän normaaliolosuhteissa.

FLEXWELL®-turvaputki on tarkoitettu aggressiivisille nesteille ja kaasuille.

Uutta teknologiaa Suomessa on FLEXWELL®-putken 2-seinämärakenne:Sisäputkessa kulkee pumpattava neste tai kaasu. Sisäputken ja ulkoputken välitilassa on tyhjiö, tai typpikaasulla toteutettu ylipaine. Välitilan tyhjiötä tai ylipainetta valvoo järjestelmään kuuluva vuotohälytysjärjestelmä.

Tällainen 2-vaipparakenne ja välitilan jatkuva vuodonvalvonta soveltuu teollisuuden moninaisiin tarpeisiin. Prosesseja ei tarvitse pysäyttää putkilinjojen tarkistuksen takia. Mahdollisen putkirikon sattuessa saadaan vuotohälytysjärjestelmästä hälytys, vaarallisen väliaineen pumppaus pysähtyy heti, ja vuotanut neste tai kaasu jää talteen 2-vaippaputken välitilaan poistamista varten.

LPG®-putki nestekaasuille

Keski-Euroopassa yleiset nestekaasuautot tekevät tuloa myös Suomeen. Niitä varten tarvitaan tankkausasemia, joiden nestekaasulinjat voidaan helposti ja turvallisesti rakentaa taipuisilla LPG®-putkilla. Vaativia hitsaus- ja muhvaustöitä ei tässäkään järjestelmässä tarvita. Putki soveltuu sellaisenaan myös maanalaiseen asennukseen.

Tällä hetkellä BRUGG-PEMA OY:n LPG®-putkia käytetään Suomessa teollisuuden nestekaasulinjoissa.

Muita palavien nesteiden ja kaasujen putkia

BRUGG-PEMA OY:n emoyhtiö BRUGG ROHRSYSTEME valmistaa monia erilaisia putkijärjestelmiä yhteiskunnan ja teollisuuden tarpeisiin. Tehdas on erikoistunut vaarallisten aineiden putkijärjestelmiin. Käyttäjiä ovat mm. maailman suurimmat öljy-yhtiöt.

SECON-X®-polttoaineputki on muualla Euroopassa yleisesti käytetty bensiiniputki, jossa on 2-vaipparakenne ja mahdollisuus jatkuvaan vuotokontrolliin. Virtausputki on haponkestävää terästä, joka on kestävä materiaali nykyajan ja tulevaisuuden aggressiivisille polttoaineille. Yleisesti Suomessa käytettävien muovisten bensiiniputkien vaarana on partikkelien (hiilivety) diffuusio putken seinämän läpi, putken halkeilu, muodonmuutokset, yms. riskitekijät.

NIROFLEX®-putket esimerkiksi kaasuille, kuten biokaasulaitoksiin, tai lämmönvaihdinputkiksi pyöreiden säiliöiden seinämiin asennettavaksi. Vaativimpia NIROFLEX®-asennuskohteita on ollut ydinvoimalan DN 300 jäähdytysvesilinja Ranskassa.

STAMANT®-putki on myös 2-vaippaputki, varustettu jatkuvalla vuotohälytysjärjestelmällä. Käyttöalue on jopa max. 100 bar ja max. 300 ºC. Stamant® on salkoputki, jonka dimensiot ovat DN 800 asti. Stamant®-putken asennuskohteita on maailmalla erityisesti petrokemian teollisuudessa.

Lisätietoja:
BRUGG-PEMA OY, Seinäjoki, puh. 06-4288 700, Vantaa, puh. 09-3465 5310
www.bruggpema.fi

Tulokset 1 - 50 | Sivu 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Järjestä hakuarvon | nimen | paikkakunnan | toimialan | tietomäärän mukaan

1. 

Presteel Oy

RAAHE

Puh. 020 5911

Lukittu hakusana Putket

PUTKIA

2. 

Brugg-Pema Oy

HELSINKI

Puh. 010 4838 200
Brugg-Pema Oy on suomalainen, vuonna 1986 perustettu LVI-alan maahantuontiyritys. Yrityksen osakkeista 70 % omistaa sveitsiläis-saksalainen Brugg Rohrsysteme-konserni, joka on perustettu jo vuonna 189..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
ALIHANKINTAPALVELUJA - RAKENNUS
LVI-ASENNUKSIA JA LVI-KORJAUKSIA..

http://www.bruggpema.fi
3. 

Brugg-Pema Oy

SEINÄJOKI

Puh. 010 4838 300
Brugg-Pema Oy on suomalainen, vuonna 1986 perustettu LVI-alan maahantuontiyritys. Yrityksen osakkeista 70 % omistaa sveitsiläis-saksalainen Brugg Rohrsysteme-konserni, joka on perustettu jo vuonna 189..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
ALIHANKINTAPALVELUJA - RAKENNUS
LVI-ASENNUKSIA JA LVI-KORJAUKSIA..

http://www.bruggpema.fi
4. 

FennoSteel Oy

PARKANO

Puh. (03) 441 00
Faksi (03) 441 0250
FENNOSTEEL Laatu-Teknologia-Tehokkuus FennoSteel Oy on Pohjoismaiden suurin henkilö- ja pakettiautojen, työkoneiden pakoputkistojen sekä teollisuuden ohutseinäisten teräsputkien valmistaja. A..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
ALIHANKINTAPALVELUJA - MUU TEOLLISUUS
PUTKIA..

http://www.fennosteel.com
5. 

Naasky Oy

NAANTALI

Puh. (02) 435 2011
Naasky Oy on vuonna 1971 perustettu yritys joka valmistaa mm. erikoismittaisia metalliputkikäyriä sekä betonipumppujen letkuja ja tarvikkeita. Erikoisosaamistamme ovat etenkin loivasäteiset putkik..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
ALIHANKINTAPALVELUJA - MUU TEOLLISUUS
ALIHANKINTAPALVELUJA - RAKENNUS..

6. 

Nordinox Steel Oy

ULVILA

Puh. (02) 538 8224
Nordinox Steel Oy on Ulvilassa Toimiva erikoisteräksen myyntiin erikoistunut yritys. Tuotteinamme muun muassa oVAT 904L/1. 4539, 254 SMO/1. 4547, Duplex (1. 4462), Superduplexit (mm. 1. 4501 ja 1...

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
ALIHANKINTAPALVELUJA - MUU TEOLLISUUS
ALIHANKINTAPALVELUJA - RAKENNUS..

http://nordinoxsteel.fi
7. 

Hyvinkään Kone- ja Rautavälitys Oy

HYVINKÄÄ

Puh. (019) 435 135
Puh. 0400 973 511
Faksi (019) 433 278
Hyvinkään Kone- ja Rautavälitys Oy on vuonna 1977 perustettu yritys. Tarjoamme asiakkaillemme perinteisen rautakaupan palvelut: myymme aitoa rautaa, alumiinia, ruostumatonta terästä ja kuumasinkittyä ..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
ALUMIINIA
KIERRÄTYSTÄ JA KIERRÄTYSKESKUKSIA..

http://www.hykora.fi
8. 

Eura Works Oy

EURA

Puh. 0500 784 260
Tarjoamme taidokkaita teräsrakenteita, hydrauliikan asiantuntemusta ja korkealuokkaisia hiekoitusvälineitä. Tilauskonepajamme toteuttaa sekä pieniä että suuria toimeksiantoja, aina parhaaseen laatuun ..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
ALIHANKINTAPALVELUJA - MUU TEOLLISUUS
HYDRAULISIA KONEITA, LAITTEITA JA TARVIKKEITA..

http://www.euraworks.fi
9. 

Tisan Oy

LUOMA

Puh. 010 281 0340
Tisan Oy on vuonna 1994 perustettu perheyritys, joka tuo maahan sekä varastoi tiivisteitä konepajateollisuuden tarpeita varten. Yrityksessä löytyy tietotaitoa alalta jo yli 40 vuoden kokemuksella...

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
ALIHANKINTAPALVELUJA - MUU TEOLLISUUS
ALIHANKINTAPALVELUJA - RAKENNUS..

http://www.tisan.fi
10. 

Suomen Hormistokeskus Oy

KAARINA

Puh. 020 730 4030
TÄYDEN PALVELUN PIIPPUTALO Olemme erikoistuneet savupiippujen sekä savu- ja ilmanvaihtohormien kunnostamiseen. Maahantuomme teräs- ja valmissavupiippuja. Taipuisat ja suorat haponkestävät hormiputke..

ALIHANKINTAPALVELUJA - RAKENNUS
ILMASTOINTITÖITÄ
KATTOTURVALLISUUSTUOTTEITA..

http://www.hormistokeskus.fi
11. 

Suomen Hormistokeskus Oy

VANTAA

Puh. 020 730 4030
TÄYDEN PALVELUN PIIPPUTALO Olemme erikoistuneet savupiippujen sekä savu- ja ilmanvaihtohormien kunnostamiseen. Maahantuomme teräs- ja valmissavupiippuja. Taipuisat ja suorat haponkestävät hormiputke..

ALIHANKINTAPALVELUJA - RAKENNUS
ILMASTOINTITÖITÄ
KATTOTURVALLISUUSTUOTTEITA..

http://www.hormistokeskus.fi
12. 

Franz Gottwald Oy

VANTAA

Puh. (09) 452 0180
Gottwald Group: Kehitämme tulevaisuutta perinteiden kautta Tavoitteenamme on säilyttää yhtiömme perheyrityksenä ja ylläpitää kustannustehokkuutta unohtamatta ympäristönsuojelua palveluiden ja toimint..

ALIHANKINTAPALVELUJA - MUU TEOLLISUUS
HYDRAULISIA KONEITA, LAITTEITA JA TARVIKKEITA
LAAKEREITA..

http://www.gottwald-hydraulik.com/fi/
13. 

Tuulissuon Rautavarasto Oy

LIETO (TURKU)

Puh. (02) 477 2030
Tuulissuon Rautavarasto Oy on vuonna 1994 perustettu metallialan tukkukauppa. Tuulissuon Rautavarasto Oy, Liedossa turun liepeillä, toimii Länsi-Suomen alueella teräksen, ruostumattoman teräksen ja al..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
ALUMIINIA
ALUMIINIPROFIILEJA..

http://www.tuulissuonrautavarasto.fi
14. 

Hartman Rauta Oy Ab

VAASA

Puh. (06) 326 6111
Hartman on itsenäinen ja kilpailukykyinen rautakauppa, jolla on takanaan yli 155 vuoden alan kokemus. Toimintamme on jaettu kahteen liiketoiminta-alueeseen, jotka ovat Rakentaminen & Sisustaminen ja T..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
ALIHANKINTAPALVELUJA - RAKENNUS
HITSAUSKONEITA, HITSAUSLAITTEITA JA HITSAUSTARVIKKEITA..

http://www.hartman.fi
15. 

Jita Oy

VIRRAT

Puh. (03) 475 6100
Jita Oy on suomalainen muoviteollisuusyritys pohjoisella Pirkanmaalla, Virroilla. Päätuotteitamme ovat muoviputket, maanrakennuskaivot ja jätevesijärjestelmät. Näiden lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluv..

JÄTEVESIJÄRJESTELMIÄ
LAITUREITA
LVI-TARVIKKEITA JA LVI-MATERIAALEJA..

http://www.jita.fi
16. 

Plastiset Oy

YPÄJÄ

Puh. 010 632 100
Plastiset Oy valmistaa yli 40 vuoden kokemuksella lipputankoja laadukkaita lujitemuovilipputankoja. Lipputankojen päämarkkina-alue on kotimaa. Lipputankoja myydään myös Ruotsiin, Tanskaan, Saksaan j..

ALIHANKINTAPALVELUJA - MUU TEOLLISUUS
ALIHANKINTAPALVELUJA - RAKENNUS
LIPPUJA JA LIPPUTANKOJA..

http://lipputanko.fi
17. 

Uusiomateriaalit Recycling

LAHTI

Puh. 010 281 7310
Uusiomateriaalit Recycling Osakeyhtiö on alansa ammattilainen yli 40 vuoden kokemuksellaan! Olemme kierrätyksen ammattilainen ja yksi alansa edelläkävijöistä. Toimintamme perustuu kierrätysmateria..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
ALIHANKINTAPALVELUJA - MUU TEOLLISUUS
ALIHANKINTAPALVELUJA - RAKENNUS..

http://www.uusiomateriaalit.com
18. 

Porin Levy ja Hitsaus Oy

PORI

Puh. (02) 637 7177
Puh. 040 867 7054
Olemme vuonna 1954 perustettu porilainen monipuolinen tilauskonepaja. Palvelemme rautaisella ammattitaidolla niin kansainvälisiä suuryrityksiä, kuin pieniä kotimaisia toimijoita. Osaavan henkilökunn..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
HITSAUSALAN TÖITÄ
KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ..

19. 

Tuus Kaivuu Oy

TUUSULA

Puh. 0400 853 259
Maanrakennus - ammattitaidolla ja luotettavasti jo vuodesta 1991. Tuus Kaivuu Oy tarjoaa kaiken kattavat maanraken­nus­työt Olemme toteuttaneet satoja erilaisia maanrakennustöitä Keski-uudellama..

HIEKAT, SORAT JA MAA-AINEET
MAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ
POHJATÖITÄ JA PERUSTUSTÖITÄ..

20. 

Korpela-Tuote Oy

TEUVA

KORPELA - TUOTE OY tarjoaa monipuolista aitaurakointia avaimet käteen -periaatteella. Yrityksemme on toiminut vuodesta 1997 asti ja luonut vankat suhteet alan johtaviin valmistajiin – näin voimme tarj..

AITOJA
ALIHANKINTAPALVELUJA - MUU TEOLLISUUS
ALIHANKINTAPALVELUJA - RAKENNUS..

21. 

Terästarvike Oy

HELSINKI

Puh. (09) 350 5030
Terästarvike Oy on vuonna 1978 perustettu teräksien, metallien ja kiinnitystarvikkeiden tukkuliike. Konepajamme tuottaa metallin koneistuksen alihankintatyöt sekä monipuoliset kokoonpanotyöt teollisuu..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
ALIHANKINTAPALVELUJA - RAKENNUS
ALUMIINIA..

22. 

Suomen Paineautot Oy

EVITSSKOG

Puh. (09) 461 044
Puh. 0500 426 248
Faksi (09) 461 045
Suomen Paineautot Oy 24 h päivystys (09) 461 044 Viemäreiden avaukset ja sulatukset Putkistokuvaukset Pienpuhdistamoiden tyhjennykset Pumppaamoiden tyhjennykset Korkeapainepesut Teollisuuden kunnossapitopalvelut

JÄTEHUOLTOA JA JÄTEHUOLTOLAITTEITA

23. 

SP stainless Oy

TOIVALA

Puh. 020 794 0430
SP stainless Oy on erikoistunut vaativiin hitsaustöihin. Meillä on pitkät perinteet ja kirkkaan teräksinen kokemus TIG-hitsauksesta. Olimme ensimmäisten joukossa tarjoamassa palvelua, kun syntyi tarve..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
ALIHANKINTAPALVELUJA - MUU TEOLLISUUS
HITSAUSALAN TÖITÄ..

24. 

Salhydro Oy

NURMIJÄRVI

Puh. 020 113 3500
Salhydro Oy tuo maahan ja myy hydrauliikkaa, pneumatiikkaa, teollisuusletkuja, liittimiä ja kunnossapitotarvikkeita alan parhailta valmistajilta. Tuotevalikoimaamme kuuluu yli 20000 nimikettä. Tuomme ..

HYDRAULISIA KONEITA, LAITTEITA JA TARVIKKEITA
LETKUJA

25. 

PRP-Plastic Oy

MÄNTSÄLÄ

Puh. 029 006 250
Faksi 029 006 1250
Olemme muovisiin prosessilaitteisiin erikoistunut teollisuuden alihankkija. Suunnittelemme ja valmistamme korkealaatuisia muovisia prosessilaitteita ja putkistoja asiakkaiden toiveiden ja suunnitelmie..

MUOVITUOTEVALMISTUSTA

26. 

Putkistotyö Pallaspuro Oy

VIKBY

Puh. 050 552 3518
Puh. 050 552 3518
Faksi (06) 315 5399
27. 

OSTP

PIETARSAARI

Puh. (06) 786 5111
Faksi (06) 786 5222

PUTKIA
RUOSTUMATTOMAT TERÄKSET JA TERÄSTUOTTEET

28. 

Finn Installpipe Oy

KELTAKANGAS

Puh. 040 566 2830
Faksi (05) 353 0146
29. 

TT-Plast Oy

PORI

Puh. (02) 648 0970
Puh. 0500 360 769
Faksi (02) 648 0971
30. 

HM Haapakoski Oy

HAAPAKOSKI

Puh. 0207 912 630
Puh. 0400 656 100
Faksi 0207 912 631

VALIMOITA JA VALUTUOTTEITA

31. 

LVI-Tahko Oy

NILSIÄ

Puh. 044 700 8170
32. 

M. Alander Oy

PIIKKIÖ

Puh. (02) 479 5115
Puh. 040 545 5601

RAKENNUSTARVIKKEITA JA RAKENNUSAINEITA

33. 

Cupori Oy

PORI

Puh. (02) 511 4111
Faksi (02) 511 4001
34. 

Tekplast Oy

KOKKOLA

Puh. 0400 268 904
Faksi (06) 834 0110

ALIHANKINTAPALVELUJA - MUU TEOLLISUUS

35. 

Saint-Gobain Pipe Systems Oy

HARJAVALTA

Puh. 020 742 4600
Faksi 020 742 4601
36. 

Kitweld Oy

KITEE

Puh. (013) 412 060
Puh. 040 735 5015
Faksi (013) 412 070

METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA

37. 

Warla Trade Oy

VANTAA

Puh. 029 006 180
Faksi 029 006 1180

LVI-TARVIKKEITA JA LVI-MATERIAALEJA

38. 

Cronvall Oy Ab

VANTAA

Puh. 0201 260 260
Faksi 0201 260 222
39. 

Kimet Oy

NURMIJÄRVI

Puh. (09) 274 6230
Faksi (09) 275 9235

RUOSTUMATTOMAT TERÄKSET JA TERÄSTUOTTEET

40. 

Haki-Muovi Oy

OIKARAINEN

Puh. (016) 372 2061
Faksi (016) 372 1813
41. 

LVI-Tamminen Oy

SASTAMALA

Puh. 010 404 7500
Puh. 0500 411 933
Faksi (03) 512 9955
42. 

Fluorotech Oy Ltd

VANTAA

Puh. 020 777 0500
Faksi 020 777 0539

LVI-TARVIKKEITA JA LVI-MATERIAALEJA
MUOVITUOTEVALMISTUSTA

43. 

Kuopion Rakenneasennus Oy

TOIVALA

Puh. (017) 580 0811
Puh. 040 900 6435
Faksi (017) 580 0813

METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA

44. 

LJ-Teollisuustimantti Oy

Puh. 0500 721 841
Faksi (09) 321 4162

TIMANTTIPORAUSTA JA TIMANTTISAHAUSTA

45. 

Virjonen Oy

VANHALINNA

Puh. 0400 829 013
Puh. 0400 525 454

MAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ

46. 

Muovityöstö Kivelä Oy

TAMPERE

Puh. (03) 364 1255
Puh. 040 515 0977

MUOVITUOTEVALMISTUSTA

47. 

Rotomon Oy

KANGASNIEMI

Puh. 0440 343 340
Puh. 0400 544 084

JÄTEHUOLTOA JA JÄTEHUOLTOLAITTEITA
MUOVITUOTTEITA

48. 

Wavin-Labko Oy

TAMPERE

Puh. 020 128 5200
Faksi 020 128 5530
49. 

Bauer Watertechnology Oy

KLAUKKALA

Puh. (09) 2769 9556

VEDENKÄSITTELYÄ JA VEDENKÄSITTELYLAITTEITA

50. 

Porin Teräsmyynti

PORI

Puh. (02) 648 6701
Faksi (02) 648 6708

METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA

Tulokset 1 - 50 | Sivu 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Järjestä hakuarvon | nimen | paikkakunnan | toimialan | tietomäärän mukaan

Tilauspuusepäntyöt, messurakentaminen - Messurakenne Oy
Metallinhionta
Malmbergs - Sähkötarvikkeiden verkkokauppa
Lue lisää
(1/105)
uusimaa satakunta varsinais-suomi häme karjala keski-suomi pirkanmaa pohjois-suomi savo lappi kymenlaakso itä-suomi etelä-suomi pohjanmaa putket turku pohjanmaa etelä-suomi länsi-suomi helsinki putki itä-suomi teräsputket pori rauma putkipalkit konepaja letkut espoo salaojaputket muoviputket putkia teollisuusputket ohutseinäputket alumiinit levyt metallit ruostumaton teräs teräslevyt hitsaus hydrauliikka koneistus pneumatiikka letkuja tiivisteet vantaa sadevesijärjestelmät teräs vaasa metallin alihankinta aluelämpöputket brug brugg brugg pema bruggpema bryg brygg brygg pema brygg-pema bryggpema brykk brüg brügg brügg-pema brüggpema calpex calpex-aluelämpöputket casaflex casaflex-kaukolämpöputket copperflex cpe-polarflex-jäätymättömät vesijohdot cryoflex eriste-elementit eristetty saniteettiputkisto esieristetyt putket flexwell flexwell-teollisuusputket imuputkistot isobrugg jakeluputkistot jäätymättömät vesijohdot kanaali kaukojäähdytys kaukokylmä kaukolämpö kaukolämpöputket kieppikärry kylmävesijohdot lpg lunarflex lvi lvi- järjestelmät lvi-materiaaleja lvi-tarvikkeita lämpöeristetyt putket lämpökanaali lämpöputki nestekaasuputkistot niroflex nousuputket painelaitteet paineputkistot pema polarflex pruk pruk-pema prukk prukk pema prukkpema prygg pryk prykk pema prykk-pema prykkpema putkijärjestelmät pääjakeluputkistot rakennusaineita rakennustarvikkeita saniteettiputkisto secon-x seinämäputket siirtoputkistot spiraflex stamant säiliöjärjestelmät taipuisa putki taipuisat putket taipuisatputkijärjestelmät taloliittymäputket turvaputket turvaputki turvaputkisto täyttöputkisto vuodonilmaisimia vuodonilmaisin vuotovalvonta teräsputkia putkikäyrät haponkestävät teräkset metalli nauhat ruuvit tampere tangot teräslangat kalusteputki kulutusteräs metallintyöstökoneet mig-hitsaus putkipalkki romu romua romurauta romurautaa särmäys tieterät tig-hitsaus työkalut hitsaukset hydrauliikkaa hydrauliikkakomponentit hydrauliikkakomponentti hydrauliikkaletkut kokoonpano koneistukset konepajatyöt levytyöt liittimet metallin alihankintatyöt metallirakenteet pneumatiikkaa pumppu pumput sylinterit tilauskonepaja akselitiivisteet dn laippatiivisteet eteenipropeenikumilevy eteenipropeenikumilevy epdm eteenipropeenikumilevyt kulutuskumilevy kulutuskumilevy sbr kulutuskumilevyt kumeja kumileikkaamo kumileikkaamoja kumilevy kumilevy sbr kumilevyjä kumilevyt kuminauhat kumitulpat kumitulppa kumitulppia kumituotteet lounais-suomi läpivientikumeja läpivientikumit muotonauhat neopreenikumilevy neopreenikumilevy cr neopreenikumilevyt nitriilikumilevy nitriilikumilevy nbr nitriilikumilevyt o-rengas o-rengasnauha o-rengasnauhaa o-rengasnauhat o-renkaat o-renkaita parakumilevy parakumilevy nr parakumilevyt pneumatiikkatiivisteet putkitiivisteet silikonikumilevy silikonikumilevy vmq silikonikumilevyt solukumilevy solukumilevy cr solukumilevyt säiliötiivisteet tasotiivisteet teollisuuden tiivisteet tiivisteet etelä-suomi tiivisteet lounais-suomi tiivisteet varsinais-suomi tiivistelevyjä tiivistelevyt tiivistenauhat tärinänvaimentimet tärinänvaimentimia vitonkumilevy vitonkumilevy fpm vitonkumilevyt alppila arabianranta artova askainen aurinkolahti ce-hyväksytyt teräspiiput ce-hyväksytyt valmispiiput eira eiranranta etelä-haaga halinen harkkohormit hermanni herttoniemi hirvensalo hormien kunnostus hormien kuntotutkimus hormien sukitus hormikamera hormikartoitus hormiluotaukset hormin kartoitus hormin massaus hormin pinnoitus hormin putkitus hormin sukitus hormin tutkimus hormisukitus ilmanvaihdon mittaukset ilmanvaihdon mittaustyöt ilmanvaihdon säätötyöt ilmanvaihtokanavan tiivistys ilmanvaihtokanavan tiivistäminen ilmanvaihtokanavien tiivistys ilmanvaihtokanavien tiivistäminen ilmanvaihtomittaus ilmanvaihtosäätö ilmanvaihtotyöt ilmanvaihtourakointi itäharju jakomäki jyrkkälä järvenpää jätkäsaari kaarela kaarina kakskerta kallio kannelmäki kanta-helsinki karhusaari karkkila katajanokka kauniainen kerava kevyt takka kevyttakat kirkkonummi konala kontula koroinen korvausilmaventtiili korvausilmaventtiilit koskela kratki kratki takka kratki-kevyttakat kratki-kevyttakka kruununhaka kulosaari kumpula kurkimäki kustavi käpylä laajasalo laitila lauste lauttasaari lehtisaari lemu lieto linervent linervent sukitus linervent-sukitus littoinen länsikeskus maaria malmi malminkartano marjaniemi masku maunula meilahti mellunmäki merimasku metsälä munkinseutu munkkisaari muurattavat savupiiput muuraukset myllypuro mynämäki myskyhattu naantali nummi nuohoustaso oulunkylä paattinen pajamäki pakila paloheinä pansio parainen pasila pihlajamäki pihlajisto piikkiö piippujen kokoojalaatikot piippujen kunnostukset piippujen vedonparantajat piipputaso piipputasot piipputikas piipputikkaat piipun kokoojalaatikko piipun nuohoustaso piipun nuohoustasot piipun vedonparantaja piipunhattu piipunhatut piipunpelli piipunpellit pikku huopalahti pirkkola pitäjänmäki pohjois-haaga poistoilmaimuri poistoilmaimurit puistola pukinmäki punavuori puotila puu-vallila pääkaupunkiseutu raisio raunistula roihuvuori ruiskupinnoitus runosmäki ruskeasuo rusko rymättylä santahamina savela savuhormien asennus savukaasuimuri savukaasuimuri asennettuina savukaasuimurit savukaasuimurit asennettuina savupiippujen asennus savupiipun saneeraukset savupiipun saneeraus sealvent sealvent ruiskupinnoitus sealvent-ruiskupinnoitus siltamäki sipoo skanssi sukitus suomenlinna suorat haponkestävät putket suurmetsä suutarila taivassalo tammisalo teräspiiput tulisijojen korjaukset uittamo uusikaupunki valmispiiput varissuo vedonparantajat velco velco-korvausilmaventtiili velco-korvausilmaventtiilit laakeri mittauslaitteet polttoaineletku sylinteriputket teollisuusletkut alumiini alumiinia alumiiniprofiilit kulmateräkset kuumasinkityt teräslevyt kuumavalssatut teräslevyt kylmävalssatut teräslevyt lattateräkset metallitukku neliöteräkset pyöröteräkset rautaa reikälevyt teräsputki terästukku verkkolevyt aluslaatat kierretangot kiinnitystarvikkeet kokkola laatat lippunarut lipputangot mutterit pietarsaari seinäjoki teräkset laituriponttoonit muoviputkia muovituotteet kaivot muovilevyt alihankintakonepaja hitsaustyöt hitsaustöitä koneistusta putkistot venttiilit hitsausta rst pvc aluminoidut putket alusinkityt liikennemerkkiputket alusinkityt putket alusinkki alustarakentamisen putkikomponentit hitsatut teräsputket hiukkassuodattimet katalysaattorit kuumasinkityt putket liikennemerkkien pystytysputket liikennemerkkiputket magnelis magnelisputket ohutseinäiset teräsputket pakoputket pakoputkien valmistus pakoputkistot putkilaser putkilaser palvelut scr-vaimentimet teräsputkien valmistus äänenvaimentajat äänenvaimentimet acme alfagomma bend bending bends betoniletku betoniletkuja betoniletkut betoninpumppaus betoninpumppausletku betoninpumppausletkuja betoninpumppausletkut betonipumppaustarvikkeet betonipumppausvaraosat betonipumppu tarvikkeet betonipumpputarvikkeet betonipumpun tarvikkeet betonipumpun varaosat bockning böj concrete böjning cleaning pigs eurac stif hose hoses induktiotaivutukset induktiotaivutus kaksikerroskäyriä kaksikerroskäyrä kaksikerroskäyrät keraaminen käyrä keraamiset käyrät kulutuskäyriä kulutuskäyrät kulutusosat betonipumppuihin kulutusta kestävät käyrät kylmätaivuttaminen kylmätaivutus mansettiliitin mansettiliittimet morris pallokäyrä pallokäyrät pantaliitimiä pantaliitin pantaliittimet pantaliittimiä peseminen pesupallo pesupalloja pesupallot pesuporsaat pesuporsaita pesuporsas pesut pig pipe pulsor pumping putken taivutus putkentaivutus putkien puhdistaminen putkikäyriä putkikäyrä putkiliitin putkiliittimet putkiliittimiä putkilukko putkilukkoja putkilukot putkipannat putkipanta putkipantoja putkistojen puhdistukset rör schwing straub taivuttaminen teknikum 1.4539 1.4547 254smo 904l 904l/1.4539 duplex- teräkset duplex- teräs erikoismetalli erikoismetallit erikoismitat tulenkestävät teräkset erikoisteräs hastelloy incoloy inconel korkeakorroosiolaadut korkeakorroosioteräs kromi kromiteräs metalleja molybdeeni molybdeenit nikkeli nikkeliseokset nikkeliseos nikkelit nordinox nordinox oy puolivalmisteet putkenosat superduplex takokappaleet tantaali tantaalit teräspyörötangot tulenkestävä teräs teräsruuvit terästangot teräsvaijerit titaani titaanit tulenkestävä teräs ulvila volframi wolframi air liquide jälleenmyyjät akseliteräkset akseliteräs albee jälleenmyyjä albee-kaasupullojen jälleenmyyjä alumiinin osto argon kaasu argon pullo argon-kaasu argon-pullo hammasterät hitsauskaasu huonekaluputket huonekaluputki hyvinkään kone- ja rautavälitys i-palkit kaapeliromu kaarihitsaus kaasupullo kaasupullon täyttö kaasupullon vaihto kaikki kaasut kierrätyspalvelut kone- ja rautavälitys koneet konemyynti kulmaraudat kulutusterät kuparin osto kuumasinkitty teräs laitteet lattaraudat levynleikkaus levynsärmäys lujiteteräs lujiteterästä messingin osto metallijätteiden kierrätys metallintyöstölaitteet metalliromu metalliromu hyvinkää metalliromu mäntsälä metalliromu riihimäki metalliromu uusimaa mig hitsaus mig suojakaasu mig-suojakaasu osp- putket osp- putki osp- putkia profiilit pyörötangot pyörötanko raakaterästä rakenneteräs rakenneterästä rakennusteräs rakennusterästä raudan myynti raudan osto reikäterät romu hyvinkää romu mäntsälä romu riihimäki romuliike hyvinkää romuliike mäntsälä romuliike riihimäki romuliike uusimaa romun kierrätys romun myynti romun osto romunkierrätys romunkuljetus romunkuljetusta romunnouto romupalvelua romupalvelut romut romutus hyvinkää romutus mäntsälä romutus uusimaa romuvarasto ruostumatonta terästä scrapyards suojakaasu tasaterät teräksen leikkaus teräksen sahaus teräksen särmäys teräslevy teräsromu kuumasinkitetty teräs tig hitsaus u-palkit vaihtolavat vanerit vanteet wallius -hitsauskoneet wallius-hitsauskone wallius-hitsauskoneet asennustyöt eura harjavalta hiekoitinkauhat hiekoitinvaunut hiekoitus hiekoituskauhat hiekoitusvaunut hitsaaja hydrauliikan myynti hydrauliikka asennus hydrauliikka letkuasetelmat hydrauliikka letkut hydrauliikka myynti hydrauliikka pumput hydrauliikka putket hydrauliikka tarvikkeet hydrauliikka venttiilit hydrauliikkahuolto hydrauliikkakomponenttityypit hydrauliikkaletku hydrauliikkaliittimet hydrauliikkaputkisto hydrauliputkistojen valmistus hydraulisten järjestelmien huoltotyöt hydraulisten laitteistojen asennukset hygrauliikkahuolto itselastaavat hiekoittimet kokoonpanotyöt leikkaus leikkaustyöt letkuasetelmat liitin lävistykset lävistys maalaus metallityöt pneumatiikkatarvikkeet pneumatikkaa sahaukset sahaus siroc särmäykset teollisuusmaalaus teräsrakenne teräsrakennetyö teräsrakennetyöt teräsrakenteet varaosamyynti alumiinirenkaat hydraulikkatiivisteet kuparirenkaat laippa-tiivisteet leikatut tiivistekumilevyt letkutiivisteet muototiivisteet männäntiivisteet ohjainrenkaat teollisuustiivisteet teräsrenkaat turun seutu usit-tiivisteet varrentiivisteet akkujen varaosat akseliholkit akselitiivisterenkaat elektroniikkakomponentit suodatinjärjestelmät erikoissuodattimet freudenberg freudenberg sealing technologies fst hydrauliikkaputket hydrauliikkaputki hydrauliikkatiivisteet hydrauliset tiivisteet hydraulitiiviste hydraulitiivisteet imuilmasuodattimet integral accumulator kalvoakku kalvoakut kluber kompaktimoottoriyksiköt kumipalkeet laakerit latausyksiköiden lisäosat liittimet polttoaineletkuille lämpösensori lämpösensorit merkel mittauslaitteita männänvarret mäntäakut mäntäakku oks paineakut painesensori painesensorit painesuodattimet palje paluulinjasuodattimet pneumaattiset tiivisteet polttoaineletkut prosessitekniikka ptfe tiiviste puhdistusletkut punokset putkikaaret pyörivät tiivisteet pyörölaakeri pyörölaakerit rakkoakku rakkoakut simmerring simrit staattiset tiivisteet suodatinelementit suojalohko suojalohkot tasokytkimet tasokytkin testiyksiköiden lisäosat tiiviste tiivisteteknologia tiivisteteknologiaa tiivistyskorkit turvalohko turvalohkot tärinätekniikka täyttöilmasuodattimet uraholkit uraholkki v-renkaat virtausnopeusmittalaite virtausnopeusmittalaitteet ainesputket hydrauliset johdinputket alumiini kulmatanko alumiini käyrät alumiini lattatanko alumiini levyt alumiini neliötanko alumiini pyörötanko alumiini reikälevyt alumiini t-tanko alumiini u-tanko alumiinikulmat alumiinilatat alumiinilista alumiinilistat alumiinin alumiiniprofiili alumiiniputki alumiinirakenteita alumiinisinkityt teräslevyt alumiinitoimitukset alumiinitukku expamet haponkestävä neliöteräs haponkestävä putki haponkestävä reikälevy haponkestävät hea-palkit heb-palkit hsttukku inp-palkit ipe-palkit kaidekauppa kaidekauppa tuotteet kaidesarja kaidesarjat kalusteprofiili kalusteputket kauhateräkset kulmaprofiili kulutuksenkestävät teräslevyt kuumavalssatut nystyrälevyt kuumavalssatut palkit kuumavalssatut rihlalevyt kuusioteräkset kylmävalssatut profiilit lasilistat lasilistoja lasituslista lista liukuovi metallialan tukkukauppa metallien tukkukauppa metallivarasto metallivarasto turku ovi- ja ikkunaprofiilit parvekelasi profiili parvekelasijärjestelmä peilioviprofiilit peiliprofiili pintakäsitelty alumiini q-railing q-railingin kaidesarja q-railingin kaidesarjat rautatukka rautatukku rautavarasto rautavarasto turku rsttukku ruostumaton hiottu levy ruostumaton ja haponkestävä kulmateräs ruostumaton ja haponkestävä kuusiotanko ruostumaton ja haponkestävä kyynellevy ruostumaton ja haponkestävä käyrä ruostumaton ja haponkestävä levy ruostumaton ja haponkestävä peilikirkas ruostumaton ja haponkestävä prosessiputki ruostumaton ja haponkestävä pyöröteräs ruostumaton ja haponkestävä tarkkuusputki ruostumaton ja haponkestävät lattateräs ruostumaton kaidesarja ruostumaton kiiltohehkutettu levy ruostumaton putki ruostumaton putki hiottu ruostumaton reikälevy ruostumattomat saranat suihkuseinä suihkuseinäprofiilit sähkösinkityt teräslevyt säätöjalat ja päätytulpat t-teräkset teräs turku teräskäyrät teräsputki sinkitty teräsritilät terästä turku teräsvarasto teräsvarasto turku tiekaide tiekaiteet tiekaiteita toimittaja u-profiili unp-palkit upe-palkit vakiolistat aaltokateruuvit alumiinilevyt alumiiniputket alumiinitangot ammuttavat naulat betoniputket betonisahat betonisakset betoniteräkset betoniteräsverkot dryckertnaulat elementtikiinnikkeet erikoismutterit eristeet eristekiinnikkeet halkosahat haponkestävät teräslevyt haponkestävät terästangot helat hiomakoneet hirsiseinäporat hitsauskoneet hitsauspuikot hitsaustarvikkeet hormistot hormit huonekalu-putket huopanaulat hygieniatuotteet i-teräspalkit ikkunat ilmanpainepistooli iskuporakoneet iskuporanterät kaakelipihdi- kaarisahat kaasuhitsauskone kaiteet kaksikantanaulat kampanaulat kansiruuvit karmitulpat kateruuvir katkaisutaltat katteet keinokuituköydet keittiökalusteet ketjunliittimet kettingit kierrenaulat kierteistettävät kiila teräs kiinnittimet kiinnitysaineet kiintoavaimet kipsoniittinaulat kirvesmiehensaha kiuastarvikkeet kiukaat kiukaiden osat koloavaimet kompressorit konekärjet konenaulat konepajaviilat koneruuvit koristenaulat korjaamotyötkalut kovapalaterät kovasimet kulmahiomakone kulmaimet kulutuslevyt kuormankiinnityshihnat kuparinaulat kupariputket kuumaliimapistoolit kuumavalssatut betoniteräkset kuumavalssatut haponkestävät.teräslevyt kuusiokoloavaimet kuusiokoloruuvit kuusiopultit kuusioruuvit kylmämuotoillut teräsprofiilit kylmävalssatut kylpyhuonekalusteet käsisahat käsityökalut kääntöveitset laattaverkot lankanaulat laser tasomitat lastuavat työkalut lattiamatot lattiapäällysteet leikkurit levyruuvit levysakset liimat liitinruuvit liput lukkoruuvit lyöntiankkurit lyöntinaulaimet lämmityslaitteet lämmityslaitteet takat lämpöeristeet maalaustarvikkeet maalit manillaköydet merkitsemiskynät metallisahan kaaret metalliteollisuusmaalit metalliterät mittanauhat moskat muovitulpat muovivasarat mutterinväännin mutterinvääntäjät muurausaineet muuraustarvikkeet nailonseinätulpat nauhahiomakone neliölaatat netti rautakauppa nettirautakauppa nivelmitat nostimet nostohihnat nostosilmukat nuijat nuorrutusteräkset nystyrälevyt oksasahat ovet paineilmaletkut paineilmanaulaimet paineilmatyökalut pajamoukarit penkkipuristimet pihatarvikkeet piikkaustaltat piikkilangat pistosahat popniitit porakoneet puhalluspistooli putkileikkurit putkiruuvipuristimet puukiukaat puukkosahat puunsitojalevyt puuntyöstökoneet puuruuvit puutavara verkkokauppa puutavaraa puutavaraa netissä puutavaratuotteet pyörösahat päällysteraksit rakennuselementit rakennuslevyt rakennuspahvit rakennuspaperit rakennusruuvit rakennustarvikkeet rakennusteräkset rakennusvalaisimet rakennusvalut raudoituskorokeet raudoitusteräkset rauta rautakauppa rautakauppa netissä rautakauppoja reikäsahat rihlalevyt ripustuskoukut rumpuputket betonit ruostumattomat teräslevyt ruostumattomat terästangot ruuviankkurit ruuvinväännin ruuvinvääntimet ruuvisakkelit ruuvitaltat sahan terät saumattomat ruostumattomat putet saunatarvikkeet savipiiput savuhormit savuputket siipimutterit siipiruuvit siirtopihdit siisvousainnet siivoustuotteet siivousvälineet sinkilät sinkityt teräslangat sisalköydet sisustustarvikkeet sormiruuvit sorvitaltat suoralenkkikettingit sähköhitsaustarvikkeet sähkökiukaat sähkökoneet sähkölämmittimet sähkötarvikkeet sähkötyökalut takkatarvikeet talousvasarat taltanpäät harjanvarret tapetit tarkastusluukut tasohiomakone tasolevyt teollisuuskemikaalit teollisuusmaalit teollisuussakset teollisuustarvikkeet teräsköydet teräsköysisakset teräsnaulat teräsrakenneosat teräsviivaimet terät työkalukaapit työkalulaatikosto työkalupakit työkaluteräkset työntömitat työsuojelutuotteet työveitset työvälineet täyttökannut u palkit uppokantanaaulat urahöylät uraruuvit vaa'itusvälineet veneet venenaulat verkkokauppa verkkokauppa 24/7 vesivaa'at vetimet vetoniittit voimapihdit vuolupuukot vääntimet yleisruuvit yleisveitset öljykannut elementtilaiturit infrarakentamisen tuotteet jäteveden käsittely jätevesijärjestelmä jätevesijärjestelmän hankinta jätevesijärjestelmät kaapelinsuojaputket kaapelisuojaus kompostori kompostorit kuivakäymälä kuivakäymälät kuivakäymälät laituri kuivatusjärjestelmät laiturit lujuusluokat sn4 lujuusluokka sn4 sadevesiputki lujuusluokka sn8 salaojaputki maanrakennuskaivot maanrakennuskaivot infrarakentamiseen maanrakennuskaivot maatalouteen muovituotteita rumpuputket rännikaivoja sadevesikaivot sadevesiputket sadevesiputki sadevesiputki lujuusluokka sn4 sadevesiputki lujuusluokka sn8 sadevesituotteet sakosäiliöt salaojaputket lujuusluokat sn4 ja sn8 sn8 toriseva elementtilaituri muoviputket toriseva elementtilaiturit toriseva laituri toriseva laiturit toriseva-laituri umpisäiliöt viivytyskaivot aurauskeppi aurausmerkki aurausviitan asennustasku aurausviitat aurausviitta betonijalustat betoniperustukset isännänviiri isännänviirit kantosalko korjausliitokset laituri laituriponttooni laskuaukko lippuholkit lippuknaapit lippulukko lippulukot lippunaru lipputangon nuppi lipputanko lipputankoja lujitemuovi maakuntaviirit marssitanko nuppi reunapaalu salaoja salaojitusaukot seinälipputanko siniristiviiri sumupaalu suomen lippu suomen liput turvalukittava lipputanko tuulipussitanko vakiolipputanko vastapaino värilliset lipputangot yleisputket alumiini romu arkiston tuhous energiajätteen haketus eristyslevy eristyslevyjä eristyslevyt haketus hämeenlinna jäte jätepahvi jätepaperi jätepaperit kangasjäte kartonki kierrätys kierrätys lahdessa kierrätysliike kierrätysliikkeitä kierrätystä kuitupakkaus kupari käyttö rauta lahti laituriponttoni lauttojen ponttonit lauttojen ponttoonit levyt eristämiseen massiiviputket massiiviputki messinki romu metallinkierrätys metalliromua metalliromuliike metalliromuliikkeitä metalliromut muovia yrityksiltä muoviastiat muovijäte muovilevy muovilevyjä muovilinja muovinen muurauspalju muovinen rumpuputki muovinen sokkelilevy muovinkierrätys mökkilaiturin ponttonit mökkilaiturin ponttoonit nurkkakaivo pahvinkierrätys paperijäte paperinkierrätys putkiponttonit putkiponttoonit päijät-häme rautalevyt romuauto romuautot romuliike romuliike lahti romuliikkeitä romun vastaanotto romuraudat rumpuputki salaojakaivo saunalauttojen ponttonit saunalauttojen ponttoonit sokkelilevyt suojamuovi suojamuovit teollisuusromu teollisuusromut uusioraaka-aine uusioraaka-aineiden kierrätys venelaituri ponttoni venelaituri ponttooni aarporaukset aarporaus cnc-sorvaukset cnc-sorvaus cnc-sorvausta jyrsintä jyrsintää konepajat konepajoja levytöitä metalliala pienkonepajat plasmaleikkaukset plasmaleikkaus plh plh oy sorvaukset sorvaus sorvausta tilauskonepajat hallin pohjat hiekan seulonta istutustyöt jätemaan seulonta kaivuutyöt kantojen poistot kuljetukset kunnallistekniikka lajittelut maan kuljetukset maanrakennustyöt maarakennus maarakennusalantyöt maarakennustyöt mullan seulonta multatoimitukset mullan levitykset pihatyöt pohjatyöt pohjaustyöt poiskuljetukset puhdistamot puiden kaadot puiden kaato pumppaamot purkutyöt rakennusjätteen seulonta risujen poistot räjäytystyöt salaojajärjestelmät seulonta seulontaa soran seulonta soratoimistukset soratoimitukset talon pohjat talonpohjat teiden rakentaminen tontin raivaus tontinraivaus vesijärjestelmät viemärijärjestelmät alavieska elementtiaidat elementtiaita hailuoto höyryputket höyryputkistot kalajoki kannus kaskinen kaustinen kemikaaliputket kemikaaliputkistot kempele keski-pohjanmaa kivikori kivikorit konehuolto korsnäs kristiinankaupunki kruunupyy laihia laivausapu lastausvarsien huolto liminka liukuportit liukuportteja luoto maalahti mustasaari nivala närpiö oulainen oulu palavat nesteet putket palavat nesteet putkistot palavien nesteiden putket palavien nesteiden putkistot palovesiputket palovesiputkistot pedersöre perho pohjois-pohjanmaa portit portteja porttiautomatiikka porttiautomatiikkaa porttien ohjausjärjestelmiä porttien ohjausjärjestelmät porttikoneistoja porttikoneistot pumppuhuolto pumppujen huolto pumppujen korjaus puomit putkistohuollot putkistokorjaukset pyöröportit pyöröportteja päiväkotiaidat ruukki saranaportit siikajoki siikalatva säiliöhuolto säiliöiden huolto säiliöiden muutostyöt säiliön korjaukset teollisuuden huoltopalvelu teollisuuden huoltopalvelut teollisuuden huoltotyöt teollisuuden kunnossapitopalvelu teollisuuden kunnossapitopalvelut teollisuuden käyttöpalvelu teollisuuden käyttöpalvelut teollisuuden putket teollisuuden ylläpitopalvelu teollisuuden ylläpitopalvelut teollisuusprojektien toteutuspalvelut teollisuusputkistot toimilaitteet uusikaarlepyy vaahdotusputket vaahdotusputkistot verkkoaidat verkkoaita vesiputket vesiputkistot vöyri ylivieska öljyterminaalien rakentamispalvelut öljyvarastojen korjaustyöt öljyvarastojen kunnossapitopalvelut alihankinta aluslevyt erikoisruuvit haponkestävä teräs haponkestävät putkenosat hitsatut lankaverkot hoitotasot jouset julkisivuritilä julkisivuritilät julkisivuverkko julkisivuverkot jyrsintätyöt jyrsityt osat kiinniketukku kiinnitystarvike kiinnitystarviketukku kiinnitystarvikkeita kuparit kuvioidut verkkolevyt kuvioitu verkkolevy levyosat länsi-suomi itä-suomi etelä-suomi pohjanmaa mekaniikan komponentit messingit metallin alihankinta helsinki miniatyyriosat muttereita mutteri naulalevyt naulauslevyt niitit ohutlevytyöt porrasaskelmat pultit pyöröt rakenneteräkset ritilät ruostumattomat teräkset ruuveja ruuvi sintratut osat sokat sorvatut osat sorvaustyöt tapit teräspalkit teräspalkki teräsprofiili teräsprofiilit terästarvikkeita terästä tulpat tulpat ja ankkurit hiekanerotuskaivojen tyhjennys höyrymyynti kaivojen tyhjennys kaivopuhdistus kaivotyhjennys korkeapainepesua pohjaviemärit putkistojen avaus putkistojensulatukset putkitukosten avaus pystyviemärit rasvakaivojen puhdistus rasvanerotuskaivojen huolto salaojakaivojen puhdistus suurtehoimu teollisuuspalvelut vesipiikkaukset viemäreiden avaus viemäreiden puhdistus viemäreiden sulatus viemärihuollot viemärihuolto viemärin kuvaukset viemärin sulatukset viemäriverkostot öljynerotuskaivojen huolto alihankinta hitsaus alihankintahitsaus esivalmisteet esivalmisteet prosessiteollisuuteen esivalmisteet teollisuuteen haponkestävä hitsaus haponkestävä putkisto haponkestävät putkistot hitsaava metallipaja hitsaava teollisuus hitsausautomaatio hitsaustyö hst kokonpano hitsausta kokonpanohitsausta kokoonpano hitsaus kokoonpanohitsaus kuopio laitteistoja levyjen hitsaus mag hitsaus mag hitsausta metallin alihankintaa metallipaja pituussaumakiinnitinkone putken aukotukset putken aukotus putken aukotusta putkistoesivalmisteet putkistoesivalmisteita putkistoja robottihitsaus robottihitsausasema robottihitsausta ruiskupeittaus ruiskupeittausta ruostumaton hitsaus ruostumaton putkisto ruostumattomat putkistot savonlinna teollisuuden esivalmisteet tig-hitsausta uppopeittaukset uppopeittaus vesileikkaus vesileikkausta autoteollisuus diesel-pumppuja elintarviketeollisuus hammaspyörä hydrauliikka järjestelmä hydrauliikka letku hydrauliikka varaosa hydrauliikkakomponentteja hydrauliikkaosa hydrauliikkaosat hydrauliikkapumppu hydrauliikkavaraosa hydraulikomponentit hydraulikomponentti hydraulilaite hydrauliletku hydrauliliittimet hydraulinen komponentti hydraulinen laite hydraulisia laitteita hyrauliikkaliittimet imuletkuja imuletkut kaasuletku kalkkiletku kalvopumppu kara kemianteollisuus kemikaaliletku komponentti kompressori konetyökalu korjaamotarvikkeet korjaamotyökalut korkeapaineletku korvatulppa kumiletku kumiletkut kunnossapito kuormansidonta kuormansidontatarvike laippa letku letkukelat letkuliitin letkuliittimet letkunkiristin liittimiä maakaasuletku maakaasuvaraosa marinehydrauliikka muoviletku muoviletkut mustauskemikaali mäntä offshorehydrauliikka ohutletkut paineakku paineilma paineilmajarruletku paineilmajarruliittimiä paineilmatarvike paineilmavaraosa painemittari painepesuriletku pneumatiikkalaite pneumatiikkaosa pneumatiikkatarvike polyuretaaniletku pumppujen toimittaja punnituskomponentti pvc-paineilmaletku rakennusteollisuus rasvauslaitteet suodattimet suodattimia sylinteri sylinterihuolto tekniikka tekninen tukkukauppa tekniset letkut telikarhu teollisuushydrauli teollisuusliittimet voitelutarvikkeita öljyteollisuus asennus compsite structure dual laminates ducts ectfe ectfe/lm fep fep/lm haihduttimet halar kaasuneroittimet laiterakennus lujitemuovirakenteet mfa mfa/lm muovi pinnoitukset muovi putkistot muoviasennukset muovikalvot muovikunnossapito muovin hitsaus muovipinnoitteet muoviprofiilit muovirakenteet muovirakenteita muovisia prosessilaitteita muovituotteiden alihankintaa muovityöt palkeet peh peh/lm pesurit pfa pfa/lm pinnoitteet pinnoitukset piping systems pisaraneroittimet plastic linings pp pp/lm pvc/lm pvdf pvdf/lm reactors reaktorit scrubbers säiliöt tanks vuoraukset yhdistelmä rakenteet
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen