SBS Betoni Oy

MIKKELI

Liiketoiminnan esittely

SBS Betoni Oy ON BETONIRAKENTAMISEN ASIANTUNTIJA

SBS Betoni Oy on mikkeliläinen betonisten rakennuselementtien valmistamiseen erikoistunut yritys.

VALMISBETONIA PARHAIMMISTA RAAKA-AINEISTA
Valmisbetonissamme on käytösämme vain sertifioituja ja parhaimpia raaka-aineita. Laatuvaatimuksemme ovat myös betonissa käytettyjen kiviainesten suhteen normitasoa tiukemmat. Tästä syystä betonituotteemme ovat tunnettuja kestävyydestään ja hyvästä laadustaan.
/img/c/742518.jpg

Katso myös

Suomen suurin ja Euroopan modernein betonielementtitehdas Mikkeliin

SBS Betoni Oy:n uusi betonielementtitehdas aloitti toimintansa Mikkelissä. Kyseessä on sekä pinta-alaltaan että tuotantokapasiteetiltaan Suomen suurin seinäelementtitehdas, ja alansa modernein tuotantolaitos koko Euroopassa.
/img/c/739268

Tuotteet

- betonielementit
- seinäelementit
- väliseinäelementit
- julkisivuelementit
- hissikuiluelementit
- sandwich-elementit
- parveke-elementit
- graafiset betonielementit
- väribetonielementit
- teräsbetonielementit
- väestönsuojaelementit
- VSS-elementit
- Pilarit
- Palkit
- jännebetonipalkit
- Valmisbetoni
- Kiviainekset
/img/c/737722.jpg

Lisätiedot

SBS Betoni Oy:n vahvuutena ovat pitkälle jalostetut väribetoni- ja laattapintaiset julkisivuelementit. Valmistamme kaikki asuintuotannossa tarvittavat TB elementit.

Graafisen betonmme saavuttaa uuden ja näyttävän ulottovuuden julkisivuihin, sisätilojen väliseiniin ja laattoihin. Mieleisen vaihtoehdon voit valita kymmenistä eri malleista tai vaikka suunnitelemalla aivan oman ja persoonallisen kuvion. Graafinen betoni voi olla pinnastaan kuvioitua, sileää tai kauttaaltaan pestyä. Me hyödynnämme tätä monipuolista betonin kuviointitekniikkaa myös omassa pientalomallistossaan – nyt ensimmäistä kertaa Suomessa.
/img/c/737723.jpg

Hakusanat

Teräsbetonielementti Mikkeli, Julkisivuelementti Mikkeli, Parvekelaatat Mikkeli, parvekepielet Mikkeli, Valmisbetonit Mikkeli, pasiivitalo Mikkeli, passiivitalot Mikkeli, passiivitaloja Mikkeli, matalaenergiatalo Mikkeli, matalaenergiatalot Mikkeli, matalaenergiataloja Mikkeli, Teräsbetonielementtejä Mikkeli, Julkisivuelementtejä Mikkeli, Väliseinäelementtejä Mikkeli, Teräsbetonielementti Mikkeli, Julkisivuelementti Mikkeli, Väliseinäelementti Mikkeli, valmisbetoni Mikkeli, valmisbetonia Mikkeli, valmisbetoneja Mikkeli, parvekelaattoja Mikkeli, säänkestävää betonia Mikkeli, betonielementtihallit Mikkeli, Teräsbetonielementti, Julkisivuelementti, Parvekelaatat, parvekepielet, Valmisbetonit, pasiivitalo, passiivitalot, passiivitaloja, matalaenergiatalo, matalaenergiatalot, matalaenergiataloja, Teräsbetonielementtejä, Julkisivuelementtejä, Väliseinäelementtejä, Teräsbetonielementti, Julkisivuelementti, Väliseinäelementti, valmisbetoni, valmisbetonia, valmisbetoneja, parvekelaattoja, säänkestävää betonia, betonielementtihallit, Matrella Oy, Matrella, energiatalo, energiataloja, energiatalot, Mikkeli, Etelä-Suomi, Itä-Suomi, Keski-Suomi, Länsi-Suomi, Teräsbetonielementit, Julkisivuelementit, Väliseinäelementit, VSS -elementit, Pilarit, Palkit, Valmisbetoni, vss-elementti, väestösuojaelementtejä, Mikkeli, etelä-savo, väestönsuojaelementtejä, väestösuojaelementti, Betonielementit, betonielementti, betonielementtejä, Kiviainekset, Kiviainestoimitukset, väestösuojaelementit, valmisbetoni Mikkeli, valmisbetonia Mikkeli, väribetonielementit, väribetonielementti, väribetonielementtejä, seinäelementit, väliseinäelementit, sandwich-elementit, parveke-elementit, graafiset betonielementit, teräsbetonielementit, väestönsuojaelementit, VSS-elementit, Pilarit, Palkit, Valmisbetoni, Kiviainekset, hissikuiluelementit Mikkeli, jännebetonipalkit Mikkeli, hissikuiluelementit, jännebetonipalkit.
/img/c/737720.jpg

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen