Sipoon kunta, yritystontit, teollisuustontit Uusimaa, Sipoo, Helsingin seutu, Vaahteramäki, Bastukärr

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
17.02.2020 10:25
Kategoria:
Sipoon kunnalla on vapaita yritystontteja Bastukärrin työpaikka-alueella, Vaahteramäen yrityspuistossa, Boxin työpaikka-alueella ja Sibbesborgin liikealueella Söderkullassa. Jokilaakson asemakaava-alueella Nikkilässä on lisäksi kaksi vapaata tonttia liikerakennuksille.

Bastukärrin työpaikka-alueen yritystontit
- Bastukärrin asemakaava-alue sijaitsee Sipoon Martinkylässä Keravantien (maantie 148) etelä- ja pohjoispuolella. Lännessä alue rajautuu Sipoon kunnan ja Keravan kaupungin rajaan. Sipoon keskukseen Nikkilään matkaa on noin kuusi kilometriä ja Lahden moottoritien (valtatie 4) Keravan eritasoliittymään noin kolme kilometriä.

- Bastukärrin alue on kooltaan noin 230 hehtaaria. Alue on tarkoitettu pääsääntöisesti logistiikka-alan ja teollisuuden toimijoille.

Vaahteramäen yrityspuisto
- Alueella on tarjolla tontteja, jotka ovat kooltaan 5000-10 000 m².
- Alueen kaavassa on ohjeellinen tonttijako, joten tontteja voidaan jakaa taikka yhdistää tarvittaessa. Sipoon kunnanhallituksen päättämä hinta on 20 €/m².
- Alue sijaitsee noin kahden kilometrin päässä Nikkilästä Keravan suuntaan.
- Alueen vesi- ja viemäriverkosto sekä katuverkosto sorapintaisena valmistuivat toukokuussa 2011.
- Kaavamääräysten mukaan kyseessä on ympäristöhäiriöitä aiheuttamattomien teollisuusrakennusten korttelialue. Enintään 10% rakennuspaikasta saadaan käyttää avoimeen ulkovarastointiin. Rakennusoikeus on 25 % tontin pinta-alasta.

Lisätietoja

Yritystontit
elinkeinopäällikkö Elina Duréault
puh. 040 191 4465
elina.dureault@sipoo.fi
Lisätietoja yrityssivulta: Sipoon kunta - Sibbo kommun
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen