Vaaran Aihkitalot Oy, hirsihuvila uusimaa Etelä-Suomi Keski-Suomi Varsinais-Suomi Itä-Suomi Lappi

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
01.03.2022 10:10
Kategoria:
Hirsihuvila massiivihirrestä Vaaran Aihkitaloilta
Aihkin hirsihuvilassa on luonnetta – tervetuloa tutustumaan!
Vaaran Aihkitalojen hirsihuvila massiivihirrestä yhdistää perinnerakentamisen ja teollisen tuotannon parhaat ominaisuudet. Massiivihirsinen hirsihuvila on yksilöllinen hirsihuvila missä on perinteinen hirsivulin rakentamisen ammattimainen perinteiäs kädentaidon leima, ja kuitenkin samalla teollisen hirren tiiveys ja tarkkuus.
Siispä kun arvostat luonnollista ja puhdasta rakennusmateriaalia, ilmeikästä ja perinteitä vaalivaa asumistyyliä, valintasi on hirsihuvila.
Hirsihuvila on meidän perinteinen tuote, jolla on yli 30 vuoden perinteet massiivihirsirakentamisasta. Me olemme keskistttyneet ainoastaan massiivihirsirakentamiseen, joten olemme asiantuntijoita kestävien, terveellisten ja näyttävien hirsihuviloiden suunnittelussa, tuotannossa ja rakentamisessa.
Hirsirahuvila uudella tapaa perinteitä kunnioittaen - tervetuloa tutustumaan Aihkitaloihin!
Moderni vai perinteinen hirsihuvila ?
Vaaran Aihkitalojen hirsihuvila mallistostosta löydät sekä modernit, energiatehokkaat ja ekologiset hirsitalot, että myös perinteiset hirsihuvila mallit.
Hirsihuvila on perinteinen ja ekologinen asunto ja meiltä löytyy hirsihuviloita:
- Moderni Aihki on moderni hirsihuvila, jossa on käytetty perinnehirttä luovasti, ja jossa yhdistyy erilaiset näyttävät rakennusratkaisut ja yksityiskohdat.
- Perinteinen Aihki on kaunis ja perinteinen hirsihuvila jossa vuosisatoja kehittynyt hirsirakentaminen pääsee todella oikeuksiinsa.
Pirtti Aihki on perineteinen  ovat perinteinen yksikerroksinen hirsihuvila, jossa masiisiivihirren perinteikäs rakenne on vahvasti läsnä.
-  Tunturi-Aihki -talomalliston hirsihuvilat sisältävät lomamökit ja hirsihuvilat monipuoliseen loma-asumiseen Lapissa tai muualla Suomessa.
- Loma-Aihki -mallistomme kattaa loma-asunnot, oli tarpeesi sitten pienempi, perinteinen hirsimökki, tai suuri, edustuskäyttöön sopiva moderni hirsihuvila.

Talomallit: 
• Tunturi-Aihki 
• Loma-Aihki 
• Pirtti-Aihki 
• Modernit Aihkit 
• Perinne-Aihkit 

Tutustu tuotteisiimme, asiakaskertomuksiin ja toimintaamme osoitteessa www.aihkitalot.fi. 

Yhteydenotot: 

Toimitusjohtaja Matti Vaara, myynti koko Suomi 
puh. 0400 395 052 
matti.vaara@aihkitalot.fi 

Rakennusmestari Marko Hartonen, Keski-Suomen aluemyynti 
puh. 0400 877 714 
marko.hartonen@aihkitalot.fi
Lisätietoja yrityssivulta: Vaaran Aihkitalot Oy
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen