MP-Kierreporras & Rakenne, Porrastorni Uusimaa Turku Pirkanmaa Pohjanmaa Keski-Suomi Itä-Suomi Pohjois-Suomi

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
05.02.2024 10:48
Kategoria:
Porrastorni on rakennuksen osa, joka koostuu porraskäytävästä ja portaiden muodostamasta rakenteesta. Porrastornit ovat yleensä pystysuoria rakenteita, jotka mahdollistavat pääsyn eri kerroksiin rakennuksessa. Porrastorni on yleisesti käytössä korkeissa rakennuksissa, kuten toimisto- ja asuinkerrostaloissa, hotelleissa, sairaaloissa ja muissa julkisissa rakennuksissa.

Porrastorni suunnitellaan ja rakennetaan niin, että otetaan aina huomioon useita tekijöitä, kuten liikennesuunnittelu, paloturvallisuus, esteettömyys ja rakennusmääräykset. Porrastornit voivat vaihdella kooltaan ja muodoltaan merkittävästi eri rakennustyypeissä ja -tyyleissä.

Porrastornin suunnitteluun ja toimintaan liittyvät näkökohdat voivat sisältää seuraavia osa-alueita:
- Turvallisuus: Porrastorni tarjoaa turvallisen ja esteettömän pääsyn eri kerroksiin. Tämä sisältää esimerkiksi riittävät poistumisreitit, palonkestävät materiaalit ja riittävän valaistuksen.
- Käytettävyys: Porrastorni on helppo ja mukava käyttää eri käyttäjäryhmille, mukaan lukien liikuntarajoitteiset henkilöt.
- Rakenteellinen kestävyys: Porrastorni on oltava rakenteellisesti vahva ja kestävä, jotta se kestää käyttöä ja mahdollisia hätätilanteita.

Porrastornien suunnittelu ja rakentaminen edellyttävät yhteistyötä arkkitehtien, insinöörien ja rakennusalan ammattilaisten kesken varmistaakseen niiden toimivuuden ja turvallisuuden.

MP-Kierreportaat ovat kotimaisia, teräksestä valmistettuja elementtiportaita. Askelma- ja kaidevaihtoehtoja on useita. Kaikki teräsosat ovat kuumasinkittyjä tai maalattuja. MP-Kierreportaat koe kasataan tehtaalla ennen toimitusta. Toimitukseen voidaan sisällyttää myös suunnittelupalvelu ja asennus.
- Porrastornit
- Kierreportaat
- Elementtiportaat
- Teräsportaat
- Puuportaat
- Porraskaiteet
- Ulkoportaat
- Sisäportaat
- Mittatilausportaat, Vakioportaat
- Teräsritilät
- Rappurallit
- lasikaiteet
- Porrastornit

MP Kierreporras & Rakenne Oy
Porraskuja 22, 14530 LETEENSUO

Puh. (03) 671 3828
Faksi (03) 671 3829

Matkapuh. Malmi Raimo 0400 323 180
raimo.malmi@mp-kierreporras.fi

www.mp-kierreporras.fi


























































MP-Kierreporras & Rakenne, Porrastorni Uusimaa Turku Pirkanmaa Pohjanmaa Keski-Suomi Itä-Suomi Pohjois-Suomi
Lisätietoja yrityssivulta: MP Kierreporras & Rakenne Oy
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen