RPT Docu Oy

ESPOO

 På svenska In English eesti
Ruukinkuja 3
02320 ESPOO

Puh. (09) 809 911
Faksi (09) 8099 1200
KONSULTOINTIPALVELUJA

konsultointi, konsultointipalvelu, konsultointipalvelut

Liiketoiminnan esittely

RPT Docu Oy kuuluu Docu Group -ryhmään, joka on Euroopan johtava rakennustietopalveluyritys. Kansainvälisenä yrityksenä välitämme rakentamiseen liittyviä markkinatietoja, markkinatutkimuksia ja myynnintukipalveluita myös Ruotsista, Norjasta, Tanskasta, Saksasta, Itävallasta ja Sveitsistä. Julkaisemme rakennusalan lehtiä: Projektiuutiset, Teollisuus Nyt, Rakenna Oikein ja First Index.
/img/c/731618.gif

Palvelut

Tunnemme Suomen rakennusprojektit sekä teollisuuden alihankintatyöt ja koneinvestoinnit. Soitamme vuodessa 90 000 puhelua tiedonantajille kerätäksemme tietoja rakentamisen ja teollisuuden tulevista investoinneista. Meidän avulla asiakkaamme ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Tarjoamme yrityksille lisäksi markkinatutkimuksia, rakentamisen markkinatietoja, tilastoja ja osoitepalveluita.

Julkaisemamme korkealaatuiset lehdet Projektiuutiset, Teollisuusnyt, Rakenna Oikein tarjoavat toimivan markkinointikanavan rakennusalan ja teollisuuden päättäjille.
/img/c/731619.gif

Hakusanat

rakennustietopalveluyritys, myyntikontaktit, salesleads, myyntikohteet, crm-järjestelmä, markkinatiedot, markkinatutkimukset, osoitepalvelut, rakennustiedot, projektikohteet, rakennusprojektit, rakennushankkeet, yritysinvestoinnit, Projektiuutiset, Rakenna Oikein, Spaces, Spaces Home, First Index, TeollisuusNyt, Byggfakta, Rakennusfakta, Rakennustutka, Oikeat Osoitteet, Faktanetlive, RPT Rakennusalan Projektitiedosto, rakennusfaktahaku, rpthaku

Markkinapaikan ilmoitukset

Myy laskusi meille!thyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen