Saku-Tek Oy teollisuuden kunnossapito Uusimaa Helsinki Vantaa Espoo Kerava Järvenpää Tuusula

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
19.02.2024 11:44
Kategoria:
Saku-Tek Oy teollisuuden kunnossapito Uusimaa Helsinki Vantaa Espoo Kerava Järvenpää Tuusula
Kunnossapito on keskeinen osa teollisuusympäristöjen toimintaa, ja sen tavoitteena on varmistaa laitteiden, koneiden ja prosessien jatkuva toimintakunto, turvallisuus sekä tehokkuus. Teollisuuden kunnossapito ehkäisee odottamattomia laitevikoja ja minimoi tuotantoseisokit. Teollisuuden kunnossapito sisältää useita eri toimenpiteitä:
- Säännöllinen huolto: Suunniteltu teollisuuden kunnossapito, kuten säännölliset tarkastukset, öljynvaihdot, suodattimien vaihdot ja voitelu, auttavat pitämään laitteet toimintakunnossa ja ehkäisemään vikojen syntymistä.
- Korjaavat toimenpiteet: Teollisuuden kunnossapito sisältää myös korjaavat toimenpiteet, kuten vikojen korjaukset ja osien vaihdot, kun laitteissa tai järjestelmissä ilmenee ongelmia.
- Ennakoiva kunnossapito: Tämä lähestymistapa perustuu vikojen ennakoimiseen ja ehkäisyyn käyttämällä esimerkiksi kunnonvalvontaa ja analytiikkaa.
- Varaosien hallinta: Teollisuuden kunnossapitoon kuuluu myös varaosien hallinta, joka varmistaa, että tarvittavat varaosat ovat saatavilla nopeasti vikatilanteissa.

Teollisuuden kunnossapito varmistaa, että tuotantoympäristöt toimivat mahdollisimman tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Se auttaa yrityksiä vähentämään tuotantoseisokkeja, parantamaan laitteiden käyttöikää ja säästämään kustannuksia pitkällä aikavälillä. Meidän teollisuuden kunnossapito pystyy näin palvelemaan asiakkaitamme niin tuotantolaitteiden kuin niitä tukevan infran rakentamisessa ja kunnossapidossa. Meidän tavoitteemme on parantaa tuotantoympäristöjen tuottavuutta ja toimintavarmuutta niin, että asiakkaamme pystyvät mahdollisimman hyvin keskittymään häiriöittä ja katkoitta omaan ydinliiketoimintaansa. Tämä tarkoittaa kunnossapidon ja investointien hyvää suunnittelua ja ennakointia yhdessä asiakkaan kanssa.

Kunnossapito
- Metallityöt
- Hydrauliikka ja pneumatiikka
- Sähkökunnossapito
- Kunnossapito
- Automaatio

Projektituotanto
- Sähköurakointi
- Mekaaniset asennukset
- Teollisuus- ja koneautomaatio

Korjaamo
- Mekaaniset vikakorjaukset
- Sähkömoottorit
- Pumput
- Rautarakennetyöt
- Maastohitsaukset

SAKU-TEK Oy

Vaihde 010 821 1200

www.saku-tek.fi


Sähkö- ja automaatioasennuspalvelut:
Sortilantie 5, 04260 Kerava

Mekaaniset asennuspalvelut:
Palokorvenkatu 2, 04250 Kerava











































Saku-Tek Oy teollisuuden kunnossapito Uusimaa Helsinki Vantaa Espoo Kerava Järvenpää Tuusula
Lisätietoja yrityssivulta: Saku-Tek Oy
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen