PK-Muovi Oy

KOUVOLA

Korjalankatu 13
45130 KOUVOLA

Puh. (05) 375 5244
Faksi (05) 375 5234




MUOVITUOTEVALMISTUSTA

muovituotteet, muovit, muovi, valmistus

PUTKITÖITÄ

putkityöt, putkityö, putkiasennus, putkimies

Liiketoiminnan esittely

PK-Muovi Oy valmistaa mm. putkisto- ja laiterakenteita sekä tarjoaa asennuksia ja huoltotöitä prosessi- ja kemianteollisuudelle sekä kuntasektorille. Näiden lisäksi yritys tekee muitakin valmistus- ja asennustöitä sekä myy muovipuolivalmisteita niin yritys- kuin yksityis-
sektorillekin.
Teollisuuden teknisten muovituotteiden lisäksi PK-Muovi Oy on erikoistunut kalankasvatuslaitteistojen valmistukseen ja asennukseen sekä koti- että ulkomailla.

Palvelut

Teollisuus
PK-Muovi Oy valmistaa ja asentaa kemikaaliputkistoja ja -laitteistoja teollisuuden eri käyttötarkoituksiin. Yleisimpiä toimituksia ovat:
  • laiterakenteet
  • putkisto- ja laiteasennukset
  • kunnossapito- ja huoltotyöt
  • säiliöiden sekä altaiden pinnoitteet ja suojaukset

    Kunnallistekniikka
    PK-Muovi Oy toimittaa ja asentaa seuraavia kunnallisteknisiä putkistoja:
  • käyttövesiputkistot
  • palovesiputkistot
  • maakaasuputkistot
  • viettoviemäriputkistot

    Kalvohitsaus
    PK-Muovi Oy toimittaa mm. varoaltaiden, huoltoasemien ja kaatopaikkojen alle tulevia PE-kalvoja. Kalvohitsaus-toimitus on usein kokonaistoimitus, joka sisältää sekä kalvon että siihen tarvittavat läpivientiyhteet kohteeseen asennettuna ja koeponnistettuna. PK-Muovi Oy toimittaa kuitenkin myös pelkkää kalvomateriaalia sekä suorittaa yksittäisiä kalvohitsaustöitä.

    Levyt
    PK-Muovi Oy myy teollisia muovilevyjä niin yksityiseen kuin yrityskäyttöön. Levyvalikoimasta löytyvät teollisuuslevyt, reikälevyt, mainoslevyt, kasvihuonelevyt sekä kesäkatteet. Tarvittaessa levyjä voidaan työstää mm. leikkaamalla tai hitsaamalla.

    Laituriponttonit ja kelluvat laiterakenteet
    PK-Muovi Oy valmistaa muovisia ponttoneja ympärivuotiseen käyttöön. Ponttonit voidaan rakentaa asiakkaan tarpeiden mukaan erilaisilla malleilla ja mitoituksilla.
  • Yhteystiedot

    PK-Muovi Oy
    Korjalankatu 13
    45130 KOUVOLA

    p. (05) 3755 244
    f. (05) 3755 234

    pkmuovi@pkmuovi.fi

    Hakusanat

    kalvohitsaus, käyttövesiputkistot, palovesiputkistot, maakaasuputkistot, viettoviemäriputkistot, Kunnallistekniikka, laiterakenteet, putkistoasennukset, laiteasennukset, kunnossapitotyöt, huoltotyöt

    Markkinapaikan ilmoitukset

    Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen