Suupohjan Teollisuusautomaatio Oy, Sähkökomponentit Automaatiokomponentit Pohjanmaa Uusimaa Pirkanmaa Etelä-pohjanmaa Pohjois-Pohjanmaa

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
23.02.2021 15:33
Kategoria:
Suupohjan Teollisuusautomaatio Oy, Sähkökomponentit Automaatiokomponentit Pohjanmaa Uusimaa Pirkanmaa Etelä-pohjanmaa Pohjois-Pohjanmaa
Automaatiokomponentit ja sähkökomponentit monipuolisella valikoimalla varastostamme. Soita ja kysy lisää!!
Tarjoamme automaatiokomponentit ja sähkökomponentit suoraan varastoltamme. Tarjolla on monipuolinen valikoima sähkö- ja automaatioalan tarvikkeita ja komponentteja, joten näin voimme palvella asiakkaitamme yhä laajemmin ja tarjota kattavampaa riippumattomuutta. Varastostamme löytyy lukematon määrä erilaisia sähkökomponentteja sekä myöskin automaatiokomponentteja ynnä muita tuotteita, joita alallamme tarvitaan.

Jos etsit jotakin tiettyä osaa tai komponenttia, ota meihin yhteyttä ja tiedustele lisää. Tarvittaessa autamme ja konsultoimme mielellämme sopivan osan valitsemisessa.

Suupohjan Teollisuusautomaatio Oy perustettiin vuonna 1994. Me olemme erikoistuneet, teollisuuden sähköistys- ja automatisointiprojekteihin. Meillä työskenteleekolme nuorekasta ja energistä alan ammattilaista. Toimipisteemme sijaitsevat Karijoella ja Seinäjoella. Työkohteemme sijaitsevat ympäri Suomea.

• Vahvuutenamme on pitkäaikainen kokemus erilaisten teollisuudenalojen sähkö- ja automaatioprojekteista, ja toimitamme niihin sähköistyksen ja automatisoinnin avaimet käteen periaatteella.

- sähköprojektit
- automaatioprojektit
- kappaleenkäsittelyautomaatio
- varastoautomaatio
- pakkaamoautomaatio
- moottoriohjauskeskushuolto
- moottoriohjauskeskusten suunnittelu
- moottoriohjauskeskusten valmistus
- moottoriohjauskeskusten asennus
- moottoriohjauskeskusten käyttöönotto
- moottoriohjauskeskuskäyttäjäkoulutus
- moottoriohjauskeskushuoltokoulutus


OTA YHTETYTTÄ!!

www.suupohjanteollisuusautomaatio.com

Puh. 0207 20 90 20
Lisätietoja yrityssivulta: Suupohjan Teollisuusautomaatio Oy
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen