TADANO, Autonosturit Autonosturi Uusimaa Pirkanmaa Lounais-Suomi Pohjanmaa Keski-Suomi Pohjois-Suomi

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
08.09.2023 14:11
Kategoria:
TADANO, Autonosturit Autonosturi Uusimaa Pirkanmaa Lounais-Suomi Pohjanmaa Keski-Suomi Pohjois-Suomi
Autonosturi on moottorin ja pyörien avulla liikkuva nostolaite, jota käytetään raskaiden tavaroiden nostamiseen ja siirtämiseen. Se on suunniteltu erityisesti nostotöihin, joissa tarvitaan liikkuvuutta ja joustavuutta.

Tässä on joitakin tietoja:
- Autonosturi voi olla eri kokoisia ja kapasiteetiltaan vaihtelevia. Pienemmät autonosturivoivat nostaa muutamia tonneja, kun taas suuremmat nosturit voivat nostaa jopa useita satoja tonneja.
- Autonosturi voi olla teleskooppinostureita tai nivelnostureita. Teleskooppinosturit koostuvat teleskooppisista osista, jotka voidaan laajentaa tai supistaa tarpeen mukaan. Nivelnosturit taas mahdollistavat nosturin monipuolisen liikkuvuuden nivelten ansiosta.
- Autonosturi on yleensä varustettu hydraulisilla nostomekanismeilla, jotka mahdollistavat tavaroiden nostamisen ja siirtämisen. Nosturin ohjaamossa oleva kuljettaja voi hallita nosturin liikkeitä ja nostaa tavaroita haluttuihin paikkoihin.
- Autonosturit voivat olla pyörillä liikkuvia tai telaketjuilla varustettuja. Pyörillä liikkuvat ajoneuvonosturit ovat yleisimpiä ja soveltuvat hyvin tieliikenteeseen. Telaketjuilla varustetut nosturit puolestaan tarjoavat paremman maastokelpoisuuden ja voivat liikkua epätasaisilla pinnoilla.
Autonosturit ovat käytössä monilla eri toimialoilla, kuten rakentamisessa, teollisuudessa ja kuljetusalalla. Ne ovat erityisen hyödyllisiä rakennustyömailla, joissa tarvitaan raskaiden rakennusmateriaalien tai koneiden nostamista ja siirtämistä.
Autonosturin valintakriteereitä:
- nosturin sijoitus nostopaikalle
- nostoetäisyys kääntökeskiöstä
- taakanpaino
- nostokorkeus
- maapohjan kantavuus ja maanalaiset rakenteet
- esteet jotka rajoittavat nostoa
- ja kulkutiet nostopaikalle
- taakan kuljetus nostopaikalle

Yhteystiedot

Tadano
Ilveskaari 29, 01900 Nurmijärvi

Postios. PL 59 02401 Kirkkonummi

Jere Kallio 040 8209 926
jere.kallio@tadano.com










TADANO, Autonosturit Autonosturi Uusimaa Pirkanmaa Lounais-Suomi Pohjanmaa Keski-Suomi Pohjois-Suomi
Lisätietoja yrityssivulta: Tadano
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen