Maasto-Seppo Oy Tukiseinä Tukiseinät Joensuu Oulu Savonlinna Kuopio Itä-Suomi Keski-Suomi

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
19.07.2021 10:11
Kategoria:
Maasto-Seppo Oy TUKISEINÄ tUKISEINÄT Joensuu Savonlinna Kuopio Itä-Suomi Keski-Suomi
Teräspaalutus ja tukiseinät on yksi erikoisosaamisalueemme, suoritamme teräspaalutuksia vibraamalla ja ruuvaamalla. Tukiseinät rakennamme vibrausmenetelmää käyttäen. Tukiseinät.

Tukiseinien yleisin käyttökohde on kaivannoissa, jossa seinien tehtävänä on estää maan sortuminen kaivantoon. Tukiseinät ovat erityisesti tarpeen, mikäli kaivannon lähellä on muita rakennuksia tai rakennelmia. Tukiseinät voivat olla väliaikaisia, tai ne voivat jäädä osaksi pysyvää rakennetta. Tukiseinät voidaan rakentaa vesitiiviiksi. Tukiseiniä käytetään kaivantojen ja maanalaisen rakentamisen lisäksi myös vesirakentamisessa, esimerkiksi satamien reuna- tai pistolaitureissa.
Rakennuskaivannoissa tukiseinät toteutetaan useimmiten teräsponteilla ja tuentaelementeillä.
Pontti-, setti- ja patoseinien lisäksi voidaan tukiseinät toteuttaa myös combi-seininä. Combiseinissä yhdistetään teräspaaluja pontteihin, jolloin pystykuormat hallitaan ponttiseiniä paremmin. Tukiseinä voidaan tehdä myös vierekkäisistä teräspaaluista, jotka voidaan liittää yhteen lukoilla. Tukiseinät tuetaan usein ankkuroimalla ne kiinni kallioon.

- Teräspaalutus
- Tukiseinät
- Betonityöt
- Paalutukset
- Tb-paalutukset
- Putkipaalutukset, RR1000 saakka
- Tukiseinät
- Siiviläputkikaivot
Maarakennusurakointia harjoitamme Oulun alueen lisäksi koko muunkin Suomen alueella, toimialamme on tukiseinät ja paalutus. Pieniin kohteisiin laadimme myös tarvittaessa suunnitelmat.
Pääasiassa toimimme maarakennuskohteissa pääurakoitsijana, mutta pitkäaikaisina vakioasiakkainamme on myös paljon rakennusalan toimijoita sekä muita yhteisöjä.

Ideoimme ja kehitämme uusia työtapoja rakentamisen kustannusten pienentämiseksi, ympäristöön ja luontoon kohdistuvan kuormituksen vähentämiseksi sekä korkealaatuisen lopputuotteen aikaansaamiseksi. Edistykselliset ja joustavat menetelmät ovat myös asiakkaamme etu.

Maasto-Seppo Oy
Heikinniementie 37
90660 Oulu

Toimitusjohtaja
Seppo Karjalainen, GSM 0400 580 660

Paalutusprojektin johto
Tuomo Karjalainen, GSM 0400 342 930
www.maasto-seppo.fi
etunimi.sukunimi@maasto-seppo.fi
Lisätietoja yrityssivulta: Maasto-Seppo Oy
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen