Vantaan Rahtikeskus Oy

VANTAA

Kalliosolantie 4
01740 VANTAA

Puh. (09) 8955 6210
Faksi (09) 8955 6333
KULJETUSPALVELUJA

kuljetus, kuljetuspalvelut, kuljetuspalvelu, kuljetusliike, kuljetusliikkeitä

Liiketoiminnan esittely

Vantaan Rahtikeskus Oy - eli tuttavallisemmin Vantaan KTK - on 1959 perustettu itsenäisten kuljetusyrittäjien omistama perinteikäs kuljetustilauskeskus, jonka verkostossa liikennöi lähes 350 erilaista ajoneuvoa noin 200 yrittäjän voimin. Vantaan Rahtikeskus Oy tarjoaakin samalla kertaa sekä ison ja luotettavan yrityksen tarjoamat kokonaispalveluratkaisut että yksityisen liikennöitsijän laadukkaan yrittäjähenkisen palvelun.


Rahtikeskuksen kuljetustoimisto välittää 24 h/vrk, 7 päivänä viikossa, ympäri vuoden erilaisia jakelu- ja pakettiautoja, maansiirtoautoja, nosturiautoja ja vaihtolavoja. Tilaukset voi tehdä joko sähköpostitse tai puhelimitse.


Rahtikeskukselta saat palveluita myös logististen liiketoimintojen kehittämiseen, ajojärjestelypalveluihin, ulkoistamiseen sekä varastointi- ja terminaalipalveluihin.

Katso lisää tietoa kotisivuiltamme tai ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää.
/img/c/728946.gif

Palvelut

Vantaan Rahtikeskus Oy:n laajasta palveluvalikoimasta löydät erittäin monipuolisten kuljetuspalveluiden lisäksi sekä varastointi- että terminaalitoiminnot. Kaikki palvelumme on tarkoitettu sekä yrityksille että yksityisille kuluttajille.


Kuljetuskalustostamme löytyy kaappiautoja, nostureita, maansiirtoautoja sekä pienkoneita. Kalustollamme kuljetat niin pienet kuin suuretkin kappaleet ja lähetykset niin lähelle kuin kauas. Kuljetuspalveluita voi ostaa yksittäiseen keikkaan tai vakituiseen ajoon. Varastossamme on tilaa asiakkaiden tavaroille pitkä- ja lyhytaikaiseen varastointiin. Terminaalissa kuormia voidaan uudelleen lastata ja purkaa, siirtää tavarat paikallisjakeluun tai kerätä lähetettäväksi suurempina yksiköinä edelleen koko Suomen alueelle.


Kaikista palveluista saat lisätietoa nettisivuiltamme tai sähköpostitse osoitteesta myynti[at]rahtikeskus.fi
/img/c/728947.gif

Hakusanat

elintarvikekuljetus, elintarvikekuljetuksia, jakelukuljetus, jakelukuljetuksia, kuljetus, kuljetusliike, kuriiri, kappaletavarakuljetus, kappaletavarakuljetuksia, lämpökuljetus, kylmäkuljetus, termokuljetus, veneiden kuljetus, veneen nosto, vaarallisten aineiden kuljetukset, erikoiskuljetus, erikoiskuljetuksia, työmaakonttien kuljetus, konttikuljetus, saattoautopalvelut, saattoauto, penkkariajot, logistiikkapalvelut, logistiikkapalveluja, logistiikkaprojektit, nostopalvelut, nostopalveluja, työmaiden jätehuolto, työmaasiivous, kaivinkone, traktori, lumenauraus, hiekoitus, lumenajo, perusmuurin vedeneristys, salaojakaivot, pintavesikaivot, viherrakentaminen, maarakennustyöt, mullat, kiviainekset, purkutyöt, piikkaustyöt, kaivinkoneet, kuormaajat, asfalttikuljetus, sorakuljetus, murskekuljetus, maa-aineskuljetus, hiekkakuljetukset, roskalavat, vaihtolavat, kuljetuspalvelut, kuljetuspalveluja, maanrakennuspalveluja, maa-aineskuljetus, maa-aineskuljetuksia
/img/c/728948.gif

Markkinapaikan ilmoitukset

Myy laskusi meille!thyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen