Stravent Oy

ESPOO

Piispantilantie 4
02240 ESPOO

Puh. (09) 4241 3630
GSM/Sivunumero 0400 601 274
ILMASTOINTILAITTEITA JA ILMANKÄSITTELYLAITTEITA

ilmastointilaitteet, ilmankäsittelylaitteet

Liiketoiminnan esittely

Stravent Oy on vuonna 1984 perustettu menestyvä ja asiakkaiden arvostama täyden palvelun ilmastointiratkaisujen toimittaja, joka valmistaa, maahantuo, markkinoi ja myy energiataloudellisia, äänettömiä, turvallisia ja vedottomia ilmastointijärjestelmiä. Yhtiö toimii Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Kaikki tuotteemme on valmistettu ISO 9001 mukaan.

Autamme kiinteistönomistajia toimimaan alati tiukentuvien ympäristövaatimusten mukaisesti. Tehokas energiansäästö auttaa kiinteistöjen arvonnousua, joka on tärkeää kiinteistönomistajille. Energiansäästön lisäksi hyvä sisäilma parantaa myös työviihtyvyyttä ja vähentää poissaoloja, mikä auttaa asiakkaitamme yhä parempiin tuloksiin. Hyödynnämme tuotteissamme pitkäjänteisesti eurooppalaisten yliopistojen huippututkimusta ja olemme mukana kansainvälisissä tutkimushankkeissa.

Toimimme suoraan useamman kotimaisen ja kansainvälisen kiinteistönomistajan kanssa pyrkimyksenä saada ratkaisumme tiedoksi päätöksentekijöille - välttyäksemme mahdollisilta asennusliikkeiden kustannustehokkuuden aiheuttamilta teknisiltä vaikeuksilta

Toimintamme perustuu yli 30 vuoden kokemukseen ja perheyhtiön tinkimättömyyteen korkeasta palvelun ja tekniikan laadusta.
/img/c/743213.png

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen