M-Levy Oy, Pulverimaalausta pulverimaalaus Keski-Suomi Jyväskylä Muurame Uusimaa

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
12.04.2024 14:44
Kategoria:
M-Levy Oy, Pulverimaalausta pulverimaalaus Keski-Suomi Jyväskylä Muurame Uusimaa

Pulverimaalaus on käytetyin pintakäsittely menetelmä metallituotteille. Pulverimaalauksella saadaan aikaan kestävä ja visuaalisesti siisti pinnoitus nopeasti, tehokkaasti ja ekologisesti. Pulverimaalauksessa ei käytetä liuottimia, joten siitä ei myöskään synny VOC-päästöjä.
Pulverimaalaus on suosittu menetelmä monissa käyttökohteissa, kuten metalliesineiden, kalusteiden, ajoneuvojen osien ja monien muiden kohteiden viimeistelyssä. Pulverimaalaus on kestävä ja laadukas maalausmenetelmä, joka tarjoaa hyvän suojan korroosiota ja kulutusta vastaan. : Pulverimaalausta käytetään laajasti erilaisissa teollisuudenaloissa, kuten autoteollisuudessa, rakennusteollisuudessa, metalliteollisuudessa ja kalusteteollisuudessa. Pulverimaalaus on sovellettavissa erilaisille materiaaleille, kuten teräkselle, alumiinille, muoville ja puulle.
Pulverimaalaus tarjoaa useita etuja perinteiseen märkämaalaamiseen verrattuna. Se on ympäristöystävällisempi vaihtoehto. Lisäksi pulverimaalaus tarjoaa paremman kestävyyden, korroosionkestävyyden ja UV-säteilyn kestävyyden.
Pulverimaalausta varten on saatavilla laaja valikoima erilaisia värejä ja pintarakenteita. Pulverimaalaus on ammattitaitoa vaativa prosessi, joka vaatii oikeanlaisen laitteiston ja osaamisen.
Tuotteiden pulverimaalaus tapahtuu omassa pulverimaalaamossamme.Tarjoamme mielellämme pulverimaalausta myös muille kappaleille, kuin itse valmistamillemme.

Pulverimaalauslinjastomme on automaattilinjasto, joka on varustettu myös käsimaalausjärjestelmällä. Esikäsittely tapahtuu kolmivaiheisessa pesulinjastossa, jossa käytämme pesuaineina Bonderite -tuotteita. Värinvaihtoautomatiikka ja maalin takaisinkierrätysjärjestelmä tekevät linjastosta tehokkaan eri kokoisille tuotantoerille.

Palveluihimme kuuluvat:
- Pulverimaalaus
- Aihion valmistus
- Särmäys
- Lieriön valmistus
- Hitsaus
- Kokoonpano
- Pintakäsittely

Lue meistä lisää!
www.m-levy.fi

Ota yhteyttä ja kysy, niin kerromme lisää:

M-Levy Oy

Yrittäjäntie 4
40950 MUURAME

Puh. 014 411 4400
GSM/Sivunumero 0400 544 839

Matkapuh. 0400 544 052
Sähköposti: m-levy@m-levy.fi

WWW: www.m-levy.fi

































M-Levy Oy, Pulverimaalausta pulverimaalaus Keski-Suomi Jyväskylä Muurame Uusimaa
Lisätietoja yrityssivulta: M-Levy Oy
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen