SP stainless Oy, Uppopeittaus Ruiskupeittaus Kuopio Itä-Suomi Uusimaa Keski-Suomi

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
15.03.2024 15:45
Kategoria:
SP stainless Oy, Uppopeittaus Ruiskupeittaus Kuopio Itä-Suomi Uusimaa Keski-Suomi
Kun etsitte luotettavaa ja vakaata yhteistyökumppania, olemme oikea valinta prosessiteollisuuden tarpeisiin.
Tutustu alta tarkemmin peittausmenetelmiimme ja ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Uppopeittaus ja ruiskupeittaus ovat ruostumattoman teräksen pintakäsittelyssä käytettävä työmenetelmä. Peittaamista käytetään etenkin hitsaamisen aiheuttaman vähäkromisen oksidikerroksen poistoon, jolloin ruostumattoman teräksen pintaominaisuudet palautuvat. Peittaus antaa ruostumattomalle teräkselle puhtaan metallisen ja silkinhimmeän pinnan. Suurten kohteiden peittaus suoritetaan joko uppopeittauksena altaassa tai ruiskupeittauksena.
Uppopeittaus
Uppopeittaus on yleinen tapa peittää suurempia kappaleita Uppopeittauksessa valmistetut rakenteet upotetaan kokonaisuudessaan happoaltaaseen, mikä takaa tasaisen lopputuloksen. Kappaleiden annetaan olla altaassa materiaalista ja peittausliuoksen väkevyydestä riippuen muutamasta minuutista useisiin tunteihin. Uppopeittaus on yleinen menetelmä ruostumattoman ja haponkestävän teräksen pintakäsittelyssä.
Allaskäsittelyn jälkeen tuotteet käytetään tarvittaessa neutralointialtaassa ja pestään huolellisesti. Kuivumiselle varataan riittävästi aikaa, jolloin uusi korroosiolta suojaava oksidikalvo pääsee muodostumaan käsitellylle pinnalle.

Ruiskupeittaus
Ruiskupeittaus on menetelmä, joka mahdollistaa taloudellisen happopeittauksen suurille ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä valmistetuille kappaleille. Ruiskupeittauksessa käytetään ruiskupeittausainetta, joka soveltuu yleisesti erityyppisten suurehkojen ruostumattoman teräksen pintojen peittaukseen Ruiskupeittausaine levitetään ruiskuttamalla sitä kappaleen pinnalle, mikä mahdollistaa tasaisen peittävän lopputuloksen.
Rakenteen kuivumiselle on varattava riittävä aika, jolloin uusi korroosiolta suojaava oksidikalvo pääsee muodostumaan käsitellylle pinnalle.

Alku- ja lopputuotannossa työskentelevät ammattilaisemme varmistavat, että tuotteet vastaavat asiakkaidemme vaatimuksia aina materiaalin saapumisesta viimeistelyyn ja kokoonpanoon. Lopuksi pakkaamo pakkaa tuotteet säältä ja kolhuilta suojaan pakkausvaatimusten mukaisesti.

Tuotantomme kantava ajatus on tilojen siisteys ja puhtaus.

- Meiltä KAIKKI!! palvelut laitteistoja prosessiteollisuuden tarpeisiin.
- Uppopeittaus
- Ruiskupeittaus
- putkistot
- putkistoesivalmisteet
- hitsaustyöt
- TIG-hitsaus
- HST
- RST
- Vesileikkaus

YHTEYSTIEDOT
SP STAINLESS OY
Perämiehenkuja 2
70900 TOIVALA

Keskus: 0207 940 430
Sähköpostit: etunimi.sukunimi@spstainless.fi
Tarjouspyynnöt ja tilaukset: tilaukset@spstainless.fi / 0207 940 430

Ainestodistukset: dokumentit @ spstainless.fi
Lisätietoja yrityssivulta: SP stainless Oy
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen