Vaaran Aihkitalot Oy, Massiivihirsitalo uusimaa Etelä-Suomi Keski-Suomi Varsinais-Suomi Itä-Suomi Lappi

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
01.03.2022 10:09
Kategoria:
Vaaran Aihkitalot on vuonna 1984 perustettu aidon massiivihirsitalo valmistukseen ja rakentamiseen erikoistunut perheyritys. Hirret valmistetaan lapin jalopuusta eli aihkista. 

Massiivihirsialoja valmistetaan 20-25 kpl vuodessa, mikä mahdollistaa keskittymiseen laatuun ja asiakkaaseen. Yrityksemme sijaitsee napapiirin tuntumassa, Tervolassa, mutta toimintamme kattaa koko Suomen. 

Talomallit: 
• Tunturi-Aihki 
• Loma-Aihki 
• Pirtti-Aihki 
• Modernit Aihkit 
• Perinne-Aihkit 

Massiivihirsitalo on ekologinen ja terveellinen vaihtoehto.
Massiivihirrsitalon elinkaari on omaa luokkaansa - laadukkaan massiivihirsitalon elinikä on satoja vuosia. Massiivihirsitalo on myös ekologinen vaihtoehto, koska sen valmistamiseen kuluu erittäin vähän energiaa ja kemikaaleja. Massiivihirsitalo toimii myös erinomaisena hiilinieluna,koska massiivihirsitalo sitoo hiilidioksidia koko elinkaarensa ajan. Purkuvaiheessa massiivihirsitalo on myös täysin kierrätettävissä.

Hirsi tasaa luonnollisesti sekä lämpötilan että sisäilman suhteellisen kosteuden vaihtelua - hengittävänä seinämateriaalina hirsitalo sitoo ja luovuttaa kosteutta ja varaa itseensä auringon lämpöä sekä yön viileyttä. Hirsitalon sisäilma onkin luonnostaan tasainen, terveellinen ja viihtyisä.

Massiivishirren kestävyys verrattuna muihin materiaaleihin on huikea. Oikein rakennetun ja huolletun aidon massiivihirsitalon elinkaari mitataan sadoissa vuosissa, kun taas puurunkoisten talojen elinkaari on vain kymmeniä vuosia.

Meillä Aihkitaloilla olemme panostaneet massiivihirren kuivaustekniikkaan, jotta yhdestä puusta tehty massiivinen perinnehirsi saadaan teknisiltä ominaisuuksiltaan vastaamaan kappaleista liimattua teollista lamellihirttä.
Aihkin massiivihirsi on täyttä tavaraa, kyseessä on yksiaineinen järeä mäntytukki, ilman lisäaineita, siksi massiivihirsitalo on lujaa ja kestävää tekoa.


Tutustu tuotteisiimme, asiakaskertomuksiin ja toimintaamme osoitteessa www.aihkitalot.fi. 

Yhteydenotot: 

Toimitusjohtaja Matti Vaara, myynti koko Suomi 
puh. 0400 395 052 
matti.vaara@aihkitalot.fi 

Rakennusmestari Marko Hartonen, Keski-Suomen aluemyynti 
puh. 0400 877 714 
marko.hartonen@aihkitalot.fi

Vaaran Aihkitalojen massiivihirsitalo mallistostosta löydät sekä modernit, energiatehokkaat ja ekologiset hirsitalot, että myös perinteiset hirsihuvila mallit.
- Moderni Aihki on moderni hirsihuvila.
- Perinteinen Aihki on kaunis ja perinteinen hirsihuvila jossa vuosisatoja kehittynyt hirsirakentaminen pääsee todella oikeuksiinsa.
Pirtti Aihki on perineteinen ovat perinteinen yksikerroksinen hirsihuvila, jossa masiisiivihirren perinteikäs rakenne on vahvasti läsnä.
- Tunturi-Aihki -talomalliston hirsihuvilat sisältävät lomamökit ja hirsihuvilat monipuoliseen loma-asumiseen Lapissa tai muualla Suomessa.
- Loma-Aihki -mallistomme kattaa loma-asunnot, oli tarpeesi sitten pienempi, perinteinen hirsimökki, tai suuri, edustuskäyttöön sopiva moderni hirsihuvila.
Lisätietoja yrityssivulta: Vaaran Aihkitalot Oy
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen