Topgeo Oy

VANTAA

Sarkatie 3-5
01720 VANTAA

Puh. (09) 534 033

Sähköposti: topgeo@topgeo.fiTOPCON, takymetrit, GPS-laitteet, ajo-opastimet, teodoliitit,
laserit, vaaituskojeet, latat, mittanauhat, ym. maan- ja
rakennusmittausvälineet, metallinetsimet ja planimetrit.


MITTAUSLAITTEITA JA TUTKIMUSLAITTEITA

mittauslaitteet, mittaus, tutkimus, mittauslaite

Liiketoiminnan esittely

Topgeo Oy on perustettu jo vuonna 1987 ja on siten pisimpään Suomen markkinoilla toiminut maanmittaus- ja rakennusmittauskojeiden, työkoneohjausjärjestelmien ja maatalouden ohjausjärjestelmien maahantuoja. Toimintamme kattaa myös vuokraus- ja huoltotoiminnot sekä koulutus- ja ohjelmistopalvelut. Topgeo Oy:n tuotevalikoimiin kuuluvat myös perinteiset mittaustarvikkeet kuten mittanauhat, linjaseipäät, latat, metallinetsimet, planimetrit, laskimet, merkintämaalit, sihtilaput ym.

Topgeo Oy:n erikoisalana ovat maan- ja rakennusmittaukseen sekä paikantamiseen liittyvät ratkaisut. Päämiehemme Topcon Corporation on alan suurimpia valmistajia. Topconin tuotevalikoimiin kuuluvat kaikki alan laitteet: vaaituskojeet, digitaaliset vaaituskojeet, teodoliitit, taso- ja putkilaserit, koneenohjausjärjestelmät, takymetrit, servotakymetrit ja GPS/Glonass/Galileo/Beidou satelliittipaikantimet.
/img/c/744970.jpg

Tuotteet

Topconin tuotevalikoimiin kuuluvat kaikki alan laitteet: vaaituskojeet, digitaaliset vaaituskojeet, teodoliitit, taso- ja putkilaserit, koneenohjausjärjestelmät, takymetrit, servotakymetrit, skannerit ja GPS/Glonass/Galileo/Beidou satelliittipaikantimet.
Topgeo Oy:n tuotevalikoimiin kuuluvat myös perinteiset mittaustarvikkeet kuten mittanauhat, linjaseipäät, latat, metallinetsimet, planimetrit, laskimet, merkintämaalit, sihtilaput ym.
/img/c/744968.jpg

Palvelut

Toimintamme kattaa myös vuokraus- ja huoltotoiminnot sekä koulutus- ja ohjelmistopalvelut.

Meillä myös koneohjausjäjestelmien asennukset.
/img/c/744972.jpg

Lisätiedot

Kaikissa huoltoon, laitevuokraukseen tai uusien kojeiden hankintaan liittyvissä asioissa voitte ottaa yhteyttä suoraan p. 09-534 033.

Topgeon huolto sijaitsee Vantaan Varistossa osoitteessa Sarkatie 3-5. Huolto on avoinna arkisin kello 8:00-16:00, muutoin sopimuksen mukaan.

Huollon voi tilata osoitteesta huolto@topgeo.fi Tämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan, aseta javascript-tuki päälle nähdäksesi osoitteen.
/img/c/745026.jpg

Hakusanat

laser, laserit, koneohjaus, gps, gis, gnss, beidou, takymetrit, maastotietokoneet ja ohjelmat, vaaituskoneet, teodoliitit, metallinetsimet, planimetrit, mittauslaitteita, ajo-opastimet, TOPCON, GPS-laitteet, , mittanauhat, maanmittausvälineet, rakennusmittausvälineet, mittausvälineet, koneohjausjärjestelmät, Topgeo, skannerit, tasolaserit, rakennuslaserit, putkilaserit, koneohjaus, konevastaanottimet, gps, takymetrit, mittausasemat, maastotietokoneet, mittauohjelmat, vaaituskojeet, teodoliitit, metallinetsimet, planimetrit, käytetyt mittalaitteet, merkintämaalit, sihtilaput, Laserkeilaus, 3D Mobiilikartoitus, Rakennuslaserit, Vaaituskojeet, ​Teodoliitit, Työkoneohjausjärjestelmät, GNSS Tuotteet, Takymetrit, skannerit, mittauskojehuolto, mittauskoneiden huoltoa, mittauskojeiden huoltoa, mittauskonehuolto
/img/c/745024.jpg

Markkinapaikan ilmoitukset

Ilmoitettu
29.01.2020 11:40
Kategoria
Muu rakennusalaan liittyvä

Takymetri Uusimaa, Topgeo Oy, takymetrit Vantaa, Helsinki, Espoo, Uusimaa, pääkaupunkiseutu

Topgeo Oy on erikoistunut maan- ja rakennusmittaukseen sekä paikantamiseen liittyviin ratkaisuihin. Takymetri, Parannettu tarkkuus, Nopeampi...

Ilmoitettu
29.01.2020 11:31
Kategoria
Ilmoitustaulu

Topgeo Oy, rakennuslaserit Uusimaa Vantaa, Helsinki, Espoo

Topgeo Oy on erikoistunut maan- ja rakennusmittaukseen sekä paikantamiseen. Topconin tarkat elektroniset digitaaliteodoliitit soveltuvat mit...

Ilmoitettu
29.01.2020 11:27
Kategoria
Ilmoitustaulu

Työkoneohjausjärjestelmät Uusimaa, Topgeo Oy, Koneohjausjärjestelmät Vantaa, Uusimaa

Topgeo Oy:n erikoisalana ovat maan- ja rakennusmittaukseen sekä paikantamiseen liittyvät ratkaisut. Päämiehemme Topcon Corporation on alan s...

Myy laskusi meille!thyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen