Varova Oy, Merikuljetukset Merikonttikuljetukset Helsinki Turku Vaasa Oulu Kotka Hanko

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
27.09.2023 13:42
Kategoria:
Kansainvälistä logistiikkaa!
Merikonttikuljetukset ovat kuljetuksia, joissa tavaroita tai lasteja kuljetetaan meriteitse erityisissä merikonteissa. Merikontit ovat kestäviä ja standardisoituja rahtiyksiköitä, jotka voidaan helposti lastata, purkaa ja kuljettaa laivoilla eri puolille maailmaa.

Hyötyjä merikonttikuljetuksista:
- Kestävyys ja suojaus
- Standardisointi: Merikonttikuljetukset noudattavat kansainvälisiä standardeja, kuten ISO-standardia, mikä tarkoittaa, että ne ovat yhteensopivia eri kuljetusmuotojen, kuten laivojen, junien ja rekkojen kanssa.
- Suuri kapasiteetti: Merikontit ovat saatavilla eri kokoisina ja muotoisina, kuten 20-jalkaisina, 40-jalkaisina ja jopa suurempina kontteina.
- Kustannustehokkuus: Merikonttikuljetukset ovat kustannustehokkaita verrattuna muihin kuljetusmuotoihin, kuten lentokuljetuksiin.
- Maailmanlaajuinen saatavuus: Merikonttikuljetukset tarjoavat maailmanlaajuisen logistiikkaverkoston, joka mahdollistaa tavaroiden kuljettamisen lähes kaikkiin maailman satamiin.
- Ympäristöystävällisyys: Merikonttikuljetukset ovat ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja verrattuna esimerkiksi lentokuljetuksiin. Laivojen suurempi lastikapasiteetti ja pienempi polttoaineen kulutus per tonni-kilometri tekevät merikuljetuksista vähäpäästöisempiä kuljetusmuotoja.

Merikonttikuljetukset ovat tärkeä osa maailmanlaajuista kauppaa ja logistiikkajärjestelmiä. Ne tarjoavat tehokkaan ja luotettavan tavan kuljettaa suuria määriä tavaroita pitkiä etäisyyksiä meriteitse.

Varova on kotimainen vaihtoehto, joka tarjoaa merikonttikuljetuksia.
Varova on yksityinen suomalainen perheyritys, jolla on kansainvälinen logistiikkaverkosto.
Huolella valitut yhteistyökumppanit ja verkostot takaavat palvelun laadun ja kansainvälisen logistiikan sujuvuuden niin Suomessa kuin ulkomaillakin.
Teemme päätökset Suomessa suomalaisten tuonti- ja vientiyritysten tarpeiden näkökulmasta.

Varova Global on logistiikkapalvelu, jossa lähetykset kulkevat Suomen rajojen ulkopuolella, kahden muun maan välillä, mutta toimeksiantaja on asiakasyritys Suomessa. Voimme esimerkiksi järjestää rahtikuljetuksen suoraan Kiinasta Yhdysvaltoihin tai kahden Euroopan maan välillä ilman, että lähetys käy välillä Suomessa.
Kansainvälistä logistiikkaa:

Palvelut
- Merikonttikuljetukset
- Maantiekuljetukset
- Merikuljetukset
- Lentorahti
- Huolinta
- Erikoiskuljetukset
- Tavaravakuutukset
- Eurooppa kuljetukset
- Projektikuljetukset
- asiakaspalvelu

Merikuljetukset
Tuonti
09 773 96 414
import.sea@varova.fi

Vienti
09 773 96 302
export.sea@varova.fi
Myynnin yhteystiedot
Myyntiosastomme vastaa hintatiedusteluihin ja tarjouspyyntöihin.

Myynnin palvelunumero 09 773 96 300
sähköposti myynti@varova.fi
Lisätietoja yrityssivulta: Varova Oy
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen