Turun kaupungin työkeskus

TURKU

Liiketoiminnan esittely

Turun kaupungin Työkeskus
Työkeskus tarjoaa kuudelta eri toimialalta työpalveluja, yrityksille ja yksityisille.

Turun kaupungin työkeskus kokoonpanoa:
Kokoonpano-osastolla tehdään erilaisia kokoamis- ja pakkaustöitä sekä kirjansidontaa.
Valmistamme alihankintatöinä elektroniikan kokoonpanotöitä. Teemme opas- ja nimikylttien kaiverrustöitä niin puusta kuin muovistakin.

Turun kaupungin työkeskus kunnossapito:
Töihimme kuuluvat pihojen kunnostukset: nurmikon leikkuu, haravointi ja lumityöt. Teemme leikkipuistojen sosiaalitilojen korjauksia, julkisten tilojen kunnostuksia, kuten maalaustöitä sekä vanhojen rakennusten purkutöitä.

Turun kaupungin työkeskus metalli:
Metalliosastolla tehdään monipuolisia metallialan tuotteita, kuten portteja, aitoja, kaiteita, kulkuramppeja ja muita apuvälineitä.

Turun kaupungin työkeskus palveluosasto:
Osaston työtehtäviin kuuluu työkeskuksen sisäiset palvelut, kuten siivous-, pyykki- ja ruokahuolto.

Turun kaupungin työkeskus puutyökeskus:
Puutyö on suuntautunut pakkaus- ja kuljetusalan tuotteisiin. Puutyössä valmistetaan tuotteita asiakkaan tarpeiden mukaan esimerkiksi pienistä laatikoista useiden metrien pituisiin kuljetuslaatikoihin. Myös muut puutyö onnistuvat meillä.
Kalustekunnostuksen pääasialliset työt ovat huonekalujen verhoilu ja kunnostus. Teemme myös tilauspuusepän töitä ja maalamopalveluja.

Turun kaupungin työkeskus tekstiiliosasto:
Kudomme kangaspuilla mattoja, poppanoita ja tuolinpäällisiä sekä muita sisustustekstiilejä. Lisäksi ompelemme erilaisia käyttö- ja koristetekstiilejä pannulapuista saunatekstiileihin.
Valmistamme työvaatteita naisille ja miehille, joissa huomioimme mittatilaustyönä eri vartalotyypit. Lapsille on myös oma työkalu- ja huomioliivimallisto. Tuotevalikoimaamme kuuluu laukkuja, huiveja, patakintaita, yms. kodintekstiilejä.

Elokuvapuvustukset ovat meidän uusin osaamisalueemme. Vuonna 2012 teimme roolivaatteita Rölli ja kultainen avain -elokuvaan.

Palvelut

Työkeskuksen alihankinta ja kokoonpano
Osastolla tehdään alihankintana yrityksille elektroniikka- kokoonpano- ja jälkikäsittelytöitä. Lisäksi osastolla tehdään käsityötä vaativaa pussitus-, pakkaus- ja tarkastustyötä.
Osastolla tehdään kokoonpanotöinä mm. pakkausta, pussitusta, postitusta, tarroitusta, liimaustöitä, johtosarjoja.

Puutyöosasto
Osasto on suuntautunut pakkaus- ja kuljetusalan tuotteisiin, kuten pakkauslaatikoihin, kuormalavoihin ja kuljetuskehikoihin. Lisäksi osastolla tehdään muita alan tilaustöitä.

Metalliosasto
Osastolla suoritetaan metallialan alihankinta- sekä tilaustöitä, kuten portteja, kaiteita, pyörätuoliramppeja, kuljetusvaunuja ym.

Lisätiedot

Työkeskuksessa valmistettuja tuotteita voit ostaa seuraavista paikoista

Onnimanni -myymälä, Tuureporinkatu 17
www.onnimanni.nettisivu.org
Yhteispalvelupiste Monitori, Skanssinkatu 10
www.turku.fi/monitori

Hakusanat

kuormalavat turku, kuljetuslaatikko turku, suuret kuljetuslaatikot, Turun työkeskus, levyhitsaustyöt, koneistustyöt, hitsaus turku, sorvaus turku, poraus tukru, hionta turku, työkeskus turku, pyörätuoliramppi Turku, alihankinta pakkaus, alihankinta pussitus, Elokuvapuvustukset, Elokuvapuvustukset Turku, kulkuramppi turku, esteettömyysrampit, portit turku, kaiteet turku, työkeskukset turku, puutyökeskus turku

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen