Asennus ja Saneeraus Kuokkanen, kosteantilan remontti, märkätilaremontti Lohja, Nummela, Kirkkonummi, Veikkola, uusimaa

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
08.05.2019 11:15
Kategoria:
Märkätilaremontit
Kosteantilan remontit ja Kylpyhuoneet toteutamme laadukkaiksi ja samalla turvallisiksi. Meillä on VTT:n myöntämät vesieristyssertifikaatit - märkätilaremontissa on tärkeää pitää huolta vesieristyksistä. Palveluihimme kuuluvat myös vesivahinkokorjaukset.

Remontoimme koko asunnon lattiasta kattoon täysin suunnitelmiesi mukaan, tai mitoitamme yksilöllisen remontin aina suunnittelusta viimeistelyyn asti. Huoneisto- remontoimme asuntosi nykyaikaisiksi tai mahdollisesti vanhaa kunnioittaen. Keittiöremontit teemme halutessasi avaimet käteen -toteutuksella sähkö- ja putkitöineen.

Meidän ammattitaidolla sinäkin pystyt varmistumaan turvallisesti tehdystä kylpyhuoneremontista! Me laatoitamme kylpyhuoneet ja remontoimme saunan. Teemme myös sisärappauksia, maalaustöitä, tapetointeja, tasoitustöitä, lattian päällystyksiä ja panelointeja sekä muita rakennustöitä.

Ikkunaremontit avaimet käteen -palveluna
Me mitoitamme, suunnittelemme ja toteutamme yksilöllisesti juuri sinun tarpeita vastaavan ikkunan vaihtotyön tai asennuksen. Ikkunasta voidaan suunnitella minkä kokoinen ja näköinen tahansa. Kaikki muodot ja ristikkomallit ovat vapaasti valittavissa. Mittatilaustyö mahdollistaa vaikeat ja haastavatkin kohteet.

- Asuntoremontit
- Vesieristysremontiti
- Märkätilaremontit
- Parvekelasitukset
- Ikkunaremontit
- Huoneistoremontit
- Ovi-remontit
- Lasitustyöt
- Julkisivuremontit
- kattoremontit
- keittiöremontit
- saunaremontit
- remontit suuriin ja pieniin kohteisiin

Asutoremontti, huoneistoremontti toiveidesi ja suunnitelmiesi mukaan
Vankan ammattitaitomme avulla remontoimme kaikki kohteet aina keittiöistä ja saunoista julkisivuihin ja kattoihin asti. Voimme suunnitella huoneistosi tai kiinteistösi julkisivun uuteen kuntoon ja toteuttaa remontin avaimet käteen -palveluna tai tehdä sen sinun suunnitelmiesi pohjalta. Käytämme vain parhaita materiaaleja ja työjälkemme on aina huolellista. Me remontoimme asunnostasi unelmiesi mukaisen.

Asennus ja Saneeraus Kuokkanen Ky
Monnintie 9
08500 LOHJA

Puh. 044 948 0957

sarana666@hotmail.com
Lisätietoja yrityssivulta: Asennus ja Saneeraus Kuokkanen Ky
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen