Asennus ja Saneeraus Kuokkanen Ky

LOHJA

Monnintie 9
08500 LOHJA

Puh. 044 948 0957
Liiketoiminnan esittely

Monipuoliset rakennus- ja remontointipalvelut
Palvelemme kotitalouksia, taloyhtiöitä ja yrityksiä aina ammattitaitoisesti. Kattaviin rakennuspalveluihimme kuuluu mm. parvekelasitukset, ikkunaremontit, ulko-ovien vaihtotyöt, vesieristykset, laatoitukset, keittiöremontit ja katon korotukset. Tarjoamme kaikkiin palveluihimme suunnitteluapua. Remontit suoritamme tarvittaessa avaimet käteen –periaatteella.

Ammattitaitomme on syvää, asiantuntevaa ja kokenutta. Tarjoamme asiakkaillemme vain parasta mahdollista jälkeä parhaaseen mahdolliseen hintaan. Laadimme aina kirjallisen sopimuksen asennuksen sisällöstä.

Olemme erikoistuneet pääkaupunkiseudulla kiinteistöjen sekä taloyhtiöiden ikkunoiden sekä ovien kunnostus ja maalaustöihin.

Kunnostamme ja huollamme kaiken ikäiset ikkunat sekä ovet tehokaasti ja laadukkaasti.
/img/c/744371.jpg

Palvelut

SAARISTORAKENTAMINEN
Saaristorakentaminen on vaativaa työtä pitkien etäisyysksien, hankalien sääolosuhteiden ja ulkosaaristossa olevien huonojen tie- ja lossiyhteyksien vuoksi. Me pidämme huolta, että kaikki sujuu niin kuin on sovittu. Aikataulumme pitävät ja kaikki toimii.

Remontit toiveidesi ja suunnitelmiesi mukaan
Vankan ammattitaitomme avulla remontoimme kaikki kohteet aina keittiöistä ja saunoista julkisivuihin ja kattoihin asti. Voimme suunnitella huoneistosi tai kiinteistösi julkisivun uuteen kuntoon ja toteuttaa remontin avaimet käteen -palveluna tai tehdä sen sinun suunnitelmiesi pohjalta. Käytämme vain parhaita materiaaleja ja työjälkemme on aina huolellista. Me remontoimme asunnostasi unelmiesi mukaisen.


Julkisivuremontit ja kattoremontit
Teemme julkisivuremontteja aina ammattitaidolla ja luotettavasti. Julkisivupanelointi ja lisälämmöneristys kuuluvat myös palveluihimme. Voimme remontoida vanhan talon julkisivun taas uuden veroiseksi tai suunnitella kokonaan uuden julkisivun uudiskohteeseen.

Pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille!
Kaikki kattoremontit toteutuvat kokemuksella ja kotimaisella osaamisella. Olemme erikoistuneet peltikattoihin ja kaikki katon korotukset onnistuvat takuutyönä. Esimerkiksi tasakaton muutos harjakatoksi on vahvinta aluettamme.

Teemme myös vesikattoremontit, vesikaton kunnostukset kokonaisuutena sekä yläpohjan lisälämmöneristykset!

Huoneistoremontit
Remontoimme koko asunnon lattiasta kattoon täysin suunnitelmiesi mukaan, tai mitoitamme yksilöllisen remontin aina suunnittelusta viimeistelyyn asti. Huoneistotilat remontoimme nykyaikaisiksi tai mahdollisesti vanhaa kunnioittaen. Keittiöremontit teemme halutessasi avaimet käteen -toteutuksella sähkö- ja putkitöineen. Kylpyhuoneet toteutamme laadukkaiksi ja samalla turvallisiksi. Meillä on VTT:n myöntämät vesieristyssertifikaatit - märkätilojen remontissa on tärkeää pitää huolta vesieristyksistä. Palveluihimme kuuluvat myös vesivahinkokorjaukset.

Meidän ammattitaidolla sinäkin pystyt varmistumaan turvallisesti tehdystä kylpyhuoneremontista! Me laatoitamme kylpyhuoneet ja remontoimme saunan. Teemme myös sisärappauksia, maalaustöitä, tapetointeja, tasoitustöitä, lattian päällystyksiä ja panelointeja sekä muita rakennustöitä.

Ikkunaremontit avaimet käteen -palveluna
Me mitoitamme, suunnittelemme ja toteutamme yksilöllisesti juuri sinun tarpeita vastaavan ikkunan vaihtotyön tai asennuksen. Ikkunasta voidaan suunnitella minkä kokoinen ja näköinen tahansa. Kaikki muodot ja ristikkomallit ovat vapaasti valittavissa. Mittatilaustyö mahdollistaa vaikeat ja haastavatkin kohteet.


Parvekelasitukset kustannustehokkaasti
Remontoimme parvekkeesi upeaan, uuteen kuntoon.

Parvekelasit mahdollistavat parvekkeen monipuolisemman käytön, tekevän käyttökokemuksesta miellyttävämmän ja kasvattavat asunnon jälleenmyyntiarvoa.
Me mitoitamme parvekelasit aina kohteeseen sopiviksi ja kaikki palvelumme voimme suorittaa avaimet käteen -periaatteella.

Ulko-ovien, väliovien ja metalliovien remontit sekä vaihtotyöt
Ulko-oviremontit luotettavasti ja yksilöllisesti mitoitettuna.

Asennamme uuden oven ja vaihdamme vanhan laadukkaasti. Meiltä esimerkiksi alumiini- tai metalliovet kilpailukykyiseen hintaan. Vaihdamme myös kaikki talon väliovet ja asennamme uudet tilalle yksilöllisillä mitoilla, juuri toiveidenne mukaan. Uudet ovet antavat talolle ryhtiä ja ilmettä!
Ota yhteyttä ja tilaa maksuton kotikäynti >>
/img/c/744372.jpg

Lisätiedot

Uusilla ikkunoilla säästät jopa 35% lämpöä

Suurenevat lämmityskustannukset pakottavat asuntoja vaihtamaan vanhat ikkunat uusiin.
Nykyään yhä kasvava energian hinta on pakottanut etsimään keinoja energiankulutuksen vähentämiseksi. Edellyttäen, että uudet PVC-ikkunat asennetaan teknisesti oikein, on mahdollista vähentää ikkunoiden kautta poistuvan lämmön määrää 35%:lla ja huoneen lämpötila voi nousta viidellä asteella.
Miksi vaihtaa ikkunat ?
- Talon lämpökato
- Suurenevat lämmityskustannukset
- Vanhenneet ikkunakarmit
- Huonosti toimivat mekanismit
- Särkyneet lasit
- Melun suuri läpäisykyky
/img/c/744373.jpg

Hakusanat

saaristorakentaminen, työt saaristossa, puuikkunat, perinneikkunat, puualumiini-ikkunat, alumiiniovet, lasiterassit, talviterassit, terassinovet, terassinikkunat, Julkisivuremontit, kattoremontit, Huoneistoremontit, Parvekelasitukset, lasitustyöt, ikkunaremontit, Ulko-ovien remontit, väliovien remontit, metalliovien remontit, pääkaupunkiseutu, Uusimaa, Nummela, Lohja

Markkinapaikan ilmoitukset

Myy laskusi meille!thyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen