Fibox Oy Ab

ESPOO

Liiketoiminnan esittely

Fibox on suomalainen yksityisyritys, joka tarjoaa täyden arvoketjun tarkkuutta vaativien muovipuristeiden tuotesuunnittelusta komponenttien valmistukseen ja sähkökeskusten sekä kojeiden kokoamiseen. Yrityksellä on tytäryhtiöt kymmenessä maassa, neljä tuotantolaitosta ja lukuisia paikallisia jakelijoita jokaisella mantereella.

Pitkä kokemuksemme sähköteollisuudessa sekä muovin ja ruiskupuristuksen asiantuntemus takaavat kattavat palvelut vaativimmallekin asiakkaalle. Pystymme tarjoamaan kustannustehokkaan koteloratkaisun vaikeimpienkin kohteiden suojaamiseen.

Valikoimassa on yli 800 erilaista vakiokoteloa polykarbonaatista, ABS-muovista, polyesterista ja alumiinista. Olemme koteloteollisuuden huipulla sekä tuote- että valmistusteknisessä kehityksessä.
/img/c/739002.jpg

Tuotteet

• Kotelot
• Piharasiat
• Variation-järjestelmä
• Kaapelointitarvikkeet
/img/c/739001.gif

Yhteystiedot

Espoo
Fibox Oy Ab
Keilaranta 19
02150 Espoo
Puh. 0207 785 700
Fax: 0207 785 706 asiakaspalvelu, tilaukset
Fax 0207 785 702 johto, talous, markkinointi
/img/c/739000.jpg

Hakusanat

Variation-liitin, sähkönjakelujärjestelmä, komponentit, holkkitiivisteet, kalvotiivisteet, laipat, Kotelot, Piharasiat, Variation-järjestelmä, Kaapelointitarvikkeet, sähkökotelot, seinäasennuskaappi, seinäasennuskaapit, pc kotelot, sähkökaapit, sähkölaitteiden kotelot, fibox-piharasiat, piharasiat, sähkötolpparasiat, sähköpistoke, sähköpistokerasiat

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen