ErgoFinland Oy

HELSINKI

Liiketoiminnan esittely

ErgoFinland Oy - Ergonomian ja työhyvinvoinnin kehittäjä.
ErgoFinland Oy on suomalainen perheyhtiö, joka tunnetaan ergonomian sekä työhyvinvoinnin kehittäjänä. Olemme ratkaisukeskeisellä toiminnalla tukeneet Suomen yrityksiä voimaan paremmin ja olemaan aktiivisempia töissä.
ErgoFinland Oy ei yksinomaan satsaa työhyvinvointiin työergonomian kautta vaan yrityksen arvot huomioivat yksilön huomattavasti laajemmin.
Työterveyspalvelijan kanssa yhdessä laadittu hyvinvoinnin toimintasuunnitelma antaa hyvät lähtökohdat kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.
Toimintasuunnitelmassa huomioidaan mm. johtajuuden ja työyhteisön harmonia. ErgoFinland Oy:ssä on aina vallinnut avoin ilmapiiri, jossa asioita käsitellään juuri silloin kun ne ovat ajankohtaisia. Tällä tavalla yrityksessä on onnistuttu varmistamaan että kukaan ei kerää kaunaa hampaankoloon vaan palautetta annetaan rehellisesti asemasta riippumatta.

Henkilökunnan terveys varmistetaan vuosittaisella terveystarkastuksella sekä fyysisen kunnon kartoituksella. Ei riitä että yksilön terveys todennetaan terveystarkastuksen avulla vaan yrityksessä halutaan myös varmistaa että työntekijät pitävät omasta hyvinvoinnistaan huolta mm. liikunnan, ravinnon ja levon osalta. Kuntokartoituksen ansiosta henkilöstön jokainen jäsen saa opastuksen hyvinvoinnin perustekijöihin ja voivat näin ollen omatoimisesti varmistaa paremman voinnin.
Tämän kokonaisvaltaisen työhyvinvointistrategian jalkauttamisesta vastasi Clover Bonum Oy, joka on erikoistunut nimenomaan yksilön hyvinvointiin ja sen kehittämiseen. Yritys toimii ErgoFinland Oy:n hyvinvointiammattilaisena kannustaen ErgoFinland Oy:n jokaista työntekijää kohti parempaa terveyttä. Tällä tavalla saadaan puhtia sekä työhön että vapaa-aikaan.
/img/c/745065.jpg

Tuotteet

Tuotteemme aktivoivat ja parantavat työhyvinvointia niin konttorissa kuin etätöissäkin. Tuomme lisäarvoa jälleenmyyjiemme toimintaan markkinoimalla hyvinvointiratkaisuja tavoitteena vähentäen huonosta ergonomiasta johtuvia kalliita sairaspoissaoloja. Tuotteemme ovat tunnettuja markkinajohtajia omassa luokassaan sekä työterveysalan ammattilaisten suosittelemia. Toimintamme perustuu helppoon, nopeaan ja turvalliseen asiakaspalveluun yli 30 vuoden kokemuksella. Tuotteemme ovat useasti pitkän kehityksen ja testauksen lopputulos.
• Keskihiiret
• Hiiret
• Tuet
• Etätyötuotteet
• Sähköpöydät
• säädettävät pöytätasot
• Pöytäsermit
• Lattiasermit
• Työpistevalaisimet
• Kannettavan tarvikkeet
• Telineet ja varret
• Näppäimistöt
• Tietoturvasuojat
• Puhdistus ja hygieniatarvikkeet
• Säädettävät pöydät
• ym.
/img/c/746267.jpg

Lisätiedot

Tavoitteenamme on parantaa asemaamme johtavana ergonomiatuotteiden ja -ratkaisujen toimittajana. Tuomme lisäarvoa jälleenmyyjien toimintaan pitkällä tähtäimellä. Pyrimme aina vastaamaan jälleenmyyjien tarpeisiin ja vaatimuksiin. Tulemme myös panostamaan asiakaspalveluumme niin henkilökohtaisesti kuin internetin avulla. Panostamme tulevaisuudessa myös henkilökunnan viihtyvyyteen ja tehokkuuteen. Tavoitteemme seuraavina vuosina on yhdessä jälleenmyyjimme kanssa liikevaihdon sekä tuottavuuden kasvattaminen.
/img/c/746268.jpg

Hakusanat

Gymba, GetUpdesk, RollerMouset, BarMouset, Hiiret, Tuet, Istumatyö, Seisomatyö, Työpistevalaisimet, Kannettavan tarvikkeet, Telineet ja varret, Näppäimistöt, Tietoturvasuojat, Puhdistus, hygieniatarvikkeet, Sähköpöydät, Tietoturvasuoja, ergonomian verkkokauppa, StandMat, LÄPSTERI, Soft, Comfi, Lumie, OysterMouse, GetUpSit, GetUpMat, Gymba, Getupdesk, TS tietosuoja, barmouse, optapad, WOWPEN, EVOLUENT, ACTIVE BALANCE, VERTICAL, LINAK, sitcell, imouse, Toimistokalusteet, pöytäsermit, sermit, lattiasermit, Työpistematot, Aktiivituolit, aktiivituoli, ergonomia istuimet, Satulatuolit, satulatuoli, Työtuolit, työtuoli, Säädettävät työpöydät, Siirrettävät työtasot, Yksijalkaiset työpöydät, Kaksijalkaiset työpöydät, Kolmijalkaiset sähkörungot, Pöytälevyt, Pöytätarvikkeet, Toimistokalusteet, toimistosermit, Pöytäsermit, Lattiasermit, HILO sermit, Hiiret, Pystyhiiret, Keskihiiret, Näppäimistöt, Langattomat näppäimistöt, Langalliset näppäimistöt, Vesitiiviit näppäimistöt, Tuet, Kyynärtuet, Rannetuet, Jalkatuet, Selkätuet, Tietoturvasuojat, ergonomia tarvikkeet, Työpistevalaisimet
/img/c/746216.jpg

Markkinapaikan ilmoitukset

Ilmoitettu
19.05.2022 15:00
Kategoria
Ilmoitustaulu

ErgoFinland, Ergonomiatuotteita työympäristöön Uusimaa Helsinki Tampere Turku

ErgoFinland Oy on B to B yritys joka tarjoaa ratkaisuja tietokonetyön aiheuttamiin oireisiin. Tuomme lisäarvoa jälleenmyyjiemme toimintaan m...

Ilmoitettu
19.05.2022 14:59
Kategoria
Ilmoitustaulu

ErgoFinland, Ergonomiatuotteet Työhyvinvoitiratkaisut Helsinki Uusimaa Pirkanmaa Pohjanmaa

ErgoFinland Oy on B to B yritys joka tarjoaa ratkaisuja tietokonetyön aiheuttamiin oireisiin. Tuomme lisäarvoa jälleenmyyjiemme toimintaan m...

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen