Mapei Oy

VANTAA

Teknobulevardi 3-5
01530 VANTAA

Puh. (09) 867 8900
Faksi (09) 8678 9011
RAKENNUSTARVIKKEITA JA RAKENNUSAINEITA

rakennustarvikkeet, rakennusaineet, rakennusaine

Liiketoiminnan esittely

Mapei Oy on kokonaisvaltainen betonin valmistukseen, korjaukseen ja suojaamiseen tarkoitettujen tuotteiden maahantuoja Suomessa. Mapei Oy kuuluu kansainväliseen Mapei-yhtymään, jonka pohjoismaiden pääkonttori ja tuotanto sijaitsee Oslon lähistöllä.Mapein tuotteet jaetaan päätuoteryhmittäin seuraavasti:
- tuotteet betonirakentamiseen
- lattiapinnoitteet ja -maalit
- maalit ja suojapinnoitteet
- tuotteet kalliorakentamiseen
- betoniteollisuuden lisäaineet
/img/c/742434.jpg

Tuotteet

• Lattia- ja seinäpinnoitteet
Mapeilla on kattava valikoima tuotteita betoni- ja teräsalustojen suojaamiseen myös vaativissa erikoiskohteissa.

• Korjauslaastit ja tasoitteet
Korjauslaasti- ja tasoitevalikoimamme on kattava. Korjauslaastit ulko- ja sisätiloihin sekä julkisivuista siltakohteisiin. Meiltä saat tuotteet myös vedenalaiseen korjaamiseen.

• Injektointiaineet ja -tarvikkeet
Mapeilla on sekä kemiallisia että sementtipohjaisia injektointiaineita betonirakenteiden ja kalliotilojen tiivistämiseen ja lujittamiseen.

• Tarvikkeet, betonin lisä- ja jälkihoitoaineet
Mapei on johtavia lisäainetoimittajia pohjoismaissa. Betonissa käytettäviä lisäaineita sekä tuoreen betonin jälkihoitoaineita.
/img/c/742435.jpg

Lisätiedot

Hakusanat

Injektointiaineet, injektointitarvikkeet, erikoiskuivalaastit, epoksipinnoitteet, maalit, laasti, betonimaali, uretaanipinnoitteet, lattiapinnoitteet, seinäpinnoitteet, korjauslaastit, tasoitteet, betonin lisäaineet, betoni, betonikorjaus, mapei, epoksi, pinnoitteet, ruiskubetoni, betonimaalit, vesieriste, tasoite, injektointi, lattiatasoitteet, julkisivumateriaalit, injektointiepoksi, hidastin, huokostin, muottiöljy, paisutin, notkistin, supernotkistin, tehonotkistin, kiihdytin, pintakovettaja, akryylimaali, pölynsidonta, silikaattimaali, Injektointitarvikkeita, injektointiaineita, injektointituotteita, Injektointitarvike, injektointiaine, injektointituote, Polyuretaanipinnoitteet, Lattiatasoitteiden pohjusteet, korjaustasoitteet, Elastiset akryylimaalit, Säiliöiden epoksipinnoitteet, epoksipinnoitteita, Injektointiepoksit, silikaattimaalit
/img/c/735286

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen