Teollisuusala

Teollisuuden koulutukset

Teollisuuden koulutukset auttavat ammattilaisia parantamaan ammattitaitoaan kaikilla teollisuuden aloilla. Luettelomediasta löydät paljon erilaisia teollisuuden koulutuksia. Teollisuuden koulutuksia järjestetään ympäri Suomea erilaisissa kouluissa usealle eri alalle. Ilmoituksia koulutuksiin Markkinapaikalla on tyypillisesti yli 10.

Teollisuuden koulutukset, mitä Markkinapaikalta löytää:

  • Sähkötyöturvallisuuskortti, jonka suorittamisen jälkeen on sertifioitu viideksi vuodeksi. Sähköalan töiden tekeminen edellyttää voimassaolevaa sähkötyöturvallisuuskorttia, joka takaa sen, että ammattilaisella on ajantasaiset tiedot sähkötyöturvallisuudesta. Sähkötyöturvallisuus muodostuu oikeista työskentelykäytännöistä, oikeasta työvälineiden käytöstä, ajantasaisesta suojavarusteiden käytöstä sekä oikeasta ja ammattimaisesta asenteesta sähkötyöskentelyä kohtaan. Sähkötyöturvallisuuskortti tulee olla kaikilla sähköalan ammattilaisilla, kuten asentajilla, esimiehillä sekä työnjohdolla. Lisäksi sähkötyöturvallisuuskorttia edellytetään alan käyttötoiminta-, suunnittelu- ja opetustehtävissä toimivilta henkilöiltä. Sähkötyöturvallisuuskoulutuksia voi suorittaa myös Raahen ammatillisessa aikuiskoulutuskeskuksessa.
  • Teollisuuden Insinöörikoulutusta voi hankkia useassa Ammattikorkeakoulussa ympäri Suomen. Luettelomediasta löydät teollisuuden insinöörikoulutuspaikat esimerkiksi Kemi-Tornion ammattikorkeakoulusta. Kemi-Tornion ammattikorkeakoulussa voit lukea esimerkiksi kone- ja tuotantotekniikkaa tai sähkötekniikkaa.
  • Edupoli järjestää useita erilaisia kursseja, joissa on mahdollista hankkia teollisuuden koulutusta, joka parantaa ammattilaisten ammattitaitoa. Edupolissa järjestetään esimerkiksi metallialan koulutuksia, kylmätekniikan koulutuksia ja prosessiteollisuuden koulutuksia. Edupoli on aikuisten ja organisaatioiden kehittäjä, joka tarjoaa monipuolisia koulutuksia sekä konsultaatiota. Edupolin palveluntarjontaan kuuluu yli 20 osaamisalaa. Edupolin laaja osaaminen mahdollistaa substanssiosaamisen hyödyntämisen koulutuksissa ristiin ja luo koulutuksista monialaisia sekä innovatiivisia.
  • Tarjolla on myös puualan koulutusta Turun ammatti-instituutissa. Turussa ammatti-instituutti tarjoaa monipuolista sekä laaja-alaista koulutusta niin nuorille, kuin aikuisille. Teollisuuden koulutukset järjestetään yhteistyössä työelämän kanssa eri alojen toimijoiden kanssa.

Teollisuuden koulutukset -osioon Markkinapaikalla listataan aina uudet koulutukset, joten sivustoa kannattaa seurata. Jatkokouluttautuminen on alalla kuin alalla tällä hetkellä tärkeä asia, mihin jokaisen ammattilaisen kannattaa panostaa.

...

Kategoriassa teollisuusala ei ole ilmoituksia.

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen