Sipoon kunta - Sibbo kommun

SIPOO

 In English På svenska
Iso Kylätie 18
PL 7
04131 SIPOO

Puh. (09) 235 31
Faksi (09) 2353 6209

Sähköposti: info@sipoo.fi
Sähköposti: etunimi.sukunimi@sipoo.fiSipoo on itsenäinen, kaksikielinen, luonnonläheinen ja
kehittyvä kunta, jossa on hyvä elää, asua ja tehdä työtä.


KAUPUNGIT JA KUNNAT

kaupungit, kunnat

Liiketoiminnan esittely

Sipoo on kaksikielinen kunta itäisellä Uudellamaalla Helsingin naapurissa. Sipoo on kasvava ja kehittyvä kunta, joka tarjoaa erinomaisia mahdollisuuksia asumiseen, yrittämiseen ja vapaa-aikaan. Sipooseen on helppo juurtua. Kunnan hallinnollinen keskus Nikkilä sijaitsee Keski-Sipoossa. Etelä-Sipoon keskus Söderkulla sijaitsee noin 10 kilometriä Nikkilästä etelään.

Sipoon on ihmisen kokoinen kunta, jonka valtteina on luonto, sijainti ja hyvät liikenneyhteydet. Etelä-Sipoon halki kulkevalta Porvoonväylältä (valtatielle 7, E 18) on nopea yhteys länteen ja itään. Sipoon länsipuolella kulkeva Lahdenväylä (valtatie 4, E 75) on nopea yhteys Helsinkiin ja pohjoisen suuntaan. Sipoo on osa Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymää (HSL), mikä mahdollistaa myös sujuvat joukkoliikenneyhteydet niin Sipoon sisällä kuin koko HSL-alueella. Myös saaristo ja Sipoonkorven kansallispuisto ovat iso osa menestystarinaamme.
/img/c/743716.jpg

Palvelut

- Asuin- ja yritystontit
- Kaunis luontoympäristö
- Laaja valikoima matkailukohteita
- Erinomaiset liikenneyhteydet
- Konferenssi- ja juhlatiloja
/img/c/736548.gif

Yhteystiedot

Yritystontit:
Elinkeinopäällikkö Elina Duréault 040 191 4465

Yhtiömuotoiset asuntotontit:
Tonttipäällikkö Anna-Leena Rouhiainen 040 191 4359

Omakotitontit:
Maankäyttöinsinööri Maija Lääti 040 480 6292

Yleis- ja asemakaavoitus:
Kaavoituspäällikkö Jarkko Lyytinen 050 409 3957


Yritystontit
Yritys- ja teollisuustontteja löytyy Vaahteramäen yrityspuistosta, Sibbesborgin liike-alueelta Boxin työpaikka-alueelta sekä Bastukärrin työpaikka-alueelta. Nikkilässä Jokilaakson alueella on vapaita tontteja liikerakennuksille.

Lisätietoja Sipoon kunnan yritystonteista antaa elinkeinopäällikkö Elina Duréault 040 191 4465


Omakotitontit ja yhtiömuotoiset asuntotontit
Sipoon kunta myy omakotitontteja sekä yhtiömuotoisia pientalo- ja kerrostalotontteja asemakaavoitetuilta alueilta Nikkilästä ja Söderkullasta.

Lisätietoja omakotitonteista antaa maankäyttöinsinööri Maija Lääti, puh. 040 480 6292, maija.laati@sipoo.fi

Lisätietoja yhtiömuotoisista asuntotonteista antaa tonttipäällikkö Anna-Leena Rouhiainen puh. 040 191 4359, anna-leena.rouhiainen@sipoo.fi

Tietoja Sipoon kunnan tonttitarjonnasta löytyy www.sipoo.fi/tontit
/img/c/743717.jpg

Lisätiedot

Uudenmaan maakunta
Pinta-ala: 340 km²
Asukasluku: noin 21.000

Hakusanat

omakotitontit, liiketontit, teollisuustontit, yritystontit, omakotitontit Sipoo, liiketontitSipoo, teollisuustontit Sipoo, yritystontit Sipoo, rivitalotontit Sipoo, kerrostalotontit Sipoo, egnahemstomter, industritomter, företagstomter, Sipoo, Sibbo, Uusimaa, Nyland, kerrostalotontit, tontti, tontit, tontteja, tontit pääkaupunkiseutu, omakotitontit pääkaupunkiseutu, liiketontit pääkaupunkiseutu, , teollisuustontit pääkaupunkiseutu, tontit helsinginseutu, omakotitontit helsinginseutu, liiketontit helsinginseutu, teollisuustontit helsinginseutu, tontit uusimaa, omakotitontit uusimaa, liiketontit uusimaa, teollisuustontit uusimaa, yritysneuvontaa, tontti, tontit, tontteja, työpaikka, työpaikat, elinkeino, kulttuuri, vapaa-aika, eteläsuomen-lääni, uudenmaan kunta, pääkaupunkiseutu, helsinki, uusimaa, kauniainen, asuntoja, vapaat asunnot pääkaupunkiseutu, vapaat asunnot Kauniainen, vapaat asunnot Uusimaa, työpaikka, työpaikat, elinkeino, kulttuuri, vapaa-aika, eteläsuomen-lääni, uudenmaan kunta, pääkaupunkiseutu, uusimaa, helsinginseutu, asuntoja pääkaupunkiseutu, asuntoja Uusimaa, TEOLLISUUSTONTIT Uusimaa, teollisuustontit Nikkilä, rivitalotontit Nikkilä, teollisuustontit Bastukärr, Bastukärr teollisuustontit, teollisuustontit Vaahteramäki, yritystontit Vaahteramäki, pientalotontit sipoo, teollisuustontit sipoo

Markkinapaikan ilmoitukset

Ludialta kotisivut - Ota yhteyttä!thyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen