Swerock Oy, Betonipumppaus Uusimaa Lounais-Suomi Pirkanmaa Turku Tampere Helsinki

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
07.06.2023 15:31
Kategoria:
Swerock Oy, Betonipumppaus Uusimaa Lounais-Suomi Pirkanmaa Turku Tampere Helsinki
Betonipumppaus on betonin siirtotapa, jossa betoni kuljetetaan työmaalla muottiin valettavaksi pumppuyksikön ja putkiston avulla. Betonipumppaus on yleisin siirtotapa Suomessa. Betonipumppaus työmaalla on huomioitava betonin notkeus, raekoko, ilmamäärä ja lämpötila. Betonipumppauksessa on myös noudatettava työturvallisuusohjeita ja varauduttava mahdollisiin häiriöihin ja laiterikkoihin.
Betonin siirtotavoista betonipumppaus on yleisin. Betonipumppaus kattaa nykyisin Suomessa yli 80 % toimitetusta valmisbetonista. Betonipumppaus kalustossa on käytettävissä lukuisia eri pumpputyyppejä ja menetelmiä sekä näihin liittyviä lisälaitteita, joita ovat muun muassa:
- autobetonipumppu
- kuljetuspumppuauto (pumi, valuri)
- puomiton autopumppu tai kuljetuspumppuauto (nollakone)
- hinattavat tai palkkialustaiset betonipumput
- linjapumppaus
- jakopuomi
Betonipumpaus betonia toimitetaan yleisimmissä rakennustyömailla käytettävissä notkeusluokissa, mutta jäykkiä massoja tai kevytsorabetonia ei voida siirtää pumppaamalla. Lisäksi suuri betonin ilmamäärä heikentää pumpattavuutta.
Betonipumppaus talvella onnistuu kun muistetaan, että pakkasraja on -15 °C. Raja on laitevalmistajien asettama. Tuulisissa paikoissa lämpimämmissäkin asteissa pakkanen voi haitata työskentelyä ja aiheuttaa häiriöitä. Alhainen lämpötila jäädyttää putkistoja, rikkoo kalustoa ja kasvattaa työtapaturmariskiä.

Me myymme, toimitamme ja myöskin pumppaamme valmisbetonia Varsinais-Suomessa, ja muualla Suomessa: Uusimaa sekä Pirkanmaa.

Asiakkaidemme tyytyväisyys on toimintamme perusta. Henkilökuntamme on motivoitunut ja avulias. Toimintamme perustuu vastuullisuuteen ja luotettavuuteen, mistä kertovat myös pitkäaikaiset asiakassuhteemme rakennusalan yrityksiin.

Valmisbetonitehtaamme löytyvät seuraavilta paikkakunnilta:

- Helsinki
- Kirkkonummi
- Lohja
- Lieto
- Naantali
- Salo
- Tampere
- Ylöjärvi


Yhteystiedot
BETONIN TILAUSKESKUKSET ovat teitä varten:

Länsi-Suomi
puh. 0290 091 092

Etelä-Suomi
puh. 0290 091 093

Pirkanmaa
puh. 0290 091 094

tilauskeskus@swerock.fi
www.swerock.fi

Valmisbetonin käyttöalueita ovat esimerkiksi:

- rakennusten runkorakenteet
- välipohjat
- väliseinät
- lattiat
- tierakenteet
- tukimuurit
- sillat
- tunnelit
- rautatiet
- laiturit
- aallonmurtajat
- lentokentät

Lisätietoja yrityssivulta: • SWEROCKSwerock Oy, Betonipumppaus Uusimaa Lounais-Suomi Pirkanmaa Turku Tampere HelsinkiSwerock Oy, Betonipumppaus Uusimaa Lounais-Suomi Pirkanmaa Turku Tampere Helsinki
WWW: www.swerock.fi
Lisätietoja yrityssivulta: Swerock Oy
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen