Retermia Oy

HEINOLA

Paininpuuntie 17
18100 HEINOLA

Puh. (03) 871 690

Sähköposti: retermia@retermia.fiLämmöntalteenottolaitteet, neulalämmönsiirtimet
Neulapatterit, neulaputkipatterit


ILMASTOINTILAITTEITA JA ILMANKÄSITTELYLAITTEITA

ilmastointilaitteet, ilmankäsittelylaitteet

Liiketoiminnan esittely

Retermia Oy on ilmastoinnin ja lämmöntalteenoton huipputeknologiayritys. Yhtiö on kehittänyt ja patentoinut ainutlaatuisen neulalämmönsiirtimen ja siihen liittyvän valmistusmenetelmän, jotka mahdollistavat hygieenisten ja energiaa säästävien lämmöntalteenottoratkaisujen toteuttamisen.

Retermian lämmön talteenotto soveltuu asennettavaksi sekä uudisrakennuksiin että olemassa oleviin rakennuksiin. Vanha ilmastointijärjestelmä voidaan muuttaa energiaa tuhlaavasta energiaa säästäväksi, puhaltimia tai muita laitteita uusimatta. Samalla on mahdollista lisätä järjestelmään koneellinen jäähdytys: neulalämmönsiirrin toimii tarvittaessa myös jäähdytyspatterina.

Neulalämmönsiirrin toimii tuloilmapuolella ns. LTO-esisuodattimena esilämmittäen ja kuivattaen ulkoilmaa sekä poistoilmapuolella karkeasuodattimena poistaen ilmasta karkean pölyn ja vaimentaen samalla myös ääniä.

Esisuodattimena toimivalla lämmönsiirtimellä on monia etuja: Märän suodattimen aiheuttamilta home- ja mikrobiongelmilta vältytään. Samalla suodatinjätteen määrä vähenee. Pääsuodattimen käyttöikä pitenee moninkertaisesti. Käyttöhäiriöt vähenevät ja suodatusastetta voidaan nostaa esim. suosituksen mukaiselle EU-7 tasolle ja siten parantaa tulo- ja sisäilman laatua. Poistopuolella ei tarvita suodatinta ollenkaan, sillä neulapatteri toimii ns. LTO-suodattimena.

Retermia-järjestelmällä saadaan 50 - 70 prosenttia tuloilman vuotuisesta lämmitystarpeesta katetuksi poistoilman energialla. Järjestelmän sähkönkulutus on noin 20 prosenttia perinteiseen järjestelmään verrattuna.
/img/c/708090.jpg

Toimipaikat

Retermia Oy

Paininpuuntie 17, 18100 Heinola

Puhelin: (03) 871 690
Faksi: (03) 871 6950

retermia(at)retermia.fi
www.retermia.fi
/img/c/708092.jpg

Palvelut

Retermian tavoitteena on asiakkaan ilmastointiin ja lämmöntalteenottoon liittyvien ongelmien ja kysymysten ratkaiseminen tarjoamalla sekä asiantuntevaa palvelua että korkealuokkaisen tuotteen.

RECAL® -laskentapalvelu

RECAL- ohjelmalla saadaan luotettava kuva LTO- järjestelmän taloudellisista säästöistä sekä takaisinmaksuajasta.
/img/c/708089.gif

Yhteystiedot

Paininpuuntie 17
18100 Heinola

puhelin: 03-871 690

Toimitusjohtaja Markus Castrén matkapuhelin 050-532 7313

Tuotantopäällikkö Sami Varjonen matkapuhelin 040 539 9907


Tekninen myyjä Lassi Saarinen matkapuhelin 040-563 6755

Sähköposti: retermia at retermia.fi
etunimi.sukunimi at retermia.fi

www.retermia.fi
/img/c/708093.jpg

Hakusanat

Ilmankäsittelylaitteet, ilmastointi, neulapatteri, lämmön talteenotto, neulaputki, ilmankäsittelylaite, neulalämmön siirtimet, lämmönsiirrin, ilmanottokatos, ulospuhalluskatos, poistopatteri, ilmanottokatokset, huippuimuri, huippuimurit, jäähdytyslaitteet, jäähdytyslaitteita, ilmastoinnin lämmön talteenotto, LTO, LTO-järjestelmät, lämmöntalteenottojärjestelmät, recal

Markkinapaikan ilmoitukset

Ilmoitettu
24.08.2020 09:47
Kategoria
Konsultointi

Retermia Oy, lämmön talteenotto, lämmöntalteenotto

Lämmöntalteenotto ratkaisut Retermia Oy:ltä Lämmöntalteenotto Neulalämmönsiirtimiä käytetään pääasiallisesti nestekiertoisissa, epäsuorissa ...

Ilmoitettu
24.08.2020 09:44
Kategoria
LVI

Retermia Oy, neulalämmönsiirtimet, neulaputkipatterit, neulapatterit, lämmöntalteenottolaitteet

Retermia Oy on huipputeknologiayritys, joka on erikoistunut ilmastontiin ja lämmön talteenottoon. Olemme kehittäneet ja patentoineet ainutla...

Myy laskusi meille!thyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen