metallinhiontaturku.fi, metallin tasohiontaa Turku Parainen Lounais-Suomi Uusimaa

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
19.03.2024 13:21
Kategoria:
Metallinhiontaturku tarjoaa ammattitaitoista metallin taso hiontaa alihankintana teollisuudelle, konepajoille ja yksityisille. Toimitamme valmiit tuotteet sovitussa aikataulussa.
Metallin tasohionta on tärkeä prosessi teollisuudessa, erityisesti konepajateollisuudessa ja metalliteollisuudessa. Tasohionta mahdollistaa metallipintojen tasoittamisen ja hionnan, mikä on olennaista esimerkiksi koneiden osien valmistuksessa ja kunnostuksessa. Metallin tasohionta mahdollistaa tarkkojen toleranssien saavuttamisen metalliosien valmistuksessa. Tasohionta auttaa poistamaan epätasaisuudet, naarmut ja muut vauriot metallipinnoilta, mikä puolestaan parantaa osien kestävyyttä ja suorituskykyä.

Tasohionnan hyödyt teollisuudelle:
Parantaa tuotteen laadun ja tarkkuuden.
Mahdollistaa osien uudelleenkäytön ja kunnostuksen.
Lisää osien kestävyyttä ja vähentää kulumista.
Metallin tasohionta on siis keskeinen osa teollista valmistusta, ja sen avulla varmistetaan metalliosien laatu, kestävyys ja tarkkuus.
Palveluihimme kuuluvat tasohionta ja pintahionta. Me hiomme tai kiilloitamme yksittäiskappaleista aina suuriin määriin asti. Hiomme metallipinnat kiiltäviksi.

- hionta
- kiillotus

Palveluitamme mm.

- tasohionta
- pintahionta
- pintojen harjaus
- putkien hionta
- laattojen hionta
- jaloteräksen hionta
- jalometallien hionta
- RST-pöytien hionnat
- RST-kalusteiden hionnat
- tasohiontakiillotus
- metallin kiillotus
- kromaukseen ja pinnoitukseen menevien osien pohjatyöt

Yhteystiedot

Metallin hionta ja kiillotus.
Kysy lisää
Puh. Joakim Liewendahl 040 575 6885

metallinhionta@gmail.com

www.metallinhiontaturku.fi

Tasohiontaprosessin vaiheet:
1. Valmistelu: Pinnan puhdistus ja esikäsittely ovat tärkeitä ennen tasohiontaa. Tähän voi kuulua esimerkiksi rasvanpoisto ja pintakäsittely.
2. Hiontaprosessi: Metallin tasohionta voidaan suorittaa erilaisilla hiomakoneilla, kuten tasohiomakoneilla tai CNC-ohjatuilla hiontakoneilla, jotka mahdollistavat tarkan ja tehokkaan hionnan.
3. Viimeistely: Hiontaprosessin jälkeen metallipinta voidaan viimeistellä tarpeen mukaan esimerkiksi kiillottamalla tai suojaamalla erilaisilla pinnoitteilla.
Lisätietoja yrityssivulta: Metallinhiontaturku
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen