Metallirakenne M. Miettinen Oy, teollisuuden pintakäsittelyä Kuopio Joensuu Uusimaa Itä-Suomi keski-Suomi Pirkanmaa Pohjanmaa Pohjois-Savo

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
06.02.2024 14:32
Kategoria:
Metallirakenne M. Miettinen Oy, teollisuuden pintakäsittelyä Kuopio Joensuu Uusimaa Itä-Suomi Keski-Suomi Pirkanmaa Pohjanmaa Pohjois-Savo
Teollisuuden pintakäsittely on erilaisten materiaalien, kuten metallien pinnan käsittelyä eri menetelmillä niiden suojaamiseksi ja parantamiseksi. Teollisuuden pintakäsittely pyrkii lisäämään materiaalin kestävyyttä, ulkonäköä ja muita toivottuja ominaisuuksia. Tässä joitakin yleisiä teollisuuden pintakäsittelymenetelmiä:
- Maalaus on yksi yleisimmistä teollisuuden pintakäsittelymenetelmistä.
- Galvanointi on prosessi, jossa metalliesine peitetään ohuella kerroksella sinkkiä tai muita metalleja.
- Anodisointi on alumiinin tai muiden alumiiniseosten pintakäsittelymenetelmä, jossa metallin pinta muunnetaan ohueksi oksidikerrokseksi.
- Jauhemaalaus on menetelmä, jossa maalijauhe levitetään sähköstaattisesti materiaalin pinnalle ja sulatetaan uunissa. Tämä muodostaa kestävän ja tasaisen maalikalvon.
- Hiekkapuhallus on menetelmä, jossa materiaalin pintaan puhalletaan hiekkaa tai muita hiukkasia poistaakseen epäpuhtaudet ja antaakseen sille karhean pinnan, johon maali tai pinnoite voidaan kiinnittää paremmin.

Teollisuuden pintakäsittelyllä voidaan saavuttaa erilaisia tavoitteita, kuten korroosiosuojaa, ulkonäön parantamista, kulutuksenkestoa sekä lisäarvoa materiaaleille.

Olemme erikoistuneet metallikappaleiden pintakäsittelyyn, hiekkapuhallukseen ja märkämaalaukseen. Pintakäsittelemme muun muassa rauta- ja teräsrakenteita, kevytmetallikappaleita. Työmme jälki on tasaista ja lopputulos kestävä.

Hiekkapuhallus ja maalaus kulkevat yleensä käsi kädessä, meiltä saat kokonaisvaltaisen ratkaisun pintakäsittelyyn hiekkapuhalluksesta maalaukseen. Helppoa ja mutkatonta! Ensin käsiteltävä kappale hiekkapuhalletaan, jonka jälkeen se maalataan. Käytämme maalauksessa korkeapaineruiskua ja vahviste ­maalaamme tarvittaessa esimerkiksi hitsaussaumat pensselillä. Maalaus suoritetaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan, aina standardeja noudattaen.

Teräsrakenteiden ja rautarakenteiden valmistus ja asennus.
Teemme myös korjaushitsaukset ja pintakäsittelyt.

Palvelut
- Pintakäsittely
- Hiekkpuhallus
- Teräsrakenteet
- Rautarakenteet
- Koneistus
- Hiekkapuhallus
- Märkämaalaus
- Korjaushitsaus
- Murskauslaitosten kulutusosien vaihtohitsaus
- Maarakennuskoneiden kauhojen korjaukset

Katso lisää kotisivulinkistä ja ota yhteyttä!
www.metallirakennemiettinen.fi

Metallirakenne M. Miettinen Oy
Marko Miettinen
Puh. 0400 901 478
Hirvikalliontie 11
71800 Siilinjärvi









































Metallirakenne M. Miettinen Oy, hiekkapuhallus, pintakäsittely Kuopio Joensuu Uusimaa Itä-Suomi keski-Suomi Pirkanmaa Pohjanmaa

Metallirakenne M. Miettinen Oy, hiekkapuhallus, pintakäsittely Kuopio Joensuu Uusimaa Itä-Suomi keski-Suomi Pirkanmaa Pohjanmaa
Lisätietoja yrityssivulta: Metallirakenne M. Miettinen Oy
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen