Vaisala Oyj

VANTAA

Liiketoiminnan esittely

Vaisala on maailman johtava ympäristön ja teollisuuden mittausratkaisuja tarjoava yritys. Vaisala kehittää ja valmistaa luotettavia kosteuden, lämpötilan, kastepisteen, öljyn kosteuden, öljyn vetypitoisuuden, vetyperoksidin, hiilidioksidin ja paineen mittalaitteita teollisuuden ja rakennusautomaation sovelluksiin. Lisäksi tarjontaamme kuuluvat vikakaasuanalysaattorit muuntajien kunnonvalvontaan, kriittisten olosuhteiden valvontajärjestelmät (myös GxP käyttökohteet), data loggerit sekä mittalaitteiden kalibrointipalvelut.

80-vuotiseen kokemukseemme pohjaten tarjoamme asiakkaillemme luotettavia mittaratkaisuja ja palveluja paremman päätöksenteon, turvallisuuden ja tehokkuuden tueksi. Vaisalalla on tuotekehitystä, tuotantoa sekä huoltokeskus Suomessa. Meillä on asiakkaita yli 140 maassa ja palveluksessamme on noin 1600 ammattilaista ympäri maailmaa.
/img/c/744037.jpg

Tuotteet

• Kosteuden mittalaitteet
• Kastepisteen mittalaitteet
• Hiilidioksidin mittalaitteet
• Paineen mittalaitteet
• Öljyn kosteuden mittalaitteet
• Öljyn vetypitoisuuden mittalaitteet
• Vetyperoksidi mittalaitteet
• Kriittisten olosuhteiden valvontajärjestelmät
• Vikakaasuanalysaattorit muuntajien kunnonvalvontaan
/img/c/744038.jpg

Palvelut

Käyttökohteita, joissa asiakkaamme hyödyntävät Vaisalan mittalaitteita ja palveluja, ovat muun muassa paperi-, puu-, elintarvike-, auto-, sähkösiirto ja -tuotanto sekä lääketeollisuus. Lisäksi mittalaitteita käytetään paineilman sekä muuntaja- ja voiteluöljyjen valvonnassa, rakennusautomaatiossa, rakennekosteuden mittauksissa, bioteknologiassa, laboratorioissa ja puhdashuoneissa.

Tarjoamme lisäksi mittalaitteiden kalibrointi- ja korjauspalveluja.
/img/c/744039.jpg

Yhteystiedot

Vaisala Oyj
Vanha Nurmijärventie 21
01670 Vantaa
Puhelin: 09 89491 (Vaihde)
Puhelin: 09 8949 3000 (Teollisuuden mittalaitteet)
myynti@vaisala.com
/img/c/744040.jpg

Hakusanat

kosteusmittari, mittaus, kosteus, kosteuslähetin, kosteusmittaus, öljynkosteus, öljyn vetypitoisuus, kastepiste, hiilidioksidi, ilmanpaine, paine, kosteudenmittaus, öljynkosteudenmittaus, kastepistemittaus, hiilidioksidimittaus, hiilidioksidimittari, kastepistemittari, ilmanpainemittari, painemittari, öljynkosteuslähetin, öljynvetypitoisuuslähetin, kastepistelähetin, hiilidioksidilähetin, kosteusmittapää, kastepistemittapää, öljynkosteusmittapää, kosteusanturi, kastepisteanturi, hiilidioksidianturi, paineanturi, lämpötila-anturi, kalibrointi, akkreditoitu kalibrointi, jäljitettävä kalibrointi, hygrometri, teollisuuden mittaukset, kosteusmittaukset teollisuudessa, muuntajien kunnonvalvonta, barometrit, mittarit, mittalaitteet, rakennekosteusmittaukset, betoninkosteusmittaus, talotekniikka, rakennusautomaatio, puhdashuone, DGA, kaasuanalysaattori, vikakaasuanalysaattori, vetyperoksidi, H2O2, dataloggeri, olosuhdevalvonta, GXP, hiilidioksidimittarit
/img/c/744041.jpg

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen