Materiaalinkäsittely

Materiaalinkäsittelykoneista puhuttaessa tarkoitetaan useimmiten erilaisia nosto- ja siirtolaitteita, joita käytetään muun muassa teollisuuden, bioenergian, purkutöiden ja metsäteollisuuden vaativissa tehtävissä. Materiaalinkäsittelykoneiden luotettava tekniikka räätälöidään vastaamaan materiaalinkäsittelyssä vaadittavia eri ominaisuuksia.

Materiaalinkäsittelykoneissa on valittavissa tela-alustainen, pyöräalustainen tai kiskoalustainen vaihtoehto. Saatavilla on myös useita eri ohjaamotyyppejä kiinteästä nouseviin. Alavaunu, kääntökehä, ylävaunun perusrunko tulee niin ikään olla suunniteltu materiaalinkäsittelyyn. Materiaalinkäsittelykoneissa kannattaa suosia ratkaisuja, joiden ansiosta työskentely on mahdollisimman tehokasta, turvallista ja taloudellista.

Materiaalinkäsittelykonetta valittaessa tärkeää on myös koneen kuljettajan työskentelyolosuhteiden erinomaisuus. Ohjaamon heilunta on ideaalitilanteesta minimoitu ja ohjaamosta on hyvä näkyvyys joka suuntaan.

...
Ilmoitettu
20.07.2023 10:10
NC-Point Oy

NC-Point Oy, Käytetty tasapainotuskone, Käytettyjä tasapainotuskoneita Uusimaa, Helsinki, kenttätasapainotusta

NC-Point Oy, Käytetty tasapainotuskone, Käytettyjä tasapainotuskoneita Uusimaa, Helsinki, kenttätasapainotusta Tasapainotuskone-toimitukset ...

Ilmoitettu
03.03.2023 09:17
Staudi Oy

Staudi Oy, Vaahtopakkaukset Vaahtopakkausjärjestelmät Uusimaa Pirkanmaa Pohjanmaa Länsi-Suomi Etelä-Suomi

Staudi Oy, Vaahtopakkaukset Vaahtopakkausjärjestelmät Uusimaa Pirkanmaa Pohjanmaa Länsi-Suomi Etelä-Suomi. Instapak-vaahtopakkausjärjestelmä...

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen