SYNLAB Analytics & Services Finland Oy.

KARKKILA

Liiketoiminnan esittely

Arvoisa asiakas ja yhteistyökumppani!
Olemme iloisia ja kiitollisia yhteistyöstämme! Meillä on nyt jännittäviä uutisia kerrottavanamme: nimemme on 1.3.2018 alkaen SYNLAB Analytics & Services Finland Oy.


Novalab tuli osaksi Alcontrol-laboratorioketjua maaliskuussa 2017 ja tämän jälkeen SYNLAB–laboratorioketju osti SYNLABin heinäkuussa 2017.
Olemme Novalabina toimineet melko paikallisesti ja pienimuotoisesti, mutta nyt olemme osa suurta laboratoriokonsernia: SYNLAB on yritys ja tavaramerkki, joka toimii 35 maassa ja neljällä mantereella. Meillä on nyt 20 000 kollegaa ympäri maailmaa ja SYNLAB tekee n. 500 miljoonaa analyysiä vuodessa. Pystymme SYNLABin laboratoriona jatkossa yhdistämään paikallisen palvelun ja ison, vakavaraisen konsernin taustatuen.

Novalab Oy on vuonna 1988 perustettu yksityinen, riippumaton ja puolueeton kemiallinen ja mikrobiologinen elintarvike-, vesi- ja ympäristölaboratorio.

Ystävällisen palvelun ja luotettavien analyysien laboratorio Karkkilassa.

Laatujärjestelmämme perustuu SFS-EN ISO/IEC 17025-standardiin. Olemme FINASin akkreditoima testauslaboratorio T 071.

Tuotteet

Uutta: Loispostipaketti Hevosen sisäloistutkimuksiin.
Pakkaus sisältää näytteenottovälineet, ohjeet ja näytelaatikon yhden hevosen sisäloisanalyysiin. Ota näyte ohjeiden mukaan hevosesi lannasta, pakka laatikkoon ja postita. Postimaksu on maksettu valmiiksi. Analyysin tuloksen saat sähköpostiisi noin viikon kuluessa näytteen lähettämisestä.

Tilaa täältä:

http://www.loisposti.fi/index.php?option=com_aicontactsafe&view=message&layout=message&pf=1&redirect_on_success=

Palvelut

- Analyysipalvelut
- jätevesianalyysyit
- kaatopaikkakelpoisuus
- jätevesitutkimukset
- ilmatutkimukset-
- maaperätutkimukset
- vesistötutkimukset
- vesianalyysit
- ympäristöanalyysit
- Hevosen sisäloistutkimus

- FINASin akkreditoima testauslaboratorio

Hakusanat

Analyysipalvelut, jätevesianalyysit, vesistöanalyysit, kaatopaikkakelpoisuus, vesilaboratoriopalvelut, vesilaboratoriopalveluja, vesilaboratoriopalvelu, vesilaboratorio, testauslaboratorio, keskuslaboratorio, hevosen sisäloistutkimus, kaatopaikka-analyysit, ilma-analyysit, Jätevesitutkimukset, ilmatutkimukset, maaperätutkimukset, vesistötutkimukset, testauslaboratorio, hevosen sisäloisanalyysi, loisposti, Analyysipalveluja, jätevesianalyysit, kaatopaikkakelpoisuustutkimus, ilmaanalyysit, ilma, vesistöanalyysit, vesistö, saastunut maaperä, asbestianalyysi, Jätevesitutkimukset, ilmatutkimukset, maaperätutkimukset, vesistötutkimukset, FINASin akkreditoima testauslaboratorio, Uusimaa, Pirkanmaa, Länsi-Suomi, Pohjanmaa, hyötykäyttökelpoisuus, hyötykäyttökelpoisuustestaus, loistutkimukset, loisposti, hevosen sisäloiset, mikrobiologinen analytiikka, elintarviketutkimukset, salmonella, humaanisalmonella, vesistöjen kuormitus, ICP-MS, metallianalytiikka, metallianalyysit, ICP massa, kosmeettisten tuotteiden tutkimus, liukoinen typpi, ammoniumtyppi, raskasmetallianalyysit, raskasmetallitutkimus, kaivoveden tutkimus, juomakelpoisuus, akkreditoitu menetelmä, lannoiteaine, maanparannusaine, asbestianalyysit, kompostitutkimus, ravinneainepitoisuus, rehujen tutkiminen, rehusalmonella, nitraattipitoisuus, nitraattitutkimus, saastuneet vedet ja maat, pilaantunut maa, pilaantunut vesi, PIMA, Novalab, Novalab Oy, Analyysipalvelut, jätevesianalyysi, kaatopaikkakelpoisuus, saastunut maaperä, Jätevesitutkimus, ilmatutkimus, maaperätutkimus, vesistötutkimus, Vesianalyysi, ympäristöanalyysi, Hevosen sisäloistutkimus, FINASin akkreditoima testauslaboratorio

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen