Wihuri Oy Witraktor The Cat Rental Store

VANTAA

Liiketoiminnan esittely

The Cat Rental Store on Wihuri Oy Witraktorin osasto, joka huolehtii Caterpillar maarakennuskoneiden, aggregaattien ja materiaalinkäsittelykoneiden lyhytaikaisesta ja pitkäaikaisesta vuokrauksesta.
Toimintamme kattaa koko maan, mutta aluksi vuokrakalusto on keskitetty Witraktorin Vantaan, Tampereen ja Oulun toimipisteisiin. Lisätietoja www.witraktor.fi/rental.

Wihuri Oy Witraktor on tuonut Cat maarakennuskoneita Suomeen jo yli 60 vuotta ja sen palvelutarjonta kattaa myös uusien ja käytettyjen koneiden myynnin, varaosapalvelut, korjaamotoiminnot, maan kattavan huoltoautoverkoston sekä asiakkaaan tarpeisiin räätälöidyt huolto- ja kunnossapitosopimukset.

Wihuri Oy on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Konserni muodostuu neljästä toimialaryhmästä: Pakkaus-teollisuudesta, Wihuri Oy Aarniosta, Teknisestä Kaupasta ja Erityistoimialoista.

Wihuri Oy Tekninen Kauppa sisältää laaja-alaisen kokonaisuuden työkaluista työstökoneisiin, maanrakennus- ja ympäristönhoitokoneisiin, trukkeihin sekä moottoreihin. Teknisen Kaupan liiketoimintayksiköistä Witraktor, Autola ja Työstökoneet maahantuovat johtavia tuotemerkkejä alallaan. Baltian toiminnot puolestaan käsittävät liiketoiminnan Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Teknisen Kaupan uusin yksikkö, Vilakone Oy, on ympäristönhoitoon tarkoitettujen koneiden johtava valmistaja Pohjoismaissa.

Maailmankuulun Caterpillarin valmistamat työkoneet ja voimalaitteet ovat puskeneet töitä Suomen tietyömailla ja tuotantolaitoksissa Wihurin maahantuomina jo yli 60 vuoden ajan. Caterpillarin keltaiset kaivukoneet näkyvät laajasti urakoitsijoiden käytössä ja dieselmoottorit puolestaan takaavat jäänmurtajille ja muille aluksille toimintatehon. Aggregaatit varmistavat katkottoman voimantuoton esimerkiksi sairaaloissa sähkökatkosten ajan.

Witraktor on vuodesta 1947 saakka toiminut Caterpillarin edustajana Suomessa ja tuonut maahan tänä aikana yli 6000 rakennus-, kaivos- ja materiaalinkäsittelykonetta sekä saman verran aggregaatteja, teollisuus- ja merimoottoreita. Tienrakennuskonesarjaamme täydentävät syksyllä 2003 edustukseen saadut Bitelli-asfalttikoneet.

Myyntiverkostomme kattaa koko maan, ja päätoimipaikkamme Vantaan lisäksi meillä on toimipaikat ja täydellisesti varustetut asiakaskorjaamot Tampereella ja Oulussa sekä huoltokorjaamot Turussa, Vaasassa ja Kuopiossa.

Koneiden seisonta-aika on kallista, ja sen minimoimisessa asiakkaitamme auttavat tarjoamamme huolto- ja kunnossapitosopimukset sekä yli kaksikymmentä ammattitaitoista piirihuoltomiestämme, jotka huoltoautoineen pystyvät nopeasti siirtymään asiakkaan työmaalle Suomen jokaiseen kolkkaan.

Varaosapalvelumme toimittaa tarvittavat varaosat Vantaalla sijaitsevasta keskusvarastostamme nopeimmalla käytettävissä olevalla kuljetustavalla. Jollei tarvittavaa osaa löydy Witraktorista, tilaus ohjautuu välittömästi Caterpillarin keskusvarastoon Grimbergeniin, Belgiaan.
/img/c/711598.jpg

Katso myös

/img/c/711615

Toimipaikat

Vantaa - Kiitoradantie 4, 01530 Vantaa - puhelin 020 510 10 - fax 020 510 2561
Oulu - Moreenitie 6, 90630 Oulu - puhelin 08 870 3800 - fax 08 870 3840
Tampere - Tampereentie 444, 33880 Lempäälä - puhelin 03 466 5970 - fax 03 466 5983
Turku - Eteläkaarre 10, 21420 Lieto - puhelin 02 238 6711 - fax 02 238 6911

Vaasa
Kuopio
/img/c/711665.gif

Tuotteet

Vuokrakalustoon kuuluvat Cat maarakennuskoneet:
- liukuohjatut pienkuormaajat, kokoluokat 2,5 - 3,7 tonnia
- liukuohjatut telakuormaajat, kokoluokat 3,2 - 4,5 tonnia
- runko-ohjatut pienkuormaajat, kokoluokat 5,5 - 9,0 tonnia
- runko-ohjatut pyöräkuormaajat, kokoluokat 11 - 52 tonnia
- tela-alustaiset kaivukoneet, kokoluokat 1,8 tonnia - 40 tonnia
- pyöräalustaiset kaivukoneet, kokoluokat 16 - 22 tonnia
- runko-ohjatut dumpperit, kokoluokka 31 tonnia
- telapuskutraktorit, kokoluokat 9 - 22 tonnia
- teleskooppikurottajat, ulottuvuus 5,5 - 17 metriä
Vuokrakalustossa olevat Cat sähköaggregaatit
- kokoluokat 30 - 1100 kVA
Vuokrakalustossa olevat Linde trukit
- vastapainotrukit, varastotrukit, vetotrukit, kylkitrukit, konttikurottajat
- polttomoottoritrukit, nostokyky 1 - 8 tonnia
- sähkövastapainotrukit, nostokyky 1 - 2,5 tonnia
- kaikki eri tyyppiset varastotrukit, esim: työntömastotrukit, lavansiirtotrukit, pinontatrukit, keräilytrukit, kapeakäytävätrukit, kombitrukit jne
/img/c/711614.jpg

Palvelut

Cat rakennuskoneiden, materiaalinkäsittelykoneiden ja sähköaggregaattien sekä Linde trukkien vuokraustoiminta. Kaikkien edustamiemme merkkien täydelliset huolto- ja varaosapalvelut: 6 kiinteää korjaamoa, yli 20 huoltoautoa kautta maan, huoltosopimukset, kunnossapitosopimukset, kaikki erilaiset rahoitusmuodot.

Hinnasto

Cat Rental Store vuokrahinta


Vuokrahinta sisältää:
- 160 käyttötuntia kuukaudessa / 40 käyttötuntia viikossa / 8 käyttötuntiä päivässä koneen käyttötuntimittarilla mitattuna.
- Koneen määräaikaishuollot ja normaalista kulumisesta aiheutuvat korjaukset normaalina työaikana tehtyinä; lukuunottamatta työlaitteen kulutusosia, renkaita ja alustan osia.
- Huoltoihin ja korjauksiin liittyvät Witraktorin mekaanikkojen matkakustannukset.
- Käyttöopastus
- Kasko vakuutus, jossa asiakkaan omavastuu on 2000,- vahinkoa kohden.

Vuokralleottaja vastaa kustannuksellaan seuraavista asioista, jotka eivät sisälly Cat Rental Store vuokrahintaan:

- Poltto- ja voiteluaineista
- Ohjekirjan mukaisesti tehtävistä päivittäisistä tarkistuksista, rasvauksista ja nesteiden lisäämisestä.
- Koneen kuljettamisesta Witraktorin toimipaikalta työpisteeseen ja palauttaminen takaisin Witraktorille.
- Koneen pesusta ennen koneen palauttamista Witraktorille
- Koneen väärinkäytöstä aiheutuneiden vaurioiden korjauskustannuksista.
- Työlaitteiden kulutusosien uusimisesta (esim kauhan hampaat)
- Mahdollisten ylituntien, polttoainetankkauksen ja koneen pesun kustannuksista

Yhteystiedot

Tuomas Artimo osastopäällikkö / Segment Manager
+358-40-528 7503
tuomas.artimo@wihuri.fi

Juhani Rannikko, Vantaa
+358-40 835 2878
juhani.rannikko@wihuri.fi

Peter Björkman, Vantaa
GSM +358 40 842 1595
FAX +358 20 510 2451
peter.bjorkman@wihuri.fi

Jarmo Forsberg, Tampere
GSM +358 (0)20 510 5972
FAX +358 (0)20 510 5971
jarmo.forsberg@wihuri.fi

Jaakko Autio, Oulu
GSM +358 (0)20 510 3802
jaakko.autio@wihuri.fi

Lisätiedot

Lisätietoja konemerkeistä Cat, Linde, Wille, Kioti, Schmidt, Nido jne saat nettisivuiltamme:
www.witraktor.fi ja www.autola.wihuri.fi

Hakusanat

konevuokraus, konevuokrausta, konevuokraamo, konevuokraamoja, konevuokraamot, vuokraus, vuokrausta, kaivukone, kaivuukone, kaivukoneet, kaivuukoneet, kaivukoneita, kaivuukoneita, kuormaaja, kuormaajia, kuormaajat, kuormain, kuormaimia, kuormaimet, pyöräkuormaaja, pyöräkuormaajia, pyöräkuormaajat, liukuohjattu kuormaaja, liukuohjattuja kuormaajia, liukuohjatut kuormaajat, telakuormaaja, telakuormaajia, telakuormaajat, tela-alustainen kaivukone, tela-alustaiset kaivukoneet, pyöräalustainen kaivukone, pyöräalustaiset kaivukoneet, pyöräalustainen kaivuukone, pyöräalustaiset kaivuukoneet, wihuri, vihuri, puskutraktorit, puskutraktoreita, dumpperi, dumpperit, liikennetraktori, liikennetraktoreita, runko-ohjattu dumpperi, runko-ohjatttuja dumppereita, tiivistysjyrä, jyrä, jyriä, jyrät, sähkögeneraattori, sähkögeneraattoreita, sähkögeneraattorit, aggregaatti, aggregaatteja, dieselgeneraattori, dieselgeneraattorit, dieselgeneraattori, dieselaggregaatti, varavoima, ups caterpillar, dieselgenset, varavoimalaitos, varavoimakone, varavoimalaitos, generaattori, cat dieselmoottori, ups, vuokraus, agregaatti, akregaatti, akrekaatti, vihuri, vittraktor, vittractor, dieselmoottori, agrikaatti, akrikaatti, agrekaatti, aggrikaatti, dieselaggregaatti, dieselgeneraattori, varavoima, kaasuaggregaatti, wihuri, vihuri, Cat, Caterpillar, Katepillar, Katerpillar, Katerpillari, katepillari, rental, rental store, rent, rentti, vuokrakone, vuokrakoneita, vuokrakoneet
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen