KBR Ecoplanning Oy

PORI

Liiketoiminnan esittely

Tavoitteenamme on kehittää, suunnitella, toimittaa ja rakentaa maailmanlaajuisesti ympäristöystävällisiä prosessi- ja kemianteollisuuden prosessitehtaita, jotka perustuvat omaan teknologiaamme ja lisensoituja teknologioita.
Ecoplanningin prosessituntemus perustuu yli 40 vuoden kokemukseen ja yli 200 haihdutus- ja kiteytyslaitokseen, kuten esimerkiksi kloorialkaliteollisuudelle emäksisen soodakonsentraation ja erilaisten kemikaalien suolakiteyttämiseen. Ecoplanningilla on myös laaja kokemus erilaisten epäpuhtauksien, etenkin rikkihapon, sisältämien happojen talteenottamisesta titaanidioksidin tai kuparipuhdistamon vuotavasta haposta. Yhtiöllä on runsaasti kokemusta sopivien korroosionkestävien materiaalien, kuten erikoismuovin, lasimaisen teräksen, tantalumin, titaanin, nikkelin ja kyllästetyn grafiitin, valinnasta.

Hakusanat

Hapon talteenottolaitokset, kiteytyslaitokset, haihdutuslaitokset, fosforihapon puhdistuslaitokset, tehdassuunnittelu, laitossuunnittelu, koneenrakennustekniikka, prosessitekniikka, haihdutusprosessit, kiteytysprosessit, happojen talteenottolaitokset
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen