Kylpyhuonelaatat Uusimaa, IMG Interiors, Kylpyhuonelaatat Helsinki, Uusimaa

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
01.03.2022 10:06
Kategoria:
Jos et löytänyt sivuiltamme etsimääsi kylpyhuonelaattaa, soita tai lähetä sähköpostia niin yritämme olla avuksi. Katsasta kotisivuiltamme erilaisia kylpyhuonelaatta mallejamme.

Autamme mielellämme juuri sinulle sopivan kylpyhuonelaatan etsinnässä. Kylpyhuonelaatta valikoimastamme löytyy perinteisten materiaalien lisäksi myös mm. teräksestä, puusta ja nahasta valmistettuja laattoja.

- Kylpyhuonelaatta valikoimiimme kuuluu sekä aitoja, Marokossa valmistettuja sementtilaattoja, että niiden tyylisiä, lasitettuja tai lasittamattomia, kuviolaattoja. Aidot sementtilaatat valmistetaan aina tilauksen mukaan ja asiakas voi itse valita niihin käytettävät värit ja niiden määrän tarjolla olevista 72 eri sävystä.

- Italialaisen Casa dolce Casan Casamood-konseptin maanläheiset sävyt tekevät yksinkertaisesta kaunista. Casamood Neutra -sarjaan kuuluvat keraamiset kylpyhuonelaatat, lasimosaiikit, sauma-aineet ja maalit, joita kaikkia valmistetaan seitsemää eri sävyä.

- Italialaisen Ceramica di Trevison kylpyhuonelaatat ja mosaiikit ovat erikoisia muodoiltaan ja väreiltään. Näillä laatoilla luot helposti persoonallisen säväyksen yksinkertaiseenkin sisustukseen.

- IMG Interiors toimii italialaisen Cottoveneton valmistamien tuotteiden maahantuojana Suomessa. Tehtaan mallistosta löytyy sekä kivestä, että keramiikasta valmistettuja laattoja ja mosaiikkeja. Cottoveneton laadukkaat ja ylelliset tuotteet luovat kotiisi viimeistellyn tunnelman joka ilahduttaa vielä vuosienkin kuluttua.

- Rex on osa italialaista Florim-konsernia. Tehdas tarjoaa aina oman alansa laadukkaimmat uutuudet ja toimii laattasuunnittelun ehdottomana edelläkävijänä. Tehtaan valikoimasta löytyy sekä seinä- että lattialaattoja.

Meiltä löydätte esimerkiksi alla olevia tuotteita ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa teitä mielellään kaikissa kylpyhuonelaattoihin liittyvissä kysymyksissä. Tervetuloa!

- kylpyhuonekalusteet
- laatat
- mosaiikit
- kylpyhuonetuotteet
- hanat
- suihkut
- kylpyammeet
- poreammeet
- suihkukaapit
- kylpyhuonetarvikkeet
- luonnonkivet
- tekniset kivet
- valaisimet
- parketit
- tekninen apu



IMG Interiorsin tuotevalikoima pitää sisällään runsaasti erittäin korkealaatuisia sisustusmateriaaleja ja -tarvikkeita. Valikoimasta löytyvät mm. keraamiset laatat, lasimosaiikit, massiiviparketit, saniteettiposliinit, vesihanat, kylpyammeet, poreammeet, kylpyhuonekalusteet, valaisimet ja kylpyhuonetarvikkeet.

IMG Interiors

Kapteeninkatu 11, 00140 Helsinki, Finland



p. 050-3753393

info@imginteriors.com tai etunimi.sukunimi@imginteriors.com

www.imginteriors.com


Palvelemme:
ma-ke: klo 10.00 - 17.00
to: sopimuksen mukaan
pe: klo 10.00 - 16.00
la ja su: suljettu
Lisätietoja yrityssivulta: IMG Interiors
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen