Transport Savikko Yhtiöt Oy

KEMPELE

Kytösavuntie 2
90440 KEMPELE

Puh. 020 781 5600
Faksi 020 781 5601




KULJETUSPALVELUJA

kuljetus, kuljetuspalvelut, kuljetuspalvelu, kuljetusliike, kuljetusliikkeitä

Liiketoiminnan esittely

Korkealuokkaisia kuljetuspalveluita Skandinaviassa ja Baltiassa.

Perheyrityksen juuret juontavat vuoteen 1948. Nykyään tarjoamme kuljetuspalveluita 60 vuoden kokemuksella Skandinavian ja Baltian alueilla. Nykyaikainen ja energiatehokas kalustomme täyttää EU:n ympäristövaatimukset ja koulutetut kuskimme huolehtivat ammattitaidollaan arvokkaasta lastista.

Katso myös

Aina kun kulutetaan ja kuljetetaan aiheutetaan suurin kuorma luonnolle. Tätä kuormitusta tulee pitää mahdollisimman pienenä koulutuksen, asenteiden ja oikeiden käytännön toimien avulla. Savikolla kuljetusyksiköt ovat varustettu viimeisimpien päästövaatimusten edellyttämillä moottoreilla, huollot suoritetaan merkkikorjaamoissa, jolloin syntynyt jäte ja mahdollinen kierrätystavara käsitellään takuulla oikein.

Yhteystiedot

Transport Savikko Yhtiöt Oy
Kytösavuntie 2
90450 Kempele
Suomi – Finland
Puh 020 781 5600
Fax 020 781 5604

info@transport-savikko.fi
/img/c/739726.jpg

Lisätiedot

Kaikki yksikkömme on varustettu vaarallisten aineiden kuljetuksista annettujen vaatimusten mukaisesti. Erikoiskuljetusten aikana yhdistelmien sivut, ja katot aukeavat, takaa aukeavat yläpalkit, kyljet leviävät. Käytämme noin 50 omaa ja 90 yrityksen lukuun ajavaa yksikköä. Kalustoomme kuuluu myös erikoiskuljetusyksiköt pitkien, leveiden, painavien ja korkeiden kappaleiden kuljetuksiin. Kuljettajilla on vaadittava koulutus ja VAK-kortit. Kuljettajat saavat koulutusta taloudelliseen ajotapaan vähintään kolmen vuoden välein. Ajotapoja ja kulutusta tarkkaillaan yksiköiden ajotietokoneilla. Tyhjänä ajoa pyritään minimoimaan tehokkaalla kuljetustenohjausjärjestelmä. Rengasmelua pienennetään oikeantyyppisellä rengasvalinnalla. Noudatamme EU:n lainsäädäntöä koskien ympäristön suojelemista. Alan ammattilaisina olemme toteuttaneet tavarankuljetusten energiatehokkuussopimuksessa mainittuja toimenpiteitä jo ennen sopimuksen olemassaoloa. Tarkkailemme energiatehokkuuttamme Emistra -järjestelmässä, ja vuodesta 2008 saakka tavoitteenamme on vähentää päästöjä vähintään 1% vuodessa.

Hakusanat

kuljetuspalvelut, rekka, rekka-autot, raskaskuljetukset, lavettikuljetukset, erikoiskuljetukset, työmaakuljetukset, rahtikuljetukset
/img/c/715851.jpg

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen