HINKUTIIMI Oy, Itse järjestetty lomitus Pohjanmaa Pirkanmaa Keski-Suomi Pohjois-Suomi Itä-Suomi Etelä-Suomi

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
16.11.2023 10:45
Kategoria:
ITSE JÄRJESTETTY MAATALOUSLOMITUS
ITSE JÄRJESTETTY MAATALOUSLOMITTAJA

Oletko löytänyt tai tarvitsetko sopivan lomittajan?

Voit halutessasi järjestää lomituspalvelusi itse, kuten vuosiloman, sijaisavun tai tuetun maksullisen lomituksen, kun sinulla on itselläsi siihen sopiva tekijä.

Maatalouslomittajan ei tarvitse olla paikallisyksilön työntekijä, sillä Hinkutiimi tekee lomittajan kanssa työsopimuksen ja hoitaa palkanmaksun, sekä lakisääteiset vakuutukset.

Vuosiloma ja sijaisapu, näin se toimii:
”Itse järjestetty lomitus voidaan korvata vain, jos palvelu ostetaan ennakkoperintärekisteriin merkityltä palvelun tuottajalta.”

Itse järjestetty lomitus toimii vaivattomasti kauttamme Hangosta Nuorgamiin.

Maatalouslomittaja on työsuhteessa Hinkutiimiin. Hinkutiimi laskuttaa tehtyjen työtuntien mukaan maatalousyrittäjää, joka maksaa laskusta ALV:n osuuden. Maatalouslomituksen paikallisyksikkö maksaa Hinkutiimille laskun alvittoman (ALV 0%) osuuden.

Toimitamme työntekijöitä, kaikille eri toimialoille.
Hinkutiimistä saat kattavan valikoiman ammattitaitoista työvoimaa - tilapäisavuksi tai vaikkapa vakituiseksi. Työvoiman saanti on juuri Sinun tarpeitasi vastaavaa ja nopeaa -
- Tilapäinen työvoima
- Vuokratyövoima
- Pysyvä työvoima
- Henkilöstövuokraus
- Kesälomasijaisuudet
- Kiireapulaiset
- Sairaslomasijaisuudet
- Rekrytointi
- Työnhakijapalvelut
- Itse järjestetty lomitus koko Suomen alueella

Hinkutiimi

YHTEYSTIEDOT

HINKUTIIMI
PL 17
Teknologiapuisto 1
61801 KAUHAJOKI
Puh. 040 566 7221
hinkutiimi@hinkutiimi.fi

Marita Pukkila
040 5667 221
marita.pukkila@hinkutiimi.fi


Autamme teitä optimoimaan henkilöstöresurssinne. Kauttamme voitte vuokrata työntekijän joko lyhyeksi- tai pidemmäksi ajaksi. Vuokrauksen aikana teillä on myös turvallinen mahdollisuus tutustua henkilöön, mikäli aiotte rekrytoida lisää henkilökuntaa.


Itse järjestetty lomitus on yksi lomituspalvelujen järjestämistavoista maatalousyrittäjille Suomessa. Maatalousyrittäjä voi halutessaan järjestää lomituspalvelut itse. Voit halutessasi järjestää lomituspalvelusi itse, kuten vuosiloman, sijaisavun tai tuetun maksullisen lomituksen, kun sinulla on itselläsi siihen sopiva tekijä.
Itse järjestetty lomitus Hinkutiimin kanssa järjestyy niin että, Hinkutiimi tekee työsopimuksen lomituksen tekevän henkilön kanssa, maksaa hänelle palkan (vakuutukset, sosiaalikulut, tyel...),lähettää sinulle laskun sekä valmiiksi täytetyn korvaushakemuksen.

Itse järjestetty lomitus toimii vaivattomasti kauttamme Hangosta Nuorgamiin.




































HINKUTIIMI Oy, Maatalouslomittaja ITSE JÄRJESTETTY MAATALOUSLOMITUS Pohjanmaa Pirkanmaa Keski-suomi Pohjois-Suomi Itä-Suomi Etelä-Suomi
Lisätietoja yrityssivulta: Hinkutiimi
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen