NMC Cellfoam Oy

LAITILA

Väkkäräntie 97
23800 LAITILA

Puh. (02) 850 71
Faksi (02) 856 583




MUOVITUOTEVALMISTUSTA

muovituotteet, muovit, muovi, valmistus

Liiketoiminnan esittely

NMC Cellfoam suunnittelee, valmistaa ja toimittaa asiakaskohtaiset ratkaisut monenlaisiin sovelluksiin kuten eristämiseen (ääni, lämpö, ​​tärinä), vaimentamiseen, tiivistämiseen ja henkilö- ja tuotesuojaamiseen.

Olemme Pohjoismaiden johtava solumuovien, kumien ja eristeiden jatkojalostaja. Tehtaamme sijaitsevat Tampereella, Kinnahultissa ja Malmössä.

Olemme aina asiakkaan asialla ja huolehdimme siitä, että korkeat vaatimuksesi ja odotuksesi täyttyvät. Kilpailuvalttimme ovat suunnittelu, materiaali- ja sovellusosaaminen, jalostusteknologiat, joustavuus, nopeus, laatu ja luotettavuus.
/img/c/746604.jpg

Tuotteet

Valmistamme lukuisia asiakaskohtaisia ratkaisuja ja tuotteita useille teollisuusaloille. Olipa tarpeesi eristämiseen, suojaamiseen tai tiivistämiseen liittyvä, löydämme varmasti parhaiten sopivan ratkaisun. Palvelemme valtakunnallisesti kaikkia teollisuuden aloja. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa toteutamme vaativat ja pitkälle jalostetut projektit.

RAKENTAMINEN
KULKUNEUVO­TEOLLISUUS
KONE- JA LAITEVALMISTUS
SÄHKÖ- JA ELEKTRONIIKKA
URHEILU- JA VAPAA-AIKA
/img/c/746605.jpg

Palvelut

Prototyypin valmistus
Suunnittelupalvelu
Eristäminen
Tiivistä­minen
Ääni­eristys
Suojaa­minen
Verhoilu
/img/c/746606.jpg

Lisätiedot

KATSO LISÄÄ KOTISIVUILTAMME:

www.cellfoam.fi

Hakusanat

tärinävaimennuslevyt, solumuovituotteet, solukumituotteet, tiivistenauhat, pakkaussuojat, pakkaukset, erikoispakkauksia, laukunsisuksia, pelastuspaarit, katastrofipaarit, lämpöeristeet, äänieristeet, muovituotteet, termomatto, patjanalusmatto, nmc, termomatto, eristysaineet, muovituotteet, tiivisteet, kumituotteet
/img/c/730265.gif

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen