Honeywell Oy

ESPOO

Liiketoiminnan esittely

Honeywellin liiketoiminta Suomessa kattaa sekä teollisuusautomaation että rakennusautomaation ja rakennusten huoltopalvelut. Paikallisten toimintojen lisäksi Suomessa on Honeywellin sellu-, paperi- ja graafisen teollisuuden automaation kehityskeskus.

Palvelut

Teollisuusautomaatio
Teollisuusautomaatiotarjonta kattaa automaatiojärjestelmät, niihin liittyvät sovellukset, automaatioprojektien kokonaishallinnan sekä elinkaaripalvelut.

Kiinteistöratkaisut
Kiinteistöpalvelut kattavat kiinteistöjen teknisten järjestelmien ja laitteiden kuten automaation ja LVI-laitteistojen huollon ja ylläpidon. Myös kiinteistöjen kaukovalvonta sekä ulkoalueiden hoito.

Automaatio- ja elektroniikkakomponentit
Antureita, kytkimiä, koneturvalaitteita sekä muita automaatio- ja elektroniikkakomponentteja prosessiteollisuudelle, elektroniikkateollisuudelle ja konepajateollisuudelle.

LVIS-K-automaatiotuotteet
Asuin- ja liikerakennuksia varten erilaisia tuotteita, järjestelmiä ja palveluja. Esimerkiksi huonekohtaiset säätöjärjestelmät ja paloilmoitinjärjestelmät.

Erikoismateriaalit
Tuotevalikoimaan kuuluvat fluorihiilet, erikoisfilmit, kehittyneet kuidut, räätälöidyt tutkimuskemikaalit sekä puolivalmisteet.

Hakusanat

Teollisuusautomaatio, automaatiojärjestelmät, automaatiojärjestelmien sovellukset, kiinteistöpalvelut, kiinteistöjen kaukovalvonta, kiinteistönhoito, anturit, kytkimet, koneturvalaitteet, komponentit, fluorihiilet, erikoisfilmit, kuidut, tutkimuskemikaalit
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen