DEKRA Katsastus, Auton katsastus, ajoneuvokatsastus JOUTSA, KANGASNIEMI, MIKKELI, PIEKSÄMÄKI, SUONENJOKI, VARKAUS, MÄNTYHARJU

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
19.09.2022 09:16
Kategoria:
DEKRA Katsastus, Auton katsastus, ajoneuvokatsastus JOUTSA, KANGASNIEMI, MIKKELI, PIEKSÄMÄKI, SUONENJOKI, VARKAUS, MÄNTYHARJU
DEKRA Katsastus MUTKATON KATSASTUS SINUN JA AUTOSI PARHAAKSI!
Ajoneuvokatsastus on ajoneuvoille tehtävä tarkastus, jossa tarkastetaan, että ajoneuvo on varusteineen säädösten edellyttämässä kunnossa ajoneuvo on turvallinen liikenteessä päästöt ovat riittävän alhaiset pakolliset maksut ja vakuutukset on suoritettu.

DEKRA Katsastus on hyvän palvelun katsastusasema. Auton katsastus vaivattomasti ja edullisesti. Ajoneuvokatsastus voi sisältää määräaikaiskatsastuksen lisäksi myös päästömittauksen. Henkilö- ja pakettiautojen sekä perävaunujen katsastus edulliseen hintaan.  DEKRA Katsastus palvelee myös ajoneuvon rekisteröintiasioissa.

Katsastus ja ajanvaraus:
Joutsa DEKRA Katsastus Joutsa. Joutsan ajoneuvokatsastus palvelee; Katsastamme henkilö- ja pakettiautot sekä niiden perävaunut.

Kangasniemi DEKRA Katsastus Kangasniemi. Kangasniemen auton katsastus palvelee: Henkilö- ja pakettiautot, rekisteröinti ja muutoskatsastukset, kevytperävaunujen katsastukset, AKK kilpa-autokatsastus ja raskas kalusto (ajanvarauksella perjantaisin).

Mikkeli DEKRA Katsastus Mikkeli. Mikkelin ajoneuvokatsastus palvelee:
Henkilö- ja pakettiautojen sekä perävaunujen vuosikatsastukset edulliseen hintaan. Ajanvarauksella palvelemme myös kevyt kuorma-autojen (<5000kg) katsastusasioissa. Palvelumme kattaa myös rekisteröinnit sekä siirtoluvat. Kilvet ja paperit saat heti mukaasi. Muistathan vakuuttaa ajoneuvosi ennen rekisteröintiä.

Pieksämäki DEKRA Katsastus Pieksämäki. Pieksämäen auton katsastus palvelee:
Katsastamme ilman ajanvarausta henkilö- ja pakettiautot sekä niiden perävaunut. Jos haluat varmistaa pääsysi, varaa aika puhelimella tai kätevästi netin kautta. Ajanvarauksen otamme rekisteröinti- ja muutoskatsastuksiin.

Suonenjoki DEKRA Katsastus Suonenjoki. Suonenjoen ajoneuvokatsastus palvelee:
Katsastamme ilman ajanvarausta henkilö- ja pakettiautot sekä niiden perävaunut. Jos haluat varmistaa pääsysi, varaa aika puhelimella tai kätevästi verkon kautta. Ajanvarauksen otamme rekisteröinti- ja muutoskatsastuksiin. Raskaskalusto katsastetaan myös vain ajanvarauksella.

Varkaus DEKRA Katsastus Varkaus. Varkauden auton katsastus palvelee:
Henkilö- ja pakettiautojen vuosikatsastukset edulliseen hintaan. Palvelemme myös kevyen kaluston rekisteröinti- ja muutoskatsastusasioissa. Meillä tehdään myös rekisteröinnit sekä siirtoluvat. Kilvet ja paperit saat heti mukaasi. Muistathan vakuuttaa ajoneuvosi ennen rekisteröintiä

Mäntyharju DEKRA Katsastus Mäntyharju. Mäntyharjun ajoneuvokatsastus palvele:
Palvelemme maanantaista perjantaihin klo 8–16.30. Drive-in tiistaisin ja keskiviikkoisin ilman ajanvarausta, muina päivinä varaa aika tai tule käymään!
Raskas kalusto ajanvarauksella, p. 020 743 7750!
Rekisteröinnit ja omistajanvaihdokset vakuutetuille ajoneuvoille torstaisin ja perjantaisin.
Emme tee vakuutuksia!
Lisätietoja yrityssivulta: DEKRA Katsastus
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen