Ypäjän kunta

YPÄJÄ

Perttulantie 20
32100 YPÄJÄ

Puh. (02) 762 6500
Faksi (02) 767 7214




KAUPUNGIT JA KUNNAT

kaupungit, kunnat

Liiketoiminnan esittely

Tervetuloa Ypäjälle! Ypäjällä on omaperäistä kauneutta. Maiseman vaihtelevuus perustuu sijaintiin Tammelan ylängön ja Loimaan saviseudun välillä. Kunnan halki virtaa Loimijoki kohti länttä. Joen rantamilta levittäytyvät laajat peltoaukeat, joita metsäiset selänteet halkovat. Ypäjän sijainti on keskeinen suhteessa Suomen eteläisiin kasvukeskuksiin.

”Suomen Hevospitäjän” laitumet kasveineen ja eläimineen kuuluvat valtakunnallisesti merkittäviin perinnemaisemiin. Ypäjä on luonnonläheinen ja viihtyisä kunta, jonka kauniit jokivarsimaisemat kutsuvat asumaan ja harrastamaan.

Ypäjä on idyllinen ja onnellisten ihmisten hevospitäjä.
/img/c/745095.jpg

Palvelut

Ypäjällä arvostetaan yritteliäisyyttä. Kunnan sijainti suhteellisen lähellä suuria kaupunkikeskuksia ja hyvien valtatieyhteyksien varrella antaa mahdollisuuksia monenlaiseen vireään yritystoimintaan maataloudesta ja valmistavasta tuotannosta aina kauppaan ja palveluihin asti.

Ypäjän vetovoimatekijänä ovat luonnollisesti myös hevoset, jotka tuovat Suomen Hevospitäjään vuosittain yli satatuhatta kävijää erilaisiin tapahtumiin. Samalla Ypäjästä on muotoutumassa järkivihreä, ihmisen kokoinen matkailukylä.

Ypäjän kunnan yritystonttitarjontaan voi tutustua mm. Etuovi.com -palvelussa. Yrittäjien tontti- ja toimitilapalveluista lisätietoja antaa kunnan tekninen johtaja, puh. 0500 801 914 ja yritysasiamies, puh. 040 588 0007.
/img/c/745096.jpg

Hakusanat

ypäjä, teollisuustontti, teollisuustontit, tontit, tontti, yritystontti, yritystontit, tontteja, teollisuustontteja, yritystontteja, omakotitontti, omakotitontit, omakotitontteja, liiketilat, liiketiloja, liiketila, teollisuusalue, tontteja yritys käyttöön, toimitilat, toimitila, toimitiloja, elinkeinopalvelut
/img/c/745097.jpg
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen