Gemalto (Setec Oy)

VANTAA

Suometsänkaari 2
PL 31
01741 VANTAA

Puh. (09) 894 11
Faksi (09) 891 887




MUOVITUOTEVALMISTUSTA

muovituotteet, muovit, muovi, valmistus

Liiketoiminnan esittely

Gemalto on johtava yritys digitaalisen turvallisuuden alalla.

Vuodesta 2006 lähtien Setec on ollut osa Gemaltoa. Nyt Gemalton Vantaan toimipisteestä johdetaan Gemalton Identity-tuotelinjaa. Vantaalla on myös yhtiön ID-tuotteiden osaamiskeskus.

Setec-ratkaisuihin kuuluu tuotteita, joilta edellytetään erittän korkeaa turvallisuutta, kuten biometriset ja visuaaliset passit, sirulliset ja visuaaliset henkilökortit, ajokortit ja terveydenhuollon kortit.

Tuotteet

Suomessa on Gemalton ID-tuotteiden osaamiskeskus, joka on erikoistunut erittäin korkean turvatason sirullisten ja visuaalisten tunnistamistuotteiden ja -sovellusten kehittämiseen ja valmistamiseen. Näitä tuotteita ovat esimerkiksi biometriset ja visuaaliset passit, henkilökortit, ajokortit ja terveydenhuollon kortit.

Gemalton tuotevalikoimaan kuuluvat myös edistykselliset pankki- ja maksukorttiratkaisut, erilaiset asiakaskortit, SIM-kortit ja matkapuhelinsovellukset, julkisen liikenteen matkakorttiratkaisut, sekä erilaiset yritysturvallisuuden ratkaisut.

Yhteystiedot

Gemalto (Setec Oy)
PL 31
01741 Vantaa
Finland
Puh (09) 89 411
Fax (09) 891 887

Hakusanat

biometrinen passi, sirullinen henkilökortti, ajokortti, älykortti, SIM-kortti, maksukortti, kulkulupakortti, prepaid-kortti, mikrosirukortti, maksupäätteet, matkakortti
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen