Soledo Oy

YLÖJÄRVI

Vanha Vaasantie 12
33470 YLÖJÄRVI

Puh. 010 470 2790
Faksi 010 470 2799




PINTAKÄSITTELYÄ

pintakäsittelyä, pintakäsittely

Liiketoiminnan esittely

Soledo on kotimainen pintakäsittelyaineiden valmistaja ja maahantuoja. Valikoimastamme löytyy tuotteita niin kivelle, betonille, saumoille kuin laatoillekin. Tavoitteemme on ratkaista teollisuuden ja rakentamisen pintakäsittelyhaasteet helposti, tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. Siksi panostamme vahvasti tuotekehitykseen ja etsimme jatkuvasti maailmalta markkinoiden parhaita innovaatioita.

Soledo Oy valmistaa, kehittää ja maahantuo pintakäsittelyaineita kivi- ja betonipintojen suojaamiseen ja puhdistamiseen.
/img/c/727825.jpg

Tuotteet

Haluamme huolehtia kivi- ja betonipinnoista helposti ja tehokkaasti ympäristöä kunnioittaen.

Tuotteiden ympäristöystävällisyys ja turvallisuus ovat meille sydämen asia. Siksi olemmekin lanseeranneet Soledo Green -tuoteperheen, jossa yhdistyy tuotteiden tehokkuus ja ekologisuus. Soledo Green -tuoteperhe tulee laajentumaan jatkossa useilla täysin uudenlaisilla huipputuotteilla. Uudet Soledo Green tuotteet ovat synteettisiä happoja, jotka tekevät betoni- ja rappausroiskeiden poistosta turvallista ja nopeaa.
/img/c/727826.jpg

Lisätiedot

KYSY MEILTÄ KUN TARVITSET TIETOA JA TUOTTEITA
KIVI- TAI BETONIPINTOJEN HOITOON

www.soledo.fi

Hakusanat

kivisuoja, saumasuoja, laattasuoja, kivien tehopesu, kivien hoitopesu, laastijäämien poistoja, liukkaudenpoisto, graffitisuoja, hoitopesuja, kiviensuojaus, kivipintojensuojaus, laattojensuojaus, julkisivusuojaus, pölynsidonta, betonipinnoite, pinnoitus, kivilattia, vaha, suoja-aineet, kivisuoja, tekstiilisuoja, Soledo, kivipintojen kunnossapito, Ylöjärvi, liukkaudenpoisto, kivipinta, suojakäsittely, betonilattioiden suoja-aineet, Soledo Green, Syntech, synteettiset hapot, betoniroiskeiden poistaja, ajokaluston vahaava huoltopesu, laastijäämien poistaja, kiveysten happopesu, asennusvaha, julkisisvusuoja, graffittisuoja, saumasuoja

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen