Tärinämittaus Valtonen Oy, Kiinteistökatselmus Etelä-Karjala, Lappeenranta, Savonlinna, Mikkeli, Kouvola, Lahti, Kuopio, Varkaus

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
16.06.2023 09:57
Kategoria:
Tärinämittaus Valtonen Oy, Kiinteistökatselmus Etelä-Karjala, Lappeenranta, Savonlinna, Mikkeli, Kouvola, Lahti, Kuopio, Varkaus
Tärinämittaus Valtonen Oy tekee Etelä-Karjalan alueella ja sopimuksen mukaan myös muualla Suomessa kaikki kiinteistökatselmukset, rakennekatselmukset sekä tärinämittaukset rakennuksista, koneista, laitteista sekä maastosta, ammattitaidolla.
www.tärinämittaus.fi
Kiinteistökatselmus tehdään tärinää aiheuttavien työmaiden ympäristössä. Kiinteistökatselmus toimii todisteena ja oikeusturvana räjäytys-, paalutus- täräytystyön tai muiden tärinää aiheuttavien töiden aiheuttamista todellisista muutoksista ympäröivissä kiinteistöissä.

Kiinteistökatselmus on toimenpide, jossa kiinteistöt ja niiden rakenteet tarkistetaan, tulokset kirjataan ja lopuksi räjäytystyön jälkeen käydään kohteet läpi ja kirjataan mahdolliset muutokset. Näillä kiinteistökatselmuksilla pyritään varmistamaan työmaan eri osapuolten sekä naapurikiinteistöjen oikeudet tarpeettomien erimielisyyksien varalta.

Työmaan eri toiminnoista aiheutuneet tärinät käsitetään maanpinnan aaltoliikkeeksi, joka aiheutuu seismisten aaltojen etenemisestä. Erilaisia seismisiä aaltoja voivat aiheuttaa mm. maanjäristykset, räjäytykset, paalutus, liikenne ja erilaiset koneet.
Rakennustyön aikana suoritettavat kiinteistökatselmukset ja tarkastukset määrätään yleensä rakennusluvassa ja tarvittaessa aloituskokouksessa tai rakennustyön aikana. Vastaavan työnjohtajan tehtävänä on huolehtia, että niiden kiinteistökatselmusten ja tarkastusten toimittamista pyydetään hyvissä ajoin. Rakennustyömaalle voidaan lisäksi suorittaa rakentamisen valvomiseksi tarpeellisia tarkastuksia ja työmaakäyntejä.

Palveluitamme:

- Kiinteistökatselmus
- tärinämittaus
- tärinämittaukset
- liikenteen tärinämittaus
- tieliikenteen tärinämittaus
- rautateiden tärinämittaus
- rautatieliikenteen tärinämittaus
- paalutuksen tärinämittaus
- paalutusten tärinämittaus
- louhinnan tärinämittaus
- tiivistyksen tärinämittaus
- teollisuuden tärinämittaus
- koneiden tärinämittaus
- laitteiden tärinämittausistötarkastukset
- tärinäkonsultointi

www.tärinämittaus.fi

Tärinämittaus Valtonen Oy
Paalukatu 8
53500 LAPPEENRANTA

Jouni Valtonen 0400 674 604

jouni.valtonen@tarinamittaus.fi













Kiinteistökatselmus Etelä-Karjala Lappeenranta Savonlinna Mikkeli Kouvola Lahti Kuopio Varkaus
Lisätietoja yrityssivulta: Tärinämittaus Valtonen Oy
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen