Prosafe Oy, murtohälytin Uusimaa, Vantaa, Espoo, Helsinki

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
01.03.2022 10:11
Kategoria:
Murtohälytin, murronestolaitteet, videovalvonta, palojärjestelmien myynti, asennus ja huolto vuosien kokemuksella.
Miten älykäs murtohälytin toimii?
Kodin murtohälytin järjestelmä rakennetaan keskusyksikön ympärille. Kaikki murothälyttimeen kuuluvat laitteet liitetään tähän keskusyksikköön. Keskusyksikkö tarvitsee virtalähteen sekä yleensä internetyhteyden.

Murtohälyttimen hallinnointi mobiililaitteella on yleistä älyjärjestelmille. Esimerkiksi älypuhelimeen ladatun mobiilisovellukseen kautta asukas käyttäämurtohälytintä, muokkaa asetuksia ja ajastaa toimintoja. Murtohälytykset päälle ja pois päältä. Yleinen älykkäiden murtohälyttimien toiminto on ilmoitukset hälytyksistä käyttäjän puhelimeen. Myös älypuhelin lähettää toimintokomennonmurtohälyttimen keskusyksikölle, joka puolestaan välittää tiedon siihen liitetyille laitteille.

Valittavana on joko langallisia tai langattomia murtohälyttimiä. Tämä tarkoittaa sitä, että murtohälyttimen laitteet liitetään keskusyksikköön joko asuntoon vedettävien kaapeleiden kautta tai langattomasti radiotekniikan välityksellä. Langallinen murtohälytin on pysyvämpi ratkaisu, etenkin jos kaapelit haluaa piilottaa kodin rakenteisiin. Langaton murtohälytin on helpompi asentaa, ja lisäksi siihen on helpompi liittää lisäkomponentteja myöhemmin.

- murtohälytin
- valvontakamerat
- videovalvonatjärjestelmät
- paloilmoitin
- palovaroitin
- palovaroitinjärjestelmät
- palovarottimet
- palovaroittimet
- hälytinhuolto
- murtohälytinhuolto
- varashälytinhuolto
- murtsikat
- sireeni
- ovikosketin

OTA YHTEYTTÄ!

Prosafe Oy
puh. 0400 473 679

info@prosafe.fi
www.vihdinhalytinpalvelu.fi
Lisätietoja yrityssivulta: Prosafe Oy
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen