Purmola Oy

VANTAA

Liiketoiminnan esittely

Ammattitaitoinen urakkaporukkamme hallitsee monipuolisesti rakentamisen eri osa-alueet: maanrakennustyöt, salaojat ja perustukset, harkko- ja puurungot, väliseinät puusta ja tiilestä, kosteiden tilojen eristykset ja laatoitukset, timpurin työt sekä sisällä että ulkona.

Yhteistyökumppaneidemme kautta hoidamme myös talon kaikki eri suunnitelmat: perustus-, sähkö- ja LVI-suunnittelut ja asennukset.

Päätoimialamme on uudistalojen rakennusurakointi pohjatöistä viimeistelytehtäviin asti. Tyypillinen rakennuskohteemme on talopaketti, jonka rakennustyöt teemme perustusten kaivamisesta ja salaojituksesta alkaen.

Talopakettitoimituksen ja pystytyksen jälkeen jatkamme talosi valmiiksi viimeistä listaa myöten.
Voit myös valita ne rakentamisen osa-alueet, jotka haluat itse tehdä. Toteutamme myös pieniä saneeraus urakoita aikataulujemme niin salliessa.

Palvelut

maanrakennustyöt

salaojat ja perustukset

harkko- ja puurungot

väliseinät puusta ja tiilestä

kosteiden tilojen eristykset ja laatoitukset

timpurin työt sekä sisällä että ulkona.

LVIS-työt

Yhteystiedot

Purmola Oy Kimalaisenranta 16 B, 01490 VANTAAMob: 0500 303 677
Toimiala: Rakennusliikkeitäwww.purmola.fi

Hakusanat

rakennuskohde, rakennustyö, rakennusurakointi, saneeraus, uudisrakentaminen, timpurin työt, kirvesmiehen työt, talon rakentaminen, maanrakennustyöt, laatoitus, eristykset, talon perustukset, rakennusurakointi, talopaketti, rakennustyö, sisustusrakentaminen, salaojat, perustukset, väliseinät, kosteiden tilojen eristykset, laatoitukset
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen