A-Aidat Oy, Kivikori aitaan puutarhaan, Kivikori Etelä-Savo Helsinki Savo Uusimaa Pirkanmaa Pohjanmaa Keski-Suomi Pohjois-Suomi Satakunta Turku

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
14.02.2024 15:08
Kategoria:
A-Aidat Oy, Kivikori aitaan, Kivikori Uusimaa, kivikorit puutarhaan, kivikori melun torjuntaan, kivikori koristeeksi.
A-Aidat Oy, Kivikori aitaan puutarhaan Kivikori Etelä-Savo Helsinki Savo Uusimaa Pirkanmaa Pohjanmaa Keski-Suomi Pohjois-Suomi Satakunta Turku.
Kivikori sopii moneen eri käyttötarkoitukseen. Kivikorista saat ryhdikkään ja ääntäeristävän muurin tienvarteen, tukiseinän pihaympäristöön tai vaikka aidan puutarhaan. Kivikori valmistetaan vahvasta alumiinisinkitystä teräslangasta, joka kestää hyvin korroosiota eikä ruostu.
Kivikorit toimivat sekä tilanjakajina, äänieristeinä että piha-alueen yksittäisinä koriste-elementteinä.Kivikorien hyviä puolia ovat käyttökohteiden monipuolisuus, näyttävä ulkonäkö ja pitkä ikä. Kivikoreista voi tehdä meluvallin, aidan ympäröimään pihaa, portinpieliä ja viheralueiden ympärille. Niistä rakennat helposti myös tukimuurit, kiviseinämät sekä pengerrykset. Kivikorit muotoutuvat nopeasti ja helposti vaikka erilaisiksi ja kestäviksi puutarhakalusteiksi esim. pöydiksi, sohviksi, penkeiksi ja erilaisiksi puutarhaan piristystä tuoviksi elementeiksi.
Kivikoriaita on kätevä ja nopea vaihtoehto kestävän aidan tekemiseksi vaikkapa oman tontin ympärille. Näkösuoja-aita syntyy niin ikään kivikorien avulla käden käänteessä.
Toki kivikori taipuu moneen muuhunkin käyttötarkoitukseen, esimerkiksi liikenneympyröitä koristamaan tai luomaan näyttäviä yksityiskohtia vaikkapa pylväinä – kivikoreista on siis moneksi.
Koreista on helppo koota monenlaisia rakenteita porrastamalla niitä maaston mukaan, laittamalla päälletysten tai laittamalle ne ketjuiksi.


KIVIKORI
·  Nopeaja helppo koota ja asentaa 
·  Pitkäikäinen, ei ruostu
·  Alumiinisinkittyä terästä
·  Isommat mallit tie-, rata- ja kanaalirakentamiseen 
·  Pienemmät mallit pihaan ja puutarhaan 

Muita tuotteitamme:

- elementtiaidat
- Kolmilankaelementtiidat
- työmaa-aidat
- panssariverkkoaidat
- koira-aidat
- koiratarhat
- koiraverkot
- kanuloukku
- supiloukku
- portit
- liukuportit
- pyöröportit
- käyntiportit
- lehtiportit
- porttikoneistot
- rst-verkot
- hitsatut verkot
- puomit
- kaiteet
- liikuntapaikat
- koripallokorit
- Itsekantava tennispeliverkko
- asennustyöt
- kivikorit

Yhteystiedot

A-Aidat Oy
PL 66
76101 PIEKSÄMÄKI
0400 255 835
015 427 412


www.a-aidat.fi












A-Aidat Oy, Kivikori aitaan puutarhaan, Kivikori Etelä-Savo Helsinki Savo Uusimaa Pirkanmaa Pohjanmaa Keski-Suomi Pohjois-Suomi Satakunta Turku
Lisätietoja yrityssivulta: A-Aidat Oy
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen