Eilakaisla

HELSINKI

Liiketoiminnan esittely

Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme menestymään tarjoamalla näille osaavaa henkilöstöä toimistotyön, taloushallinnon, tietotekniikan, myynnin ja markkinoinnin, asiakaspalvelun sekä tuotannon ja logistiikan määräaikaisiin ja vakinaisiin tehtäviin - jo yli 30 vuoden kokemuksella.

Henkilöstövuokraus, rekrytointi, outsourcing-sopimukset sekä soveltuvuusarvioinnit ja henkilöstökonsultointi ja -projektit ovat ratkaisujamme asiakkaidemme tarpeisiin.

Palvelut

Outsourcing:
Outsourcing - Ulkoistamalla jonkin toimistopalvelunsa, esim. puhelinvaihde- tai vastaanottopalvelunsa yritys siirtää Eilakaislalle vastuun palvelun hoitamisesta ja toimivuudesta. Palvelusta maksetaan kiinteä kuukausihinta. Toimintaa hoitavat aina osaavat ihmiset, jotka ovat työsuhteessa Eilakaislaan.

Rekrytointi:
Rekrytointi Eilakaislan kautta on turvallista, nopeaa ja edullista. Tunnemme henkilöstömme ja osaamme suositella parhaita ehdokkaita. Lopullisen valinnan tekee asiakas. Rekrytointi voi olla myös vaihtoehto vuokraukselle - rekrytoida voit myös määräaikaiseen tehtävään.

Projektipalvelut ja henkilöstökonsultointi:
Projeksipalvelut ja henkilöstökonsultointi voivat olla osa yrityksen henkilöstövalintaa tai henkilövalintaprojekti voi sisältää esim. kokonaisvastuun jonkin toiminnon henkilövalinnoista ja rekrytoinneista. Projektisuunnitelma laaditaan asiakkaan tarpeen mukaan, osaprojektina tai kokonaisvastuuna.

Hakusanat

rekrytointi, rekrytointipalvelut, henkilöstövuokraus, konsultointi, määräaikainen toimistoapu, henkilöstökonsultointi, henkilökuntapalvelut, outsourcing, soveltuvuusarvioinnit, tapahtumahenkilöstö, henkilöstön vuokraus, henkilöstöprojekti, työvoimapalvelut, työpaikka, työvoiman vuokraus, henkilöstöpalvelut, tuotantopalvelut, tuotantohenkilöstö, ulkoistaminen, toimistopalvelut, vakituinen toimistoapu, työvoiman välitys, tuotantohenkilöstövuokraus
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen