Saku-Tek Oy, Työkonehuolto Uusimaa Helsinki Vantaa Espoo Kerava Järvenpää Tuusula

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
19.02.2024 11:29
Kategoria:
Saku-Tek Oy, Työkonehuolto Uusimaa Helsinki Vantaa Espoo Kerava Järvenpää Tuusula

Työkonehuolto keskittyy erilaisten työkoneiden raskaiden koneiden, ylläpitoon ja korjaamiseen. Nämä palvelut voivat kattaa useita eri osa-alueita:

Säännöllinen työkonehuolto: Meidän työkonehuolto tarjoaa säännöllisiä huoltopalveluita, kuten konekorjauksia, laitekorjauksia, konekäyttöjä ja muiden perushuoltotoimenpiteiden suorittamista työkoneille.

Korjauspalvelut: Palveluntarjoajat voivat tarjota korjaus- ja vianmäärityspalveluita, jotka kattavat kaiken pienistä korjauksista laajempiin kunnostuksiin ja osien vaihtoihin.

Ennakoiva huolto: Monet työkonehuoltoyritykset tarjoavat myös ennakoivan huollon palveluita, joiden avulla voidaan ennaltaehkäistä vikoja ja ylläpitää koneiden tehokkuutta ja luotettavuutta.

Korkeapainepesupalvelut: Joissakin tapauksissa työkonehuoltoyritykset tarjoavat myös korkeapainepesupalveluita, joita käytetään koneiden puhdistamiseen ja ylläpitoon.

Varaosapalvelut: Tämä voi kattaa alkuperäisosien ja tarvikkeiden toimittamisen sekä varaosien varastoinnin ja hallinnan.

Työkonehuoltopalvelut ovat olennainen osa raskaiden koneiden ja laitteiden ylläpitoa, ja ne voivat auttaa yrityksiä pitämään koneet toimintakunnossa, pidentämään niiden käyttöikää ja vähentämään odottamattomia seisokkeja ja korjauskustannuksia.Mekaanisten töiden keskeisiä työkohteitamme ovat tuotantolaitteiden, työkoneiden, sylintereiden, vaihteiden ja moottoreiden asennukset, huollot ja korjaukset sekä monipuolisesti metalli- ja rautarakennetyöt niin kentällä kuin korjaamo-olosuhteissa.

Kunnossapito
- Metallityöt
- Hydrauliikka ja pneumatiikka
- Sähkökunnossapito
- Kunnossapito
- Automaatio

Projektituotanto
- Sähköurakointi
- Mekaaniset asennukset
- Teollisuus- ja koneautomaatio

Korjaamo
- Mekaaniset vikakorjaukset
- Sähkömoottorit
- Pumput
- Rautarakennetyöt
- Maastohitsaukset

SAKU-TEK Oy

Vaihde 010 821 1200

www.saku-tek.fi


Sähkö- ja automaatioasennuspalvelut:
Sortilantie 5, 04260 Kerava

Mekaaniset asennuspalvelut:
Palokorvenkatu 2, 04250 Kerava








































Saku-Tek Oy, Työkonehuolto Uusimaa Helsinki Vantaa Espoo Kerava Järvenpää Tuusula
Lisätietoja yrityssivulta: Saku-Tek Oy
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen